Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.06.2021 20:40 | Správy | Zahraničné správy

Mladá žena išla po pizzu, skončila v nemocnici: Teraz sa bojí vyjsť z domu!

Večer v meste nedopadol tak, ako si to mladá žena predstavovala. Išla si po jedlo do reštaurácie a nechtiac sa zaplietla do krvavej bitky. Sama schytala niekoľko úderov. Reštaurácia však celý príbeh vidí inak.

Mladá tínedžerka Jade Grocott (18) z Británie sa minulý týždeň v piatok stala svedkom pouličnej bitky. Bola práve na ceste z pubu vyzdvihnúť si pizzu a sama schytala niekoľko úderov. Skončila celá krvavá, s rozťatým obočím, informuje portál Mirror.

Muž, o ktorom Jade povedala, že ho nepozná, bol údajne tiež zbitý pri incidente, ktorý sa stal minulý piatok okolo jednej hodiny ráno. Avšak pizzeria, blízko ktorej sa mala násilná scéna odohrať, poprela, že by zamestnanci niečo videli. Zamestnanci podniku tvrdia, že požiadali dve opité ženy, aby odišli, pretože boli agresívne a nepriateľské.

Jade povedala: „Išla som si objednať pizzu a keď som tam bola, spýtala som sa, či môžem ísť na toaletu, ale povedali, že nemôžem. Potom som počkala von, na kraji budovy a potom som sa vrátila, aby som si vzala jedlo. Hodili moju objednávku na pult a keď som vyšla von, išli za mnou. Okolo v tom istom čase prechádzal nejaký chlapec a zamestnanci sa s ním začali hádať. Sotili ho, zhodili na zem a začali kopať a udierať.“

Jade, ktorá je tiež matkou malej dcéry, chcela zasiahnuť a postaviť sa medzi nich, ale jeden z útočníkov sa k nej obrátil a udrel ju. Najprv si myslela, že to bol len úder päsťou, až v nemocnici jej ale povedali, že rana musela byť zapríčinená niečím ostrým. Keď sa ten mladík postavil, podľa jej slov ho potom naháňali po ulici. „Odišla som rovno na políciu a v tom okamihu zavreli obchod a odišli. V čase, keď sa tam policajti dostali, boli už dávno preč,“ povedala Jade.

Polícia ju odviezla do univerzitnej nemocnice Royal Stoke, kde ju vyšetrili a ranu zašili piatimi stehmi. Po tomto incidente Jade hovorí, že sa bojí opustiť svoj byt.

„Nerozumiem, čo sa stalo. Netuším, kto bol ten druhý chlapec, len prechádzal okolo. Neviem, či si mysleli, že je so mnou.... a netuším ani prečo mi to urobili, nikdy predtým som tam problém nemala. Teraz sa bojím opustiť domov. Odkedy sa to stalo, poriadne som sa od strachu nevyspala. Dúfam, že ich polícia chytí," povedala mladá mamička.

Z podniku sa však vyjadrili, že dve ženy, podľa všetkého Jade a jej priateľka, vo vnútri v reštaurácii nadávali a nesprávali sa slušne. Taktiež tvrdia, že obe mali zjavný problém s mužom, ktorý bol neskôr napadnutý. Hovorca takeaway povedal: „Práve sme zamkli a išli domov. Ak sa niečo stalo potom, neviem o tom. Milujeme svojich zákazníkov a nikdy sme nemali zlú povesť."

Polícia je o Jadeinom volaní informovaná. Hovorca polície: „Polícia bola v piatok o 1.04 h privolaná po správe o násilí. Zúčastnili sa jej príslušníci a žena uviedla, že po hádke utrpela zranenie tváre.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: bah

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Martina Durkáča súdia pre zabitie jeho priateľa Michala Godára († 29).
Foto
Ostro sledovaný proces s hercom Durkáčom: Vypovedal vyšetrovateľ, TOTO sa našlo na tele Godára († 29)!
Minister Tomáš Taraba sa bráni, hovorí o klamstvách a dezinformáciách.
Minister Taraba nariadil prepúšťanie, šéfovia národných parkov reagujú: Začali rozdávať výpovede?
Nora začínala ako redaktorka spravodajstva v TV Markíza, dnes robí reportáže pre Smotánku.
Foto
Manažérka Krchňáková otvorene: Najviac ju sklamala TÁTO slovenská skupina! Vážne jej toto urobili?
Ak kliešťa odstránite rýchlo, nemusí sa stihnúť preniesť nákaza.
Kliešte opäť zažívajú aktívne obdobie: Ako sa chrániť? Nezabúdajte na TÝCHTO 6 Vecí!
Manta Ray dokáže bez problémov preplávať aj dlhšie vzdialenosti.
Foto
Nový prírastok amerického námorníctva: V tomto je prelomová ponorka skutočne výnimočná!
Mount Everest
Najvyššie hory len pre vyvolených? Nepálsky súd odklepol nové pravidlo: Musíme to rešpektovať, tvrdia
Šéf Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus.
Šéf WHO o útoku na Rafah na juhu Gazy: Mohlo by sa to skončiť... to snáď nie!
Man in prison hands of behind hold Steel cage jail bars. offender criminal locked in jail.
Oceňované divadelníčky sedia v base v Rusku: Súd je nekompromisný, prišla ďalšia rana
Foto
Martin Pospíšil chýbal v zostave Slovenska: Ramsay ozrejmuje dôvod!
(ilustr. foto)
Klimatická zmena má na čmeliaky katastrofálny vplyv: Hrozí im... Toto neveští nič dobré
Na archívnej snímke z 22. apríla 2024 turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.
Turecko stoplo obchod s Izraelom: Nechceme tu vidieť konflikt, krv a slzy, vysvetľuje Erdogan
Foto
Fastfood do seba tlačila 5-krát denne: Vyjedla sa na 127 kilogramov! Uvidíte ju teraz, odpadnete