Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.04.2021 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Mladá žena sa nakazila koronavírusom v 30. týždni tehotenstva: Horor v nemocnici!

Jej rodina sa pripravovala na najhoršie po tom, čo im povedali, že ich dcéra nemôže sama dýchať a v jednej chvíli dokonca volali k jej posteli kňaza. Po hororových chvíľach v nemocnici sa však mladá mamička vrátila naspäť domov.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Ako uvádza denník Daily Mail, iba 20-ročná Ellie Wright sa nakazila koronavírusom v 30. týždni tehotenstva. Priebeh gravidity mladej mamičky bol dovtedy priam ukážkový, keďže nemala žiadne mimoriadne ťažkosti, no po tom, čo chytila zákerný vírus, sa všetko zmenilo. Dievča počas tehotenstva bojovalo o život, no, našťastie, jej synček Leo James sa narodil cisárskym rezom úplne zdravý.

Ihneď po pôrode bola kriticky chorá Ellie umiestnená na celé tri týždne do kómy. „Porodila som ho počas umelého spánku, nezobudila som sa, keď mi robili cisársky rez a dali ma do kómy,” priblížila mladá mamička. V nemocnici sa zotavovala na jednotke intenzívnej starostlivosti zo zápalu pľúc a iných sprievodných ťažkostí, ktoré jej spôsobilo ochorenie COVID-19. Momentálne je po dlhom čase opäť doma so svojou milovanou rodinou a synčekom, ktorého videla po pôrode prvýkrát až po dlhých piatich týždňoch.

Ellie na tom fyzicky stále nie je dobre a cíti sa zoslabnutá, ale snaží sa zotaviť čo najrýchlejšie, aby si mohla Lea užívať čo najviac. Keďže syna videla až dlhý čas po pôrode, z ich prvého stretnutia mala obavy. „Mala som strach prvýkrát, keď som ho mohla držať, bála som sa, že si ku mne nevytvorí puto, pretože som zmeškala prvých pár týždňov jeho života,” priznala. „Keď som bola v kóme, veľa som halucinovala a až teraz, keď preberáme veci, si uvedomujem, že som počula rozhovory. Viem, že som počula moju mamu hovoriť, že nebola pripravená ma pochovať, čo povedala, keď som bola v kóme,” uviedla Ellie.

 

Mladá mamička prezradila, že jej zdravotné sestry v nemocnici dokonca začali písať denník, čo jej pomohlo vyplniť medzery, ktoré mala v pamäti. Ellie doma s celou starostlivosťou o synčeka pomáha najmä priateľ a milujúca rodina. „Odľahlo mi, že je nažive. Boli chvíle, keď sama nedýchala, ale teraz ju vidím držať svojho syna a mám z toho zimomriavky,” zverila sa jej mama, ktorá sa spolu s ostatnými členmi rodiny návratu dcéry nevedela dočkať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nima

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti
(ilustračné foto)
Napätie na Západnom brehu Jordánu: Izraelské sily zabili Palestínčanov! Sila, čo urobili potom