Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.01.2021 19:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Na Facebooku zistila, že ju manžel podvádza s inou: Dramatické odhalenie ako z filmu

Sociálne siete jej pomohli vidieť pravdu! Žena zistila, že ju jej manžel podvádza v moteli s milenkou. Dozviete sa, ako na to prišla, budete len krútiť hlavou.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Ako uvádza portál Daily Mail, používateľka sociálnej siete TikTok @spicystoner101 sa podelila so svojimi sledovateľmi o šokujúce zábery, na ktorých odhaľuje aféru svojho manžela Anthonyho. „Takto som zistila, že ma môj manžel podvádza!“ napísala k videu rozzúrená žena, ktorá si hovorí QueenD101.

V skutočnosti ich načapal manžel Anthonyho milenky Amy, ktorý sa s ňou hádal vonku pred motelovou izbou. Požadoval od nej, aby otvorila izbu motelu, keď v tom vyšiel von Anthony bez košele. ,,Ako dlho sa teda motáš s mojou ženou?" spýtal sa Amyin manžel. „Čo myslíš?“ odvetil Anthony a ešte viac nahneval muža, ktorý si celú aféru nakrúcal na mobil. ,,Čo tým myslíš, čo tým myslím?" zakričal späť a Amy ochranne vykročila pred Anthonyho. Amyin manžel sa jej spýtal, či chce, aby odišiel, a ona potichu povedala nie. Keď sa jej spýtal, či toho druhého miluje, priznala: „Neviem.“

 

Situácia sa vyhrotila, keď jej manžel oznámil, že celú konverzáciu streamuje online. „Toto je Facebook Live. Vaša dcéra to vidí a vaša manželka to vidí. Vaša žena,“ povedal Anthonymu rozzúrený muž. ,,Pridal som ju dnes večer, keď som videl, že moja žena je v moteli," vysvetlil. „Čo tým myslíš, že to moja žena videla?“ opýtaj sa vystrašený Anthony, ktorý tomu spočiatku neveril. Ale už bolo neskoro.

Anthonyho manželka to skutočne videla a časť videa zdieľala na TikToku, aby svojho manžela zosmiešnila ešte viac. Videlo to viac ako 7,5 milióna používateľov sociálnej siete. QueenD101 vo viacerých videách vysvetľovala, čo mohlo byť príčinou rozpadu ich vzťahu. Vysvetlila, že sa práve s manželom presťahovali a on nastúpil do novej práce. Keď si našiel kamarátov, začal viac chodiť von, čo jej podľa jej slov spočiatku nerobilo problém.

„Ale potom som si všimla, že sa začal meniť. Akoby nechcel prísť domov. Zostával vonku celú noc a počas telefonátov bol tajomný,“ povedala. QueenD101 síce vedela, že sa jej manžel s niekým stretáva, avšak on si pre ňu vymyslel zámienku, že Amy má syna Joeyho a on sa stretáva s ním. Popritom celý čas trávil so svojou milenkou Amy. Podozrivých situácií bolo stále viac a QueenD101 vedela, že sa niečo deje.

Raz sa pohádali a do pol hodiny, ako od nej manžel odišiel, jej prišla správa od muža, ktorý celú aféru odhalil: „Viem, vás váš manžel podvádza s mojou manželkou“. Dohodli sa, že bude sledovať livestream, ktorý zdieľal Amyin manžel a tým sa dozvedela úplne všetko.

Aj počas osudovej noci jej Anthony niekoľkokrát zaklamal. „Bola som zranená. On bol niekto, s kým som mala stráviť zvyšok života,“ ukončuje rozprávanie zronená manželka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily