Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.04.2022 07:00 | Ukrajina vojenský konflikt
Foto

Americký šéf diplomacie a obrany Blinken i Austin už sú v Kyjeve! Rusi majú násilne verbovať civilistov

Ruskí vojaci podnikli neďaleko prístavného mesta Odesa raketový útok na sklad so zbraňami. Plánovaná evakuácia civilistov cez humanitárny koridor sa v sobotu neuskutočnila. Boje pokračujú a ani jedna strana konfliktu sa neplánuje vzdať. Všetko dôležité spoločne sledujeme v ONLINE prenose.

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

02:00 Tento online sa skončil. Aktuálne informácie v súvislosti s vojnou na Ukrajine vám sprostredkujeme opäť ráno od šiestej hodiny.

01:10 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj zagratuloval v nedeľu Emmanuelovi Macronovi k opätovnému zvoleniu za prezidenta Francúzska, pričom ho označil za "skutočného priateľa Ukrajiny." TASR o tom informuje na základe správy denníka The Guardian. "Želám mu nové úspechy pre dobro ľudu. Vážim si jeho podporu a som presvedčený, že spoločne napredujeme k novým spoločným víťazstvám," napísal Zelenskyj na Twitteri vo francúzskom jazyku.

22:19 Do Kyjeva dnes večer pricestovali americkí ministri zahraničia a obrany, Antony Blinken a Lloyd Austin. Uviedla to agentúra Reuters s odvolaním sa na poradcu ukrajinského prezidenta Oleksija Arestovyča. Ministri sú prvými takto vysoko postavenými americkými činiteľmi, ktorí Ukrajinu navštívili od začiatku vojny, ktorú Rusko rozpútalo koncom februára. Očakáva sa, že s prezidentom Volodymyrom Zelenským budú rokovať o ďalšej americkej pomoci Ukrajine.

20:32 Ukrajina pozvala Rusko na rokovania, ktoré by sa mali uskutočniť v blízkosti oceliarní Azovstaľ v obliehanom ukrajinskom prístavnom meste Mariupol, oznámil v nedeľu Kyjev. TASR správu prevzala od agentúry AFP.

19:09 Republikánka Victoria Spartz z Illinois, ktorá je prvou členkou amerického Kongresu narodená na Ukrajine, v nedeľu vyzvala Spojené štáty, aby obnovili diplomatickú činnosť na Ukrajine. Uviedla, že tento krok vyšle „silný odkaz pre ukrajinský ľud“. Referuje o tom spravodajský web CNN. „Veľa krajín sa naozaj vracia späť do Kyjiva. Najmenej, čo môžeme urobiť, je vrátiť sa možno aspoň do Ľviva. Vyšle to silný odkaz pre Ukrajincov. Je dôležité, aby videli túto podporu. To ich urobí silnejšími a vyhrajú (vojnu),“ vyhlásila Spartz.

18:45 Evakuácia civilistov z obliehaného ukrajinského prístavu Mariupol nebola v nedeľu možná. Ukrajina vyzýva na bezpečný odchod civilného obyvateľstva z mesta, viacnásobné pokusy na zriadenie humanitárnych koridorov však zlyhali, informovala stanica Sky News. Ukrajinská vicepremiérka Iryna Vereščuková uviedla, že sa ukrajinská strana opätovne pokúsi zriadiť bezpečný prechod pre civilistov v pondelok.

17:53 Ruský prezident Vladimir Putin už nemá záujem o diplomatické kroky zamerané na vyriešenie konfliktu na Ukrajine a namiesto toho chce dobyť čo najviac ukrajinského územia. Túto správu priniesol v nedeľu britský denník The Financial Times (FT), na ktorý sa odvolal portál spravodajskej stanice Sky News.

17:45 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj od Západu žiadal silnejšie zbrane. Urobil tak pred plánovaným nedeľňajším stretnutím s predstaviteľmi vlády USA. TASR správu prevzala z agentúry AP.

17:15 Mimoriadne znepokojenie vyjadrila v nedeľu Organizácia pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe (OBSE) po informáciách, že v proruských separatistických oblastiach na východe Ukrajiny zatkli niekoľko ukrajinských členov jej misie. Informovala o tom agentúra AFP.

