Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.11.2021 04:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Hviezda Nemocnice Anna Senajová Nováková: Počas nakrúcania seriálu otehotnela

Herečka Anna Senajová Nováková (33) hviezdi v momentálne najúspešnejšom slovenskom seriáli Nemocnica na obrazovkách TV JOJ.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Hrá lekárku Agátu, o ktorú sa bijú dvaja muži. V súkromí je nežná bruneta vydatá, má dcérku Ester (2) a čaká druhé dieťatko. Prezradila nám, kedy sa plánuje vrátiť do práce a ktorý hollywoodsky herec jej dovolil počas nakrúcania sedieť na jeho stoličke. 

Anna v detstve snívala o tom, že sa stane právničkou alebo novinárkou. „Nikdy to však nenabralo reálnejšie kontúry. Asi to bolo spojené s túžbou po spravodlivosti. Tiež som však ako malá so všetkými komunikovala a mala som rada prácu so slovom,“ hovorí herečka.

V zahraničnom seriáli

Cesta k herectvu sa u Anny začala ešte na strednej škole. „Na gymnáziu som chodila do ochotníckeho krúžku Bieleho divadla. Spočiatku som tam trávila jeden deň v týždni, no neskôr každú voľnú chvíľu. Prirástol mi totiž k srdcu. Keďže som sa venovala iba tomu a iné som nerozvíjala, ísť študovať herectvo na VŠMU sa mi zdalo ako prirodzená voľba. Tak som to skúsila a som rada, že to vyšlo.“

Prvou hereckou skúsenosťou bola komédia v Slovenskom národnom divadle. „Bol to Tanec toreádorov a pamätám si, že som mala veľkú trému, nielen pred divákmi, ale asi pred všetkými prítomnými.“ Anna sa dostala do povedomia širšej verejnosti v seriáli Panelák, kde hrala Danu Bridget Šramekovú, nepriebojné mladé dievča bez sebavedomia, za ktoré musela všetko riešiť jeho staršia sestra. Mladá herečka má však za sebou aj účinkovanie v zahraničnom seriáli Crossing Lines po boku slávneho Donalda Sutherlanda.

„Išlo o druhú sériu koprodukčnej kriminálky, ktorá sa natáčala prevažne v Českej republike. Hrala som tam jednu z hlavných epizódnych postáv. Dievča, ktoré unesú a v dôsledku posttraumatického šoku onemie. Napriek tomu sa mu podarí naviesť vyšetrovateľov k páchateľovi. To, že bude pán Sutherland charizmatický človek, som predpokladala, ale nie v takej intenzite. Má zmysel pre humor, zažartovali sme, dokonca prejavil veľkorysosť a dovolil mi sedieť na jeho stoličke. Potom som si tak trošku v tajnosti požičala jeho zrkadielko. Hrebeň som sa už neodvážila,“ hovorí so smiechom.

Počas nakrúcania otehotnela

Momentálne účinkuje v seriáli Nemocnica ako ambiciózna mladá lekárka Agáta. Nemocničné prostredie jej však blízke nie je. „Našťastie som nikdy nemala vážnejšie zdravotné problémy. Dokonca ani žiaden úraz. Nemala som teda veľa kontaktu s týmto prostredím, ale nejako prirodzene som k nemu mala odmietavý postoj, čo sa počas nakrúcania zmenilo a môj vzťah sa už zneutrálnil,“ vysvetľuje.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Vémola nechápe Véghove rapídne chudnutie: Vstúpili do hry zakázané látky?
Dieťatko († 3) zomrelo v rozpálenom aute krutou smrťou: Všetko je inak, ako sa na prvý pohľad zdá
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Strašná nehoda v Česku: Vodič vyšiel na chodník a zrazil niekoľko ľudí!
Počet palestínskych obetí vojny v Pásme Gazy od 7. októbra prekročil 30.000.
Predstavitelia Hamasu odišli od rokovacieho stola: Ich kroky následne povedú na toto miesto
Veronika Rajek je známa slovenská modelka.
Krásna Slovenka prijala pozvanie od tímu F1: TAKTO rozžiarila jednu zo stajní!
Princ Harry ešte v deň korunovácie odfrčal domov do USA.
Harryho TAJOMSTVO po roku ODHALENÉ: Ako je možné, že si to nik nevšimol?
Ich cesta sa rýchlo zmenila z dovolenky snov do nočnej mory.
Odleteli na dovolenku snov, domov sa vrátila iba ona: Jej manželovi teraz hrozí 12 rokov za mrežami!
Čínsky prezident Si Ťin-pching a jeho manželka Pcheng Li-jüan mávajú na schodoch lietadla po pristátí na parížskom letisku Orly.
Foto
Čínsky prezident po dlhšom čase opäť v Európe: Vieme, čo bude kľúčovou prioritou návštevy
Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!