Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.02.2021 00:00 | PR články
Sponzorované

Naštartuj kariéru u TOP zamestnávateľa

Kaufland u nás zamestnáva viac ako 6 000 ľudí a neustále hľadá aj nových kolegov. Uplatnenie tu nájdu nielen obchodní pracovníci, ale aj IT špecialisti, či stavební projektanti.

Obchod je jedným z najdynamickejších odvetví a kto má rád výzvy a má záujem prevziať zodpovednosť, je v Kauflande na správnom mieste. Maloobchodný reťazec u nás otvoril svoju prvú predajňu v roku 2000 v Poprade a dnes v jeho 70 predajniach po celom Slovensku, bratislavskej centrále a logistickom centre v Ilave pracuje viac ako 6 000 ľudí. O tom, že k personálnym otázkam a starostlivosti o zamestnancov Kaufland na Slovensku pristupuje vysoko zodpovedne a profesionálne, svedčí aj úspech v medzinárodnom audite TOP EMPLOYER 2021, ktorý každý rok realizujú experti na ľudské zdroje.

SPOZNAJTE KAUFLAND

Spokojní zamestnanci sú na vysoko konkurenčnom maloobchodnom trhu pre Kaufland základom úspechu a tomuto cieľu prispôsobuje pracovné prostredie. Veľký dôraz kladie na rozvoj a vzdelávanie zamestnancov, možnosti zosúladenia pracovného a súkromného života, či na rôzne finančné aj nefinančné benefity. Okrem atraktívnej mzdy, finančných príspevkov pri pracovných a životných výročiach, finančných odmien za Jánskeho plaketu, či odporúčaní na nového kolegu, zamestnanci radi využívajú aj vernostnú dovolenku nad rámec zákona alebo kartu Multisport.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kaufland

DÔRAZ NA ZDRAVIE

Zdravie zamestnancov je pre Kaufland najväčšou hodnotou. Majú možnosť zúčastniť sa rôznych športových podujatí, ktoré reťazec podporuje alebo sám organizuje, či navštíviť firemnú posilňovňu. Ako v kanceláriách, tak aj v logistike a predajniach Kaufland vytvára ergonomické pracovné prostredie, aby sa zamestnanci jednostranne nezaťažovali a nepracovali s ťažkými bremenami.

Zamestnanci pravidelne dostávajú čerstvé ovocie na podporu svojho zdravia a po nástupe koronavírusovej pandémie Kaufland tieto pravidelné dávky ovocia zvýšil a pridal aj vitamínové balíčky. V tomto náročnom období sa všetky pracovné aj vzdelávacie aktivity, ktoré nevyžadovali fyzickú prítomnosť na pracovisku, presunuli do online priestoru. Zamestnanci, ktorí doteraz nemali notebooky, dostali aj takýto pracovný nástroj a mohli automaticky začať pracovať z domu. Kaufland vybavil všetkých aj ochrannými pomôckami a v predajniach a v centrálnom sklade v Ilave nainštaloval certifikované dezinfekčné zariadenia priamo do vzduchotechniky. Pracovníkom nad 65 rokov umožnil zostať doma s náhradou mzdy vo výške 100 percent ich priemerného zárobku, pričom ide dovedna až o 700 ľudí, ktorí takto pre spoločnosť pracujú.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kaufland

RODINA V CENTRE ZÁUJMU

Rodinám vychádza Kaufland v ústrety nielen možnosťou práce z domu, či flexibilným pracovným časom, ale aj rodičovskou miestnosťou, kanceláriou pre rodiča s deťmi. Tú môžu využiť v prípade, že z nečakaných dôvodov potrebujú stráviť pracovný deň so svojím dieťaťom. Pri riešení akejkoľvek neštandardnej životnej situácie môžu zamestnanci požiadať o pomoc firemných dôverníkov a ďalším z benefitov, vďaka ktorému dokážu zamestnanci lepšie zladiť svoj súkromný a pracovný život, je aj možnosť využiť sabatikal – dlhodobé neplatené voľno.