16:55 Rakúsky minister zahraničných vecí Alexander Schallenberg povedal, že prepojenie medzi EÚ a Ukrajinou nemusí mať nevyhnutne podobu plného členstva tejto krajiny. Jeho vyjadrenia v zahraničí vyvolali ohlas. TASR tieto informácie získala v nedeľu z webových stránok denníka The Jerusalem Post a rakúskej televízie ORF.

16:19 Británia v nedeľu vyhlásila, že "by bolo dobré vidieť, že Francúzsko a Nemecko" viac podporujú Ukrajinu v bojoch proti Rusku, a varovala, že ruské víťazstvo "je stále možné". Informácie priniesla tlačová agentúra AFP.

16:13 Ruské jednotky dostali „tiché povolenie“ na znásilňovanie civilistov počas invázie na Ukrajinu. Ako referuje spravodajský web BBC, uviedla to popredná britská právnička pre ľudské práva.

15:34 O globálnej potravinovej bezpečnosti ohrozenej blokádou pohybu lodí v Čiernom mori hovoril ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v telefonáte s tureckým partnerom Recepom Tayyipom Erdoganom. Informovala o tom agentúra DPA s odvlaním sa na nedeľňajší príspevok ukrajinského prezidenta na sociálnej sieti Twitter.

15:33 Ukrajina navrhla špeciálnu sériu rokovaní v záujme nájsť spôsob, ako skupinu ukrajinských bojovníkov a civilistov uviaznutých v Mariupole dostať von z mesta, ktoré je po ruských útokoch už takmer celé zrovnané so zemou. V nedeľu o tom informovala tlačová agentúra DPA.

15:30 Rusi kedysi vravievali, že ich najväčším snom je vidieť Paríž a zomrieť, no dnes je to inak - ich snom ukradnúť záchodovú misu a zomrieť. Ako referuje web segodnya.ua, takto okomentoval rabovanie ruských okupantov ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

15:01 Švajčiarsko odmietlo dve žiadosti Nemecka o vývoz švajčiarskej munície na Ukrajinu. Odôvodnilo to prísnou neutralitou krajiny a legislatívnymi kritériami týkajúcimi sa vojnového materiálu. TASR o tom informovala s odvolaním sa na nedeľňajšie správy agentúr DPA a AP.

14:54 Podpredseda parlamentu Juraj Blanár (Smer-SD) v relácii Na telo s Michalom Kovačičom televízie Markíza uviedol, že Slovensko nemá nič spoločné s konfliktom na Ukrajine. Podľa neho však vláda zaťahuje Slovenskú republiky do neho. Pripomenul, že v parlamente hlasovali za odsúdenie danej vojny a chcú, aby sa konflikt riešil mierovou cestou. Zároveň však odmietajú dodávanie zbraní a oslabovanie obrany Slovenska.

14:53 Zjazd KDU-ČSL uznesením odmietol nevyprovokovanú ruskú inváziu na Ukrajinu, odsúdil ruské vojnové zločiny a zhodol sa na plnej podpore Ukrajiny aj jej čo najrýchlejšieho vstupu do Európskej únie. Ľudovci tiež napríklad uložili ministrom KDU-ČSL, aby vo vláde presadzovali urýchlenie rastu obranných výdavkov na dve percentá hrubého domáceho produktu (HDP) najneskôr v roku 2024.

14:53  Ukrajinská armáda opätovne ovládla osem obcí v Chersonskej oblasti na juhu Ukrajiny, uviedol v nedeľu vo vyhlásení jej generálny štáb. Informovala o tom v nedeľu agentúra DPA. O názvoch obcí či ich konkrétnej polohe generálny štáb ukrajinskej armády neinformoval.

14:26 Rakúsky minister zahraničných vecí Alexander Schallenberg povedal, že Ukrajina by v júni nemala získať štatút kandidátskej krajiny na vstup do Európskej únie. Namiesto toho vyzval na „iný spôsob“ ukrajinskej integrácie do EÚ. Referuje o tom web heute.at.

