Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.10.2020 12:05 | Šport | Hokej
Foto

V hokejovej bubline strihala miliónové hviezdy! Barberka Dušana sa však najviac potešila Tatarovi

Nezabudnuteľný zážitok! Tak slovenská barberka Dušana Gembická-Tóth (36) vnímala skutočnosť, že sa jej v čase nedávneho zámorského play-off dostalo pocty postarať sa o zostrih viacerých hviezd NHL.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii
Spomedzi prominentných hostí, ktorí zavítali v rámci „bubliny“ do jej hotelového pánskeho salóna, ju pritom azda najviac potešila návšteva krajana a lídra Montrealu Tomáša Tatara (29). Ten si totiž sadol do jej kresla opäť po dlhých 11 rokoch!

Gembická-Tóth žije v Kanade už 16 rokov a keďže hokej je v krajine najpopulárnejším, ba až národným športom, neminul, samozrejme, ani ju. „Hokej a NHL sledujem, ale to tu asi každý. Favorizovaných tímov mám viac a najviac fandím Tomášovi Tatarovi a jeho Montrealu, alebo Zdenovi Chárovi a Bostonu. Palce ale držím aj ostatným Slovákom a ich tímom,“ rozhovorila sa pre Nový Čas sympatická Dušana. Tá aktuálne pracuje už 11. rok ako barberka v známom pánskom salóne, ktorý je súčasťou jedného z hotelov v Toronte. Keď­že práve v ňom našlo v minulých mesiacoch v „bubline“ bojov o Stanleyho pohár útočisko mnoho klubov slávnej profiligy, vystriedalo sa jej pod rukami veľa zvučných mien. Klasické strihy aj modernejšie účesy? Žiadny problém! „Bol to skvelý zážitok, na ktorý určite nezabudnem do konca života. Užili sme si s chalanmi veľa zábavy, s niektorými sme sa porozprávali aj na niečom zasmiali, no boli aj takí hráči, ktorí boli veľmi tichí a vôbec nekomunikovali.
Bolo cítiť, že mnohí z nich boli z celej situácie napätí,“ doplnila rodáčka z Lučenca, ktorá si vzala do parády okrem iných aj kanadskú oporu Bostonu Brada Marchanda, ruských parťákov z Washingtonu Iľju Kovaľčuka a Jevgenija Kuznecova či ich českých spoluhráčov Radka Gudasa a Jakuba Vránu alebo Martina Nečasa z Caroliny. Jednoznačne najväčšiu radosť jej však urobil návrat Tomáša Tatara do jej kresla po 11 rokoch.

„Prvýkrát sme sa stretli ešte v lete 2009, keď som ešte nevedela, o koho ide,“ priznala Novému Času Gembická-Tóth s tým, že kým Tatar vtedy ako ucháň bojoval o šancu na farme Detroitu, dnes kľúčový muž Montrealu patrí medzi jej obľúbených korčuliarov. „Veľmi som sa tešila, že sme pokecali v našej rodnej reči. Moji kolegovia mi len v dobrom závideli. Tomáš je skvelý človek a vynikajúci hráč a bolo mi cťou ho po toľkých rokoch znovu strihať,“ dodala Dušana, ktorá by si podobnú príležitosť ešte rada niekedy v budúcnosti zopakovala.
K stretnutiu so slovenskou barberkou Dušanou v torontskej bubline sa vyjadril aj Tomáš Tatar. „Nevedel som, že bude v salóne, ktorý bol v našom uzatvorenom hoteli. Hneď, ako som ju zbadal, tak som ju spoznal, pretože pred rokmi ma už strihala, keď som hrával na farme Detroitu. Dobre sme si pokecali, bolo to milé stretnúť niekoho zo Slovenska. Na pamiatku si urobila aj spoločnú fotku,“ vyjadril sa Tatar.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Martin Erdöfy, mko, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Dieťatko († 3) zomrelo v rozpálenom aute krutou smrťou: Všetko je inak, ako sa na prvý pohľad zdá
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Strašná nehoda v Česku: Vodič vyšiel na chodník a zrazil niekoľko ľudí!
Počet palestínskych obetí vojny v Pásme Gazy od 7. októbra prekročil 30.000.
Predstavitelia Hamasu odišli od rokovacieho stola: Ich kroky následne povedú na toto miesto
Veronika Rajek je známa slovenská modelka.
Krásna Slovenka prijala pozvanie od tímu F1: TAKTO rozžiarila jednu zo stajní!
Princ Harry ešte v deň korunovácie odfrčal domov do USA.
Harryho TAJOMSTVO po roku ODHALENÉ: Ako je možné, že si to nik nevšimol?
Ich cesta sa rýchlo zmenila z dovolenky snov do nočnej mory.
Odleteli na dovolenku snov, domov sa vrátila iba ona: Jej manželovi teraz hrozí 12 rokov za mrežami!
Čínsky prezident Si Ťin-pching a jeho manželka Pcheng Li-jüan mávajú na schodoch lietadla po pristátí na parížskom letisku Orly.
Foto
Čínsky prezident po dlhšom čase opäť v Európe: Vieme, čo bude kľúčovou prioritou návštevy
Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Peter Batthyany.
Váš Tip
Herec Batthyany si zavaril: Vojna so známou kvôli peniazom!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Helena Vondráčková.
Foto
Helena Vondráčková je v Bardejove! A takúto FOTO by ste od divy teda nečakali