Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.03.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Silvia Kucherenko na kolenách: Boj o exmanželov život! Čo sa dialo za mrežami?!

Chvíle strachu a neistoty! To prežívala modelka Silvia Kucherenko (38) posledné obdobie. Hoci sa jej manželstvo s podnikateľom Sergejom (49) skončilo ešte v roku 2019, blondínka na svojho bývalého nezanevrela.

Fotogaléria
17
fotiek v galérii

V base, kde si odpykáva 11-ročný trest, ho pravidelne navštevovala a udržiavala s ním priateľský vzťah. Podľa informácií Nového Času Silvin ex nedávno za mrežami doslova bojoval o život. Všadeprítomný koronavírus udrel aj vo väzení a nevyhol sa mu ani on. Jeho stav bol mimoriadne vážny a vyžadoval si prevoz do väzenskej nemocnice.

Kucherenko hovorí o posledných týždňoch len veľmi ťažko. „Prežila som peklo. Nechcem vám kaziť náladu a viem, že to prežíva mnoho rodín. Ale toto ma zložilo,“ začala svoje rozprávanie modelka. Jej exmanžel mal pozitívny test na COVID-19. „Bolo to hrozné a otrasné, pretože mi zavolal a počula som, že nevládal dýchať. Mal veľmi ťažký priebeh a povedal mi, že ho berú do nemocnice. Bola to veľmi rýchla akcia. Musím povedať, že vo väzení si nedovolia nepostarať sa o človeka, aj keď čítame čokoľvek,“ pochvaľuje si starostlivosť o exmanžela Silvia.

Sergej mal veľmi silný kašeľ a aj teploty. „Veľmi sa dusil. Skončil napojený na kyslík. Je to mladý človek, je zdravý. Sergej netrpí žiadnou obezitou. Je normálna postava. Športoval predtým a strašne ho to zložilo. Schudol 10 kg a mesiac nič nejedol, neprijímal potravu, pretože nemohol. A fakt bol skoro mesiac na kyslíku,“ opisuje situáciu modelka, podľa ktorej to boli doslova muky.

S exmanželom má priateľský vzťah, pravidelne ho vo väzení navštevovala aj s ich spoločným synom Alexandrom. Podnikateľov stav v nemocnici bol veľmi vážny. „Nevládal stáť na nohách. Museli ho podopierať, keď išiel na nejaké vyšetrenie,“ hovorí Silvia. Kvôli pandémii už rok svojho ex nevidela. Komunikujú spolu cez telefonáty.

 

„Musím povedať, že Sergej sa nanovo učil dýchať, pretože kapacita pľúc sa zmenšila. On mal silný obojstranný zápal pľúc. Aj keď bol negatívny, tak tie príznaky, že sa mu ťažko dýchalo, že sa rozkašľal, proste mal. Tie dôsledky stále trvali a stále trvajú. Kým sa dá človek úplne dokopy, tak to trvá,“ povedala Kucherenko.

Odkaz Slovákom

Silviu trápi, ako sa niektorí ľudia stále stavajú k tomuto ochoreniu. Dokonca aj jej známi, ktorých od seba kvôli tomu odrezala. „Som presvedčená, že pokiaľ sa to týchto ľudí nedotkne, tak neuveria, aká je táto choroba strašná.“ Hovoriť o zdravotnom stave exmanžela sa rozhodla z jediného dôvodu.

Otvoriť galériu

„Zmysel vidím v tom, povedať ľuďom, aby fakt boli zodpovední, správali sa zodpovedne voči sebe. Nemysleli len na seba. Ľudia by mali mať kolektívnu zodpovednosť, ktorá, bohužiaľ, Slovensku chýba,“ vysvetlila blondínka. Jej bezsenné noci sa nateraz skončili. „Som rada, že môžem ako-tak pokojnejšie spávať, keďže Sergej je z toho viac-menej vonku, aj keď s následkami a nevieme ešte s akými. Je mi naozaj ľúto tých, ktorí také šťastie nemali,“ dodala Silvia, ktorá si aj v týchto momentoch uvedomila, aký je Sergej.

„Pri tom všetkom negatívnom Sergej je typický Rus a fakt má tú ruskú povahu. Lebo aj keď mi volal, tak sa nesnažil ukázať, že je na tom fakt zle. Počula som v jeho hlase, že je to nad jeho sily. Kým niečo povedal, tak to trvalo, lebo sa strašne zadýchal. On je bojovník, tak to nedal na sebe vidieť,“ uzavrela Kucherenko.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!