14:18 Európska únia v najbližších týždňoch uvalí úplné embargo na dovoz ropy z Ruska. Ako upozornil web eurointegration.com.ua, pre televíznu stanicu BFMTV to povedal francúzsky minister hospodárstva Bruno Le Maire

14:11 Česká republika doteraz zmrazila ruský majetok v krajine za skoro miliardu korún. V programe Českej televízie Otázky Václava Moravca to povedal minister financií Zbyněk Stanjura (ODS). Ak bude tento majetok označený ako možná podpora vojnových zločinov Ruska, je podľa ministra do budúcnosti v hre aj jeho konfiškácia. Vláda preveruje možnosti konfiškácie ruského mrazeného majetku. Štáty EÚ doteraz zmrazili kvôli vojne na Ukrajine majetok za 37 miliárd eur. Únia podľa eurokomisárky Věry Jourovej plánuje posilniť mandát justičnej agentúry Eurojust pre vyšetrovanie zločinov na Ukrajine.

13:52 Európska únia v najbližších týždňoch uvalí úplné embargo na dovoz ropy z Ruska. Ako upozornil web eurointegration.com.ua, pre televíznu stanicu BFMTV to povedal francúzsky minister hospodárstva Bruno Le Maire.

Le Maire uviedol, že tento postoj potvrdil i francúzsky prezident Emmanuel Macron. „Prezident niekoľkokrát povedal, že treba posilniť sankcie,“ vyhlásil s tým, že sprísnenie opatrení voči Rusku by sa malo týkať dovozu energií. „Prezident nehovorí o plyne, pretože vieme, že pre množstvo európskych krajín sa tým jednoducho zastavia všetky ich ekonomické aktivity. To, čo je dnes na stole, je zákaz dovozu ropy z Ruska,“ dodal Le Maire.

13:52 Americká lízingová spoločnosť Air Lease odpíše hodnotu takmer tridsiatky lietadiel, ktoré jej zostali v sankciami zasiahnutom Rusku. Očakáva sa, že toto rozhodnutie vyjde na viac než 800 miliónov USD. TASR o tom informuje na základe správy agentúry Reuters.

13:50 Ukrajinci sa v nedeľu v hlavnom meste Kyjev na pravoslávnu Veľkú noc modlili za tých, čo bojujú na frontových líniách a za ľudí uviaznutých za nimi na miestach, ako je obliehané prístavné mesto Mariupol. TASR správu prevzala od agentúry AP.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa s veľkonočným posolstvom prihovoril z kyjevského Chrámu sv. Sofie. Ukrajincov vyzval, aby sa v dôsledku vojny nenechali premôcť hnevom. "Všetci veríme, že príde náš východ slnka," vyhlásil.

13:30 Veľkokapacitné registračné centrum v Nitre bude od pondelka (25. 4.) fungovať v novom režime. Stránkové hodiny budú po novom každý deň od pondelka do nedele od 7.00 do 19.00 h. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre na sociálnej sieti.

"Vo veľkokapacitnom centre pre utečencov z Ukrajiny na Akademickej 4 v Nitre je v posledných dňoch oveľa menší ruch ako na začiatku jeho fungovania. Záujem oň je však stále a denne ho vyhľadá aj niekoľko desiatok ľudí. Pri ich vybavení pomáhajú aj dobrovoľníci," uviedla polícia.

Momentálne sa agenda sústredí najmä na prihlasovanie a odhlasovanie pobytu. "Zmeny v adrese pobytu už nevykonávame a s touto požiadavkou smerujeme žiadateľov na príslušný obecný alebo mestský úrad," doplnila polícia.

13:01 Rusko pracuje na výstavbe zásobníkov ropy a na nových vývozných odbytiskách. Cieľom je zmierniť sankcie uvalené západnými krajinami na Rusko za jeho vojnu na Ukrajine, ktoré zasiahli aj vývoz ropy. TASR o tom informuje na základe správy agentúry Reuters.

Rusko nemá veľké ropné zásobníky, ktoré by v súčasnej situácii umožnili krajine väčšiu flexibilitu v oblasti produkcie a exportu. Ako však pre médiá povedal štátny tajomník ministerstva energetiky Pavel Sorokin, niektoré firmy už na týchto projektoch pracujú.

