Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.12.2020 04:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Rapová kráľovná Aless svojho vyvoleného ešte nenašla: Kto má u nej šancu? Jej kritériá vás prekvapia

Alessia Capparelli (22) alias Aless je mladá speváčka, textárka a raperka. Pôvabná Slovenka s talianskymi koreňmi už v sedemnástich rokoch plnila slovenské kluby, dnes valcuje sociálne siete a jej videá na YouTube majú milióny videní.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Váš otec je Talian a mama Slovenka. Stotožňujete sa aj s mentalitou Talianov? Hovoríte ich jazykom?

Hovorím po taliansky, ale nie perfektne, no dohovorím sa. Snažím sa čo najrýchlejšie doučiť jazyk, pretože tam mám rôzne pracovné plány do budúcna. Momentálne „karanténujem“ práve v Taliansku. Mentalitu Talianov stále objavujem, no sú mi veľmi blízki, sú pozitívni „srandisti“, čo je moja krvná skupina. Veď ich mentalitu mám sčasti v sebe aj ja (úsmev).

Máte priateľa alebo bližšieho človeka, s ktorým vzťah pre vás dáva zmysel?

Momentálne nie. Od pätnástich rokov sa plne venujem kariére a nájsť správneho človeka, ktorý dokáže byť v úplnom súlade s tým, čo robím, nie je jednoduché. Príde sám, určite v ten správny čas.

 

Akí muži sú teda pre vás sexi, z ktorých takpovediac „odpadávate“?

Muži, ktorí sú naozaj „mužmi“, sú silní, vedia byť oporou, no zároveň srdeční. Taká zlatá stredná cesta. Neviem si predstaviť byť s blond mužom. Paradoxne to ale väčšinou skončí tak, že naše ideály sa časom úplne rozbijú a skončíme s niekým, s kým by sme to nikdy nepredpovedali, však?

Ideálny romantický večer podľa Aless? Ktorá mužská celebrita by stála za hriech?

Ideálny? Asi večer v štúdiu (smiech), ale pokojne mi postačí aj spoločná večera, nie som na tieto veci príliš náročná. Romantické záležitosti sú skôr jednorazovými situáciami, viac ma zaujímajú tie dlhodobé. Za pomyselný hriech by asi stál najsexi herec Theo James.

Máte silný imidž na sociálnych sieťach. Mladí vás zbožňujú a ste pre nich vzorom, ktorý ich svojou tvorbou ovplyvňuje. Pociťujete voči nim zodpovednosť?

Myslím si, že už nie. Keby som dostala túto otázku pred štyrmi rokmi, keď som mala čerstvých osemnásť, asi by som povedala, že áno, ale dnes nie. Necítim zodpovednosť za nikoho iného než za seba. Na sociálnych sieťach je dnes už toľko rôzneho materiálu, že jediní ľudia, ktorí, bohužiaľ, majú tú najväčšiu zodpovednosť za deti, sú rodičia a majú to ťažké. To, že sa budem práve ja tváriť, že som anjel, budem sa fotiť v skafandri a usmievať sa, nezmení to, že doba je skazená. Snažím sa šíriť dobro, byť sama sebou, motivovať mladých a byť šťastná. Zvyšok nezmením a nechcem si už na plecia dávať ťarchu sveta.

Na instagrame máte v súčasnosti 142-tisíc sledovateľov. Dostávate od firiem rôzne reklamné ponuky a možnosti spolupráce. Môžete nám prezradiť, či si vyberáte ponuky najbližšie vášmu presvedčeniu, alebo je to tak, že v mladosti to nie je až také podstatné (veď ide o peniaze)?

Asi nejde o mladosť. Poznám dospelých ľudí, ktorí odpromujú aj menštruačný kalíšok za pár eur. Snažím sa spolupracovať naozaj len s firmami, ktorých produktom verím, no zároveň viem, že môj pohľad na produkt nemusí byť pohľadom niekoho iného, že to, čo sadne mne, nemusí druhým a zasa naopak. Určite boli situácie, keď som si povedala, že by som niektorú spoluprácu najradšej nezobrala, no zrovna sa natáčal nejaký klip a bola som rada, že ho budem môcť vyplatiť. Nikdy by som ale nezobrala nič, o čom viem, že to nie je kvalitné.

Aktuálne prežívame veľmi zložité obdobie pre celosvetovú pandémiu. Viete si predstaviť, keby to bolo nevyhnutné, že by ste sa venovali aj niečomu inému ako spevu a hudbe?

Viem si predstaviť čokoľvek. Pokojne aj prácu v reštaurácii, bavilo by ma robiť letušku, make-up artistku či písať knihy. Všetko, kde sú ľudia, kreativita a umenie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Break.com, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Vo filme dostal tenisky ako dar od milovanej Jenny.
Foto
Milovníci ikonického modelu, máte sa na čo tešiť: Kultový kúsok z Forresta Gumpa je späť!
V roku 2021 vlastnila 6 300 kúzelných predmetov, avšak odvtedy sa jej zbierka výrazne rozrástla.
Foto
Väčšiu fanúšičku Harryho Pottera nenájdete: Na kúzelnú zbierku minula šialené množstvo peňazí
Ovečky sa minulý týždeň na chvíľu naozaj zúčastnili vyučovania.
Škola zápasila so závažným problémom: Zabehne vám, ako sa na pomoc využili štyri milé ovečky!
Péter Magyar, kritik vlády maďarského premiéra Viktora Orbána.
Popularita Orbánovho najväčšieho súpera stúpa: Jeho strana raketovo vyskočila
Obrovská komplikácia pre českú televíziu: Známy expert mal vážnu autonehodu!
Odchádzajúci minister Sergej Šojgu so svojím nástupcom Andrejom Belousovovom (vľavo).
Výmena ruského ministra veľa napovedá: Krajina sa mení, už nebude ako predtým
Melinda Gatesová
Gatesova exmanželka urobila nečakaný krok: Nad jej rozhodnutím krúti hlavou aj Bill
Foto
Dojemné gesto: Hrdina Američanov poslal po zápase darček Nemcovmu otcovi!
Ruský prezident Vladimir Putin (vľavo) a minister zahraničia Sergej Lavrov
Putinova pravá ruka odhalila tajné plány: Svetová vojna na spadnutie! Európske štáty už podnikajú kroky
Ukrajinský vojak strieľa z húfnice (ilustračná fotografia).
Rusi sa skupujú pri Charkove, je tam 30-tisíc vojakov: Čo chystajú? Takto to vidia Ukrajinci
Zrážka nákladného a osobného auta sa neobišla bez vážnych následkov
Zrážka nákladiaku s osobným autom sa neobišla bez následkov: Ženu museli previezť do nemocnice
Foto
Slováci po zápase s USA: Nemcovi sa dva body nemália, Kelemen sa teší na pivo