Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.11.2020 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herečka Molnárová žije po rozchode s Malachovským s deťmi sama: Dochádzajú jej peniaze?!

Pritlačila ju korona k stene?! Herečka Petra Molnárová (34) zverejnila v poslednom období niekoľko inzerátov, v ktorých ponúka na predaj veci zo svojej domácnosti.

Po rozchode s manželom, tiež hercom Sväťom Malachovským (48), ostala na všetko sama s dvoma deťmi a situácia pre ňu rozhodne nie je ľahká. Do toho všetkého zasiahla korona, ktorá umelkyňu nateraz pripravila aj o prácu v divadle. Matka samoživiteľka sa tak zrejme ocitla v ťažkej finančnej situácii, ktorú sa rozhodla razantne riešiť. Tento rok nie je k umelcom vôbec priateľský. Mnohí z nich sa ocitli na hrane existenčných problémov, ktoré ovplyvňujú aj ich celé rodiny.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Výnimkou nie je ani Petra Molnárová, ktorá musela rovnako stopnúť svoje herecké aktivity. Okrem menších úloh na televíznych obrazovkách ju diváci môžu poznať predovšetkým z Radošinského naivného divadla, ktoré rovnako zatvorilo brány. Mamička zostala bez riadneho príjmu. Pred niekoľkými týždňami tak začala pod svojím menom ponúkať na predaj veci zo svojej domácnosti. Medzi ne patria sedačka, cyklovozík pre dve deti a tiež detská kolíska s celým príslušenstvom.

Ak by sa jej podarilo veci predať, zinkasovala by za ne 370 €, čo v zásade nie je veľa, ale v krízovej situácii sa predsa hodí každé euro. A hlavne matke na materskej dovolenke a bez partnera po boku. Herečka totiž po rozchode s hercom Sväťom Malachovským, ktorý na rozdiel od nej nedostatkom práce v televíziách rozhodne netrpí, poberá len materskú.

 

Okrem 3-ročného syna Tima sa teraz stará aj o ročného Marka. Petra však celú situáciu berie racionálne. Korona-nekorona, herečka žije spôsobom, akým žijú aj iné mamičky na materskej. „Pre mňa to nie je žiadna zmena, ja som na materskej. Upratujem, starám sa o deti a chodím s nimi von,“ opísala Petra Novému Času svoje každodenné rituály. Napriek povinnostiam si dokáže nájsť čas aj na svoje hobby. „Začala som viac spievať. Trošku viac píšem aj texty,“ priznala.

Všetko mohlo byť inak

Koncom minulého roka vyplával na povrch Petrin rozchod s Malachovským, ktorý je otcom jej dvoch detí. Zdalo sa, že dvojica spolu tvorila perfektný pár, žiaľ, ich manželstvo to nakoniec nevydržalo. Sväťa bolo istý čas vídať s dcérou Gizky Oňovej Scarlett a Petra sa zase ukázala s exvyšetrovateľom kauzy Gorila Marekom Gajdošom.

Herečka tento vzťah však krátko na to vyvrátila. Priznala však, že je pre ňu náročné zabudnúť na manželstvo s Malachovským, ktorého si vzala v luxusnom kaštieli neďaleko hlavného mesta. „Keď milujete človeka, ktorého si vezmete z lásky, tak je to ťažké.“ Vyzerá to tak, že na všetky svoje problémy teda nateraz ostáva sama s dvoma deťmi, keďže, podľa jej slov, sa Sväťo o výchovu ich detí príliš nezaujíma.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


woman holding liver paper cut, hepatitis vaccination, liver cancer treatment, world hepatitis day
Slováci majú problémy s pečeňou: Alkohol za tým nehľadajte! Vinník je jasný
Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného zabili.
Odpoveď, na ktorú všetci čakali: Dal Putin zabiť Navaľného († 47)?! Vyzerá to tak, že...
Judge holding gavel in courtroom
Muž dostal za smrť mladíka podmienku: Zdrvená matka už stratila vieru v spravodlivý proces
Ilustračné foto
Slovensko zažije oteplenie: Na príjemnú zmenu sa môžete tešiť už počas víkendu
Brazílska modelka Gisele Bündchen
Foto
Svetoznáma modelka v slzách: PLAČ pred policajtom! Dôvod vás zarazí
(Zľava) Kristián Fedák (19), Dominik Horváth (21), Mário Horváth (24), Kristína Horváthová (30), Ada Horváthová (23), Tomáš Horváth (33), Miroslav Horváth (31)
FotoVáš Tip
Osem súrodencov rozhádzali po detských domovoch, teraz hľadajú stratenú sestru: Deniska, kde si?!
(ilustračné foto)
Veľké dopravné obmedzenia počas celého víkendu: V tomto úseku dajte radšej nohu dole z plynu
Slovensko neposilnia hráči z KHL na MS v Česku.
Foto
Slovenská reprezentácia obdržala skvelú správu zo zámoria: Ďalšie hviezdne posily?
Na dne jazera našli potápači aj kolobežku.
Foto
Šokujúci nález v Štrkovci: Pozrite, čo odtiaľ vylovili! Nebudete veriť vlastným očiam
(ilustračné foto).
Šialené! Na Slovensku padla výhra v hodnote 5,3 milióna eur, šťastlivec však peniaze nikdy neuvidí
(Ilustračné foto).
Začína kríza ruskej ropy? Ukrajina tvrdí, že Moskve spôsobila veľké straty
Na snímke tréner hokejistov Slovenska Craig Ramsay.
Foto
TOTO spravil nahnevaný Ramsay počas zápasu s Českom: Je to neakceptovateľné!