12:59 Ruský cenzúrny úrad Roskomnadzor na žiadosť generálnej prokuratúry zablokoval Rusom prístup k jednému z najpopulárnejších šachových portálov na svete Chess.com. Stalo sa tak podľa médií kvôli vyhláseniu, v ktorom portál "rozhodne odsúdil" počínanie Ruska proti Ukrajine.

12:57 Koordinátor OSN pre ukrajinskú krízu Amin Awad vyzval v nedeľu na "okamžité zastavenie" bojov v Mariupole, aby sa "dnes" umožnila evakuácia civilistov uviaznutých v zničenom prístavnom meste na juhu Ukrajiny. Informovala o tom tlačová agentúra AFP.

"Ide o životy desaťtisícov obyvateľov Mariupola, vrátane žien, detí a starších ľudí," napísal Awad vo vyhlásení. "Hneď teraz potrebujeme prestávku v bojoch, aby sme zachránili životy. Čím dlhšie čakáme, tým viac životov je ohrozených. Musia umožniť bezpečnú evakuáciu už teraz, dnes. Zajtra môže byť príliš neskoro," dodal predstaviteľ OSN na adresu ruských inváznych síl.

12:30 Ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba povedal, že „jediným cieľom ruských raketových útokov na Odesu bol teror“ obyvateľstva. „Rusko musí byť označené za štát sponzorujúci terorizmus a musí sa s ním podľa toho zaobchádzať. Žiadny obchod, žiadne kontakty, žiadne kultúrne projekty... Potrebujeme postaviť múr medzi civilizáciou a barbarmi, ktorí raketami ničia mierumilovné mestá,“ uviedol Kuleba na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

Pri sobotňajšom raketovom útoku na Odesu prišlo o život najmenej osem ľudí vrátane 3-mesačného bábätka a ďalších minimálne 18 utrpelo zranenia. Anton Heraščenko, poradca ukrajinského ministra vnútra, ešte predtým na Telegrame uviedol, že ruské sily vypálili na mesto najmenej šesť riadených striel. Ukrajinskej armáde sa podarilo väčšinu ruských rakiet zneškodniť, no najmenej jedna v meste explodovala

12:07 Na Ukrajinu už dorazili slovenskí odborníci, traja kriminalistickí technici, antropológ a traja súdni lekári, aby pomohli ukrajinskej prokuratúre v zdokumentovaní dôkazov potrebných na vyšetrenie vojnových zločinov. Informuje o tom prezidentka SR Zuzana Čaputová na sociálnej sieti. Viac sa dočítate v článku. 

11:58 Košický samosprávny kraj (KSK) by podľa jeho predsedu Rastislava Trnku mal zrušiť partnerstvo s ruským Krasnojarským krajom. O odstúpení od rámcovej dohody o spolupráci s týmto regiónom Ruskej federácie bude v pondelok (25. 4.) rokovať Zastupiteľstvo KSK.

11:35 Ruský plynárenský koncern Gazprom pokračuje v dodávkach plynu do Európy cez Ukrajinu, aj keď na rozdiel od začiatku mesiaca vo výrazne nižších objemoch. Ako však Gazprom informoval, objem dodávok je v súlade s požiadavkami európskych zákazníkov. Viac sa dočítate v článku.

11:33 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v posolstve k pravoslávnym Veľkej noci, natočenom v kyjevskom chráme svätej Sofie, prosil Boha, aby v krajine, ktorá sa 60. deň bráni útoku Ruska, zavládol mier. "My všetci veríme v nové víťazstvo. Nezničí nás žiadna horda, ani ničomnosť. Prekonáme ťažké časy," vyhlásil.

 

11:25 Hraničnými priechodmi prešlo v sobotu 23. apríla na Slovensko 450 mužov, 1 122 žien a 539 detí. O dočasné útočisko požiadalo 171 osôb. Zo Slovenska smerom na Ukrajinu prešlo 2 665 osôb. Informoval o tom tlačový odbor Ministerstva vnútra SR.

Na hraničných priechodoch zabezpečovali všetky činnosti viac ako 189 policajtov, 71 hasičov, 95 colníkov, 306 vojakov, traja duchovný, 152 dobrovoľníkov, 56 príslušníkov zahraničných zložiek a 14 zamestnancov migračného úradu. Zároveň vypravili 27 autobusov, ktoré prepravili 361 osôb na rôzne miesta v rámci Slovenska. Vlakovou dopravou prepravili 223 osôb. Počas soboty sa ubytovalo 21 ľudí a voľné kapacity sú na úrovni 13 094.

10:33 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na sobotňajšej tlačovej konferencii varoval, že ukončí mierové rozhovory s Moskvou, ak Rusko zabije ktoréhokoľvek z posledných obrancov Mariupoľa alebo ak Rusko usporiada referendum o nezávislosti v okupovanom meste Cherson. Referuje o tom spravodajský web BBC.

10:13 Ruské sily sa pravdepodobne pokúšajú vyhladovať obrancov, ktorí sú zabarikádovaní v oceliarňach Azovstaľ v obliehanom meste Mariupol na juhovýchode Ukrajiny. Vo svojej najnovšej analýze to v noci na nedeľu uviedol americký Inštitút pre štúdium vojny (ISW), informuje server denníka The Guardian.

Ukrajinskí predstavitelia uvádzajú, že v areáli oceliarní uviazli stovky vojakov a civilistov, ktorým dochádza voda a potraviny. Opakovane preto vyzývajú na prímerie, ktoré by umožnilo evakuovať civilistov z mesta takmer úplne ovládaného ruskými jednotkami.

08:56 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj uviedol, že sa objavujú nové dôkazy o tom, že ruskí vojaci zabili v meste Mariupoľ na pobreží Azovského mora desaťtisíce civilistov a potom sa to pokúsili zamaskovať. Povedal, že Ukrajina zachytila ruské rozhovory o tom, „ako zakrývajú stopy po svojich zločinoch“. Viac sa dočítate TU.

08:44 Ruské sily pokračujú v zintenzívňovaní útokov na východe Ukrajiny. Ako v nedeľu uviedol generálny štáb ukrajinských ozbrojených síl, ruská armáda v 60. deň vojny ostreľovala ukrajinské pozície pozdĺž celej frontovej línie a zintenzívnila svoje útočné operácie v smere na Severodoneck, Kurachiv a Popasnu.

Regionálny vojenský správca Luhanskej oblasti Serhij Hajdaj uviedol, že ruské ostreľovanie v priebehu ostatných 24 hodín zabilo najmenej osem ľudí a ďalšie dve osoby utrpeli zranenia.

08:41 Generálny štáb ukrajinských ozbrojených síl poznamenal, že ruské sily pokračujú v útokoch na obkľúčenú mariupoľskú oceliareň Azovstaľ. Snažia sa ju zasiahnuť leteckými útokmi i raketami s dlhým doletom. Rusi ostreľovali aj oblasti okolo mesta Dnipro severne od Zaporižžie, kde ruská raketa zabila najmenej jedného civilistu.

08:28 Ukrajina tento týždeň odrazila početné ruské útoky vedené pozdĺž frontovej línie v Donbase na východe krajiny. Ruské sily síce dosiahli určité územné zisky, ale silný odpor na všetkých smeroch im spôsobuje značné straty, uviedla vojenská rozviedka podľa agentúry Reuters.

"Zlá morálka a obmedzený čas na obnovu síl, prezbrojenie a preskupenie jednotiek nasadených do predchádzajúcich ofenzív pravdepodobne znižuje efektivitu ruských síl v bojoch," uviedlo v pravidelnom hlásení britské ministerstvo obrany, odvolávajúce sa na poznatky rozviedky. Reuters dodal, že tieto údaje nebolo možné bezprostredne overiť.

07:29 Šéf Kremľa Vladimir Putin sa v noci zo soboty na nedeľu zúčastnil na polnočnej veľkonočnej bohoslužbe v pravoslávnom Chráme Krista Spasiteľa v Moskve. Po boku mu pritom stál moskovský starosta Sergej Sobianin, informovala agentúra Reuters. Viac sa dočítate v článku. 

Otvoriť galériu

07:21 Ministerstvo obrany v Kyjeve v sobotu uviedlo, že pri ukrajinskom útoku na veliteľské stanovište v Chersonskej oblasti boli zabití ďalší dvaja generáli ruských inváznych vojsk. Tretí generál podľa ministerstva vyviazol s vážnymi zraneniami. TASR správu prevzala z televízie CNN, ktorá toto tvrdenie bezprostredne nedokázala overiť.

"22. apríla 2022 ozbrojené sily Ukrajiny podnikli zničujúci úder na predsunuté veliteľské stanovište 49. kombinovanej armády ruských okupačných síl, ktoré sa nachádzalo neďaleko od frontovej línie v Chersonskej oblasti" na juhu Ukrajiny, píše sa vo vyhlásení vojenskej rozviedky ukrajinského ministerstva obrany.

07:20 Vedenie ruskej armády podľa novej analýzy amerických expertov odmieta vynaložiť čas a prostriedky na konsolidáciu svojich síl na Ukrajine a naďalej uplatňuje stratégiu pozorovanú od začiatku vojny. Útočné operácie sa odohrávajú na rôznych osách a v menšom meradle, napísali v sobotu večer pracovníci washingtonského ústavu pre vojnové štúdiá (Institute for the Study of War, ISW). Domnievajú sa, že Moskva nebude schopná v blízkej dobe spustiť na Donbase či kdekoľvek inde rozsiahlejšiu ofenzívu.

07:15 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v sobotu kritizoval generálneho tajomníka OSN, že sa rozhodol navštíviť Moskvu skôr než Kyjev. Zdôraznil pritom, že vojnový konflikt neprebieha v Rusku, ale na Ukrajine. TASR správu prevzala z agentúry AFP. 

"Je jednoducho nesprávne ísť najskôr do Ruska a potom na Ukrajinu. Toto poradie je nespravodlivé a nelogické," povedal Zelenskyj novinárom v Kyjeve. Viac sa dočítate v článku.

07:02 Ukrajina obvinila ruskú armádu, že v okupovaných oblastiach na východe krajiny násilne verbuje do svojich radov ukrajinské civilné obyvateľstvo. Informovala o tom v sobotu agentúra DPA s tým, že toto tvrdenie nie je možné nezávisle overiť.

O plánovanom nábore mladých Ukrajincov v okupovaných častiach Chersonskej a Záporožskej oblasti do ruskej armády informoval v sobotu generálny štáb a vojenská rozviedka ministerstva obrany v Kyjeve.

07:01 Turecko uzavrelo svoj vzdušný priestor pre ruské civilné aj vojenské lietadlá smerujúce do Sýrie. Oznámil to v sobotu šéf tureckej diplomacie Mevlüt Čavušoglu s tým, že opatrenie bude v platnosti tri mesiace. TASR správu prevzala z agentúry AFP a televízie BBC.

07:00 Všetko podstatné sme spoločne sledovali v ONLINE prenose aj v sobotu. Prečítajte si súhrn dňa.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, TASR, SITA, ČTK

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Roman Malatinec (Hlas-SD)
Malatinec k novele o medveďoch: Ľudia na Slovensku na tento zákon čakajú
David bol naštvaný na celý svet. Chcel zomrieť a zanechať čo najviac bolesti...
Trpel strelec z Prahy David († 24) duševnou poruchou? Čo vyšetrovatelia prezradili o motíve činu
Slovenský windsurfista Robert Kubín.
Fantastická správa pre Slovensko: V tomto športe budeme mať na OH zastúpenie po 16 rokoch!
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Rezort financií má farmárom poskytnúť návratnú finančnú výpomoc: Musia splniť podmienky
Verí, že do poroty v Let’s Dance v nedeľu zasadne.
Foto
Do porotcovského kresla Let´s Dance mieri spevácka legenda: Neuveríte, o koho ide!
Donald Trump.
Trumpovi ide o veľa: Najvyšší súd rozhoduje o jeho osude! Verdikt môže mať ďalekosiahle dôsledky
Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Pre doktora si kolegovia pripravili nádherné prekvapenie
Záchranári sa po 32 rokoch lúčili s kolegom Liborom: Obrovské PREKVAPENIE, nezmohol sa na slovo
Ilustračné foto
Taliansko sa búri: Ostro odsúdilo trest smrti pre iránskeho rappera!
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala