Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.06.2022 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Najlepšou tatérkou sveta je Slovenka: Ivana otvorene o práci s celebritami i o láske jej života Veronice

Ivana Beláková (41) je oficiálne vyhlásená za najlepšiu ženskú tatérku sveta, pretože jej práce uznali umeleckí kritici Múzea súčasného umenia v Ríme za výtvarné umenie.

So svojou priateľkou Veronicou žije v Los Angeles, momentálne však pár mesiacov trávia na Slovensku. Porozprávali nám, ako sa zoznámili, čo ich momentálne zamestnáva a prečo napísali list prezidentke Zuzane Čaputovej. Ivanine tetovania sú originálne a unikátne. „Cestovala som po celom svete a žila som na rôznych kontinentoch, takže z každej kultúry som niečo nachytala, čo sa potom premietlo aj do mojich prác. Kombinujem rôzne štýly, ale vo finále to musí byť v absolútnej harmónii, aby výsledok nebol rušivý,“ rozpráva.

 

Bieber je jej sen

Najskôr vraj tetovala iba čiernou farbou. „Môj štýl sa vyvíjal asi pätnásť rokov a prirodzene sa vykryštalizoval. Až keď som začala robiť to, čo sa mi páči, a to, čo naozaj chcem, tak vtedy som sa stala uznávanou celosvetovo.“ Kde je podľa Ivany najviac potetovaných ľudí? „Určite na Novom Zélande, žije tam veľa Maoriov a tetovanie patrí k ich kultúre. V Amerike je to skôr o imidži.“

O Ivane je známe, že tetovala aj mnohé svetové hviezdy, ako je napríklad speváčka Rita Ora. „Úplne prvou veľkou celebritou bol raper Chris Brown, ktorý mi napísal na instagrame a za pár dní som ho už tetovala uňho doma.“ Jej veľkým snom je tetovať speváka Justina Biebera. „Stále na to myslím a priťahujem si to. Mám už však priamy kontakt, tak verím, že je iba otázkou času, kedy sa to podarí.“ Aj mnohé slovenské celebrity ako napríklad Majk Spirit, Kali alebo Martin Nikodým majú obrázok od hviezdnej tatérky. „Obdivujem muzikantov a veľmi rada ich tetujem, pretože milujem stretávať kreatívnych ľudí. Veľmi som chcela tetovať Tinu, a to sa mi splnilo.“

List prezidentke

Ivana chodí každý rok na pár mesiacov na Slovensko, pozrieť rodinu a predviesť svoje umenie. Vždy príde aj so svojou priateľkou Veronicou, s ktorou tvoria pár štyri roky. Zaujímavosťou je, že tmavovlasá Američanka nikdy predtým vzťah so ženou nemala. „Narazila som na ňu vo výťahu a hneď som si povedala, že je nádherná, presne môj typ. Potom sme sa stretli v tom istom výťahu behom polroka asi trikrát, ale nikdy sme sa nerozprávali. Až neskôr v reštaurácii, kde bola so svojimi kamarátmi, za mnou prišla a predstavila sa mi. Bola to asi minútová konverzácia. Sedela som tam so svojou mamou, ktorej som hneď povedala, že je pre mňa stvorená, tak prečo ešte nie sme spolu,“ smeje sa Ivana.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí