Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.04.2021 06:00 | Správy | Krimi | Domáce krimi
Foto

Aby uživil rodinu, stal sa taxikárom: Osudná jazda! Skvelý muzikant Ladislav bojuje o život

Skvelý rožňavský hudobník Ladislav (39) po vážnej autohavárii bojuje o život. Keďže kvôli aktuálnym pandemickým opatreniam nemôže koncertovať, snaží sa zarábať si ako taxikár. Pondelková zákazka pod hradom Krásna Hôrka sa však skončila katastrofálne.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Zozadu doňho narazilo iné auto a spolu so zákazníkom skončili v protismere pod kamiónom. Pri hrozivo vyzerajúcej nehode obstál nahoršie práve Ladislav, ktorý pritom podľa prvotných zistení vôbec nebol na vine. „Je na tom veľmi zle a bojuje o život. Veríme mu, sme pri ňom a dúfame, že sa zotaví. Celú noc som nespala a veľmi sa trápim,“ povedala Novému Času jeho užialená družka Eliška (37), ktorá s ním má dve deti - syna Kristiána (19) a dcéru Valentínu (14).

„Ako taxikár nerobil dlho, možno len dva-tri týždne. Musíme z niečoho žiť a z hudby sa to momentálne nedá. V pondelok ráno riadne nastúpil do šichty a na obed sa to stalo. Hrozné! Celá rodina mu držíme palce, aby sa rýchlo uzdravil,“ dodala Eliška a prezradila, že jej Lacika, ako ho všetci familárne volajú, si dokončoval štúdium na na košickom konzervatóriu, lebo hra na akordeóne bola jeho celoživotným koníčkom.

 

„Hrával rád aj so skupinou Rusnákovci, takisto s folklórnymi súbormi a na svadbách. V poslednom období však skôr len na pohreboch,“ doplnila zronená družka, ktorá poprela správy šíriace sa po sociálnych sieťach, že jej Ladislavovi museli amputovať nohu.

V umelom spánku

Ladislava po nehode previezli do nemocnice vrtuľníkom. „Pacient podstúpil urgentný operačný zákrok, je udržiavaný v umelom spánku a jeho stav je vážny. Momentálne sa o neho starajú naši odborníci na Klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny,“ povedala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice L. Pasteura Ladislava Šustová.

Podľa zistení polície išiel 39-ročný vodič Fordu C-Max po ceste od Rožňavy na Krásnohorské Podhradie. "Na križovatke počas odbočovania vľavo do jeho zadnej časti narazil Fiat Scudo, ktorý viedol vodič (48) z okresu Sobrance. Vozidlo Ford C-Max odhodilo do protismeru pod kamión s návesom.  V tom čase ho viedol 51-ročný vodič z Košíc," uviedla policajná hovorkyňa Jana Mesárová a dodala: "Podľa predbežnej lekárskej správy šofér fordu utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia nad 42 dní a jeho spolujazdec utrpel zranenia s predbežnou dobou liečenia do 42 dní. Vodič fiatu a jeho spolujazdkyňa sa zranili len ľahko. Škoda na vozidlách bola vyčíslená na 15 000 eur. U vodičov fiatu a kamióna nebolo zistené požitie alkoholu. Presná príčina dopravnej nehody a jej bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania."

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kz, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Steven Stamkos a Juraj Slafkovský.
Obrovská hviezda NHL k Slafkovskému? Expert ich vidí spolu v presilovke
(ilustr.foto)
V Sebechleboch sa zrazil motocykel s osobným automobilom: Pre úsek platí výrazné dopravné obmedzenie!
Senior woman pulling cheeks to feel softness and looking at camera. Beauty portrait of happy mature woman smiling with hands on cheek isolated over grey background. Aging process and perfect skin concept.
Chcete vyzerať o 10 rokov mladšie? Dodržte TÝCHTO 5 pravidiel a zmena príde čoskoro!
Fotografia Zuzany Čaputovej pri príležitosti Sviatku práce.
Prezidentka rozumie pracovnej situácií na Slovensku: Všetci by mali mať príležitosti nájsť si uplatnenie
Okuliare pre virtuálnu realitu - Prenesú človeka v čase i priestore.
Váš Tip
Vďaka virtuálnej realite vám pred očami ožijú artefakty: Na výstave sa prenesiete o niekoľko storočí späť!
(ilustračné foto)
NAJRIZIKOVEJŠIE povolania?! V týchto odvetviach sa vlani vyskytlo najviac chorôb
Indonézska sopka Ruang chrlí do vzduchu horúce oblaky dymu a popola.
Zem sa opäť ozýva: Indonézska sopka Ruang chrlí do vzduchu horúce oblaky dymu! Tisícky ľudí je evakuovaných
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken a izraelský prezident Jicchak Herzog pózujú počas stretnutia v Tel Avive.
Blinken sa stretol s izraelským prezidentom Herzogom: O čom diskutovali? Spoločne chcú dosiahnuť jednu vec!
Strom Robina Hooda, anglicky Sycamore Gap Tree
Spílenie ikonického stromu Robina Hooda bude mať dohru: Vzniesli obvinenie voči dvom mužom!
Hráči Slovana zľava Milan Borjan, Lucas Lovat a Kevin Wimmer sa radujú z víťazstva
Slovanu sa môže vrátiť obrovská opora: Veľký zvrat?
Samica Gen-čan má už dvanásť rokov.
Do zoo priviezli hrocha, po 7 rokoch prišiel ŠOK: Prečo si to nikto nevšimol?!
Palestínčania žialia za svojimi príbuznými zabitými pri izraelskom bombardovaní pásma Gazy.
Z príšerných krvavých čísel z Pásma Gazy vám príde zle: Od vypuknutia vojny tam zahynuli tisíce ľudí!