Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.11.2021 16:15 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Jedna katastrofa za druhou: Nebudete veriť, čo všetko zažili novomanželia! Toto bolo poslednou kvapkou

Mysleli si, že keď tri razy preložia termín svadby kvôli pandémii koronavírusu, nič horšie sa im už stať nemôže. Opak bol však pravdou.

Séria svadobných katastrof ich ešte len čakala. Ako informuje The Sun, Jim a Amelia Desmond z Veľkej Británie zažili počas svojho veľkého dňa a aj po ňom kopec nepríjemností, na ktoré radi spomínať určite nebudú.

Limuzína, ktorá mala odvážať Jima a družbov do kostola, neprišla, a tak si museli muži objednať taxíky. Amélii povedali, aby počkala doma, a tak sa obrad napokon začal s 50 minútovým oneskorením. Tak isto nedorazili ani obrúčky. Dvojica, ktorá má deväťročnú dcéru a ďalších päť detí z predchádzajúcich vzťahov, si objednala prstene za 900 libier od online predajcu. Donášku do ich bytu však podpísal neznámy sused, ktorého nevedeli vystopovať. Deň pred svadbou si tak museli objednať ďalšie prstene, ktoré na druhý deň, našťastie, dorazili včas.

Po hotelovej recepcii so 130 hosťami sa ubytovali v svadobnom apartmáne. Pri romantickom prenášaní nevesty sa Jim nešťastne zaplietol do jej šiat a Amelia spadla na zem. Okamžite po tom museli vyhľadať lekársku pomoc. "Rozhodol som sa, že budem ten svalovec, ktorého vždy chcela, no podarilo sa mi ju zhodiť," opísal nešťastné momenty ženích.

Tam sa však ich obrovská smola neskončila. Aj po spackanom dni D mala dvojica čo robiť, aby im nerupli nervy. Zmeškali totiž dva lety na ich vytúženú svadobnú cestu na Ibizu, pretože stratili tašku, v ktorej mali cestovné pasy. Pri návrate do Británie si zase v Španielsku zabudli kľúče od ich domu, a tak museli volať zámočníka, ktorý problém vyrieši.

„Pokazilo sa všetko, čo sa mohlo pokaziť. Bola to jedna vec za druhou. V jednom momente som sa rozplakala – poslednou kvapkou bolo, keď sme sa vrátili a uvedomili sme si, že kľúče od auta a domu nie sú nikde," uviedla pre The Sun novomanželka no jedným dychom dodala: "Všetky tie katastrofy stáli za to – veď som si vzala svoju spriaznenú dušu a muža mojich snov! Teraz sa na to pozeráme cez zábavnú stránku, stále je to najlepší deň našich životov.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, dans

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Peter Pellegrini a Zuzana Dolinková počas tlačovej konferencie v priestoroch Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosvelta v Banskej Bystrici.
Odvolanie ministerky Dolinkovej: Toto sú výsledky hlasovania v parlamente
AktualizovanéFoto
Návrh na odvolanie Martiny Šimkovičovej: Poslanci rozhodli, či ostáva ministerkou kultúry
(ilustračná foto).
Hraničné zásoby krvných skupín: Transfúzna služba vyzýva na darovanie! Kto môže pomôcť?
Mestská veža v Trnave.
Dominanta Trnavy sa ponorí do ticha: Niečo také sa udeje raz za desať rokov! Čo je za tým?
Na snímke výhľad na mesto Martin.
Pritiahne mesto Martin nových obyvateľov? Do výstavby atraktívneho projektu sa vrazia milióny!
Vodička prekročila povolenú rýchlosť o 56 km/h.
Žena za volantom dupla na plyn: Mala naponáhlo! Predpísanú rýchlosť nechala ďaleko za sebou
Magdaléna Šebestová je po nehode hospitalizovaná v nemocnici.
Foto
Modelka Šebestová po desivej autonehode: Urobila som TOTO a zachránilo mi to život!
Obrovská tragédia: Boxer zomrel po údere v ringu († 29)
(ilustračné foto)
Rozmýšľate, do čoho investovať? Pri tejto položke nepremeškajte ten najvhodnejší čas
Josef Fritzl bude zrejme prepustený z väzenia.
ROZHODNUTÉ! Monštrum Fritzl môže opustiť brány psychiatrického väzenia!
(ilustračné foto)
Rozsiahly požiar neďaleko Hlohovca! Vo vnútri budovy čakalo hasičov nepríjemné prekvapenie
Zuzana Dolinková a Martina Šimkovičová.
Rokovanie NR SR: Poslanci budú rozhodovať o návrhoch na odvolanie Dolinkovej a Šimkovičovej