PRÁCA S TALENTAMI

V roku 2020 však Kaufland neprispôsoboval aktivity iba pandémii, ale naďalej pokračoval v posilňovaní svojho cieľa byť atraktívnym a férovým zamestnávateľom, ktorý do tímu pritiahne najkvalitnejších ľudí. Rozvíjal program Talentmanažment na podporu individuálnych rozvojových plánov, vychovával si vlastných odborníkov v stredoškolskom duálnom vzdelávaní, či realizoval Kaufland Leadership program pre absolventov vysokých škôl. Školenia a programy rozvoja pre začínajúcich aj top manažérov, jazykové vzdelávanie sú tiež v reťazci samozrejmosťou. Rovnosť príležitostí v tejto spoločnosti potvrdzujú čísla – v manažmente je pomer mužov (54 %) a žien (46 %) takmer vyrovnaný a vo vyššom manažmente je dokonca rovnaký.

OCEŇOVANÝ ZAMESTNÁVATEĽ

Kvalitná práca so zamestnancami je charakteristická pre celú maloobchodnú sieť. Svedčí o tom nielen ocenenie TOP EMPLOYER 2021 pre slovenský Kaufland, ale aj certifikát TOP EMPLOYER EUROPE 2021, ktorý Kaufland získal na medzinárodnej úrovni.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kaufland

„Potvrdiť už po 3-krát vysoký štandard starostlivosti o zamestnancov a práce s nimi v audite TOP EMPLOYER bolo v minulom roku extra náročné. Ako súčasť kritickej infraštruktúry sme museli zabezpečiť nielen bezproblémový predaj potravinového tovaru, ale zaručiť aj ochranu zdravia našich zamestnancov a zákazníkov a prispôsobiť pracovné podmienky tak, aby mohli zamestnanci flexibilne plniť pracovné úlohy a zvládať aj starostlivosť o deti, či rodinu. Vážime si ich zodpovedný prístup, že nás v tomto pre všetkých náročnom čase podržali. Lojalita našich zamestnancov je jedným z najdôležitejších efektov správneho smerovania ľudských zdrojov v Kauflande,“ hovorí Karin Marková, riaditeľka oddelenia ľudských zdrojov v spoločnosti Kaufland Slovensko.

Všetky informácie o zamestnaní v maloobchodnom reťazci Kaufland a o voľných pracovných pozíciách, vrátane kontaktov na personálne oddelenie, nájdete na stránke kariera.kaufland.sk.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Šatan prehovoril o nominácii: Najťažšie rozhodnutie v repre! Kto ide na MS?
V Pásme Gazy vládne napätie už dlhé roky (ilustračné foto).
Svitla nová nádej pre Pásmo Gazy? Hamas dorazil do Káhiry na rokovania o prímerí!
Vodič BMW neprispôsobil rýchlosť jazdy, skončil vo zvodidlách.
Alarmujúce čísla na cestách: Z počtu tohtoročných dopravných nehôd vám príde zle! Vodiči, dávajte si pozor
Bývalý americký prezident Donald Trump.
Zlom v Trumpovej kauze prechovávania tajných dokumentov: Sudkyňa stiahla ruku! Celý proces je v ohrození
Beckov, Slovakia: Aerial view of famous Beckov Castle in Nove Mesto nad Vahom, Slovakia at clear summer day.
Váš Tip
Novinka na hrade Beckov: Je prvá kultúrna pamiatka na Slovensku, kde bude...!
Close up of a calculator and euro money in a financial analyzing concept
Štátny rozpočet v červených číslach? Vláda bude dnes schvaľovať záverečný účet!
Kráľ Karol III. a princ Harry
Veľký zvrat v kráľovskej rodine: Harry sa s chorým otcom Karolom III. nestretne!
Foto
Hudáček o svojich problémoch: Kvôli TOMUTO som nechcel ísť na MS!
Z mladej ženy sa stala vdova len 34 hodín po sobáši.
Foto
Laura si vzala svoju životnú lásku († 25) v nemocnici: Vdovou po 34 hodinách!
Ak kliešťa odstránite rýchlo, nemusí sa stihnúť preniesť nákaza.
PRÍZNAKY chorôb z kliešťa: Ak sa po 4 dňoch sa objaví TOTO, musíte konať
Bombu zhodili na sekundárny cieľ - Nagasaki
Foto
Pred 79 rokmi skončila 2. svetová vojna: 6 vecí, ktoré vás v škole nenaučili!
(ilustračné foto)
Máte problémy so spánkom? Všetko môže zmeniť táto vec! Riešte to skôr, ako bude neskoro