Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.07.2020 11:40 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šokujúce pozadie smrti manželky Otta Weitera Andrey († 47) v ich rodinnom dome: Tragický pád!

Repeťák Otto Weiter (65) skončil v slzách. Jeho milovaná manželka Andrejka († 47) totiž nečakane prišla o život.

V zápale práce

Andrejka však ešte pred niekoľkými dňami pracovala na výrobe svojej novej relácie. Všetko bolo v poriadku a energická žena rozdávala úsmevy a radosť na všetky strany, čo nám potvrdila aj jej dlhoročná kamarátka, speváčka Marcella Molnárová. „S Andrejkou sme robili len pred pár dňami reláciu do televízie. Spočiatku sme pripravovali dramaturgiu celého rozhovoru a bola taká plná energie a zápalu pre vytvorenie čo najlepšieho rozhovoru,“ povedala Novému Času smutným hlasom Molnárová, ktorá sa z jej náhlej smrti rovnako nevie spamätať.

„Počas nakrúcania sa schuti smiala, vtipne reagovala na každý podnet. Stále počujem jej smiech a snahu, aby rozhovor bol pútavý. V jej relácii sa mali zaradiť moje najnovšie skladby a Andrejka mi veľmi priala pri ich uvedení,“ priznala speváčka, ktorá tak ako veľké množstvo priateľov celebritného páru nevedela, že by mala Weiterova manželka nejaké zdravotné problémy.

„Pre každého bola otvorená a ústretová. Toto je nepochopiteľná a veľmi bolestivá strata. Veľmi s Ottkom súcitím a hlboko sa ma dotkla táto jeho, ale i naša strata,“ dodala. Jej smrť zanechala v mnohých srdciach veľké prázdno, avšak hlavne v tom Ottovom, ktoré bilo pre ženu, ktorá bola jeho parťáčkou do pohody aj nepohody.

Poúrazové krvácanie do mozgu je veľmi nebezpečné

Pavel Traubner, neurológ

- Existujú rôzne druhy krvácania, ktoré vzniknú po páde. Niekedy dokonca aj po malom úraze. Najnebezpečnejšie je tzv. epidurálne krvácanie - z tepny. Ak sa včas nerieši, môže dôjsť pomerne rýchlo k smrti. Dôjde pri ňom k stlačeniu mozgu, k stlačeniu životne dôležitých centier. Druhý je tzv. subdurálny hematóm, ktorý je rovnako nebezpečný. V tomto prípade dochádza ku krvácaniu zo žíl a tiež spôsobuje stlačenie mozgu a ohrozenie života. V tomto prípade však krvácanie nie je také prudké ako krvácanie z tepny.

Potom môže ísť o krvácanie priamo do mozgového tkaniva, ktoré môže spôsobovať obrny a iné komplikácie. Poúrazové krvácanie do mozgu alebo okolia mozgu je veľmi nebezpečná situácia. Ešte existuje subarachnoidálne krvácanie, vzniká v dôsledku patologického výronu krvi do mozgu a rovnako ohrozuje človeka. Preto najmä u epidurálneho krvácanie je nutné okamžite zakročiť a urobiť operačný zákrok odsatím krvi.

K úrazom dochádza aj tak, že niekedy pacient vôbec nemusí mať zlomenú lebku, ani otvorenú zlomeninu lebky, ale priamo vo vnútri dutiny lebečnej dochádza k zakrvácaniu, ktoré treba urgentne liečiť. Samozrejme, nie každý úraz spôsobuje mozgové krvácanie. Ide o to, že mozgový úraz väčšinou sprevádzajú príznaky - obrna, zvracanie, prudká bolesť hlavy, niekedy porucha vedomia.

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mimi, ms, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Polícia obvinila muža z Veľkej Lomnice, šoféroval opitý a bez oprávnenia.
Foto
To ste ešte nevideli: Opitý vodič bez oprávnenia takto dopadol! FOTO hovorí za všetko
Night shot: Kremlin Moscow Dome of Senate building, a red Kremlin wall, flag of Russia with the emblem on it; sinister dark sky with a moon partly closed by the clouds
Rusko má problém: Nemecko si povolalo ich veľvyslanca! Znepokojivý dôvod
(ilustračné foto).
Horor v Poprade: Konflikt dvoch mužov sa skončil bodnutím! Zamrazí vás, čo sa dialo
Budova Európskej komisie v belgickom Bruseli (ilustračné foto).
Eurokomisia prehovorila o konaní voči Poľsku: Zásadný ZVRAT! Sledujte, čo chce urobiť
Pitt Bull in a rage .
Hrôza vo Veľkej Lomnici: Muža napadla pred domom svorka psov! Strašné detaily
Dnes (6. 5.) v skorých ranných hodinách pobehoval medveď ulicami Očovej.
VIDEO Strašidelné ráno v Očovej: Medveď pobehoval ulicami! Naháňalo ho auto
Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Prvé FOTO Slafkovského po príchode: Aha, kto ho sprevádzal
Lomnické sedlo. Streda 1. 5. 2024. Anička s Miškou si v deň ukončenia sezóny stihli strihnúť jarnú lyžovačku
FotoVáš Tip
Turistky si začiatkom mája užili posledný výšľap a lyžovačku: Takto sme ukončili zimnú sezónu v Tatrách!
Ilustračné foto
Nočná mora rodičov: 5-ročná dcérka im odrazu zmizla v lese! Nasledoval boj o každú minútu
Národná kriminálna agentúra (NAKA) navrhla obžalovať poslanca parlamentu za Smer-SD Tibora Gašpara a nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra.
NAKA navrhla obžalovať poslanca Smeru Gašpara a podnikateľa Bödöra: Má za tým byť korupcia
Pohroma na Ukrajine: Vyše 400-tisíc ľudí bolo bez elektriny! Strašné, čo sa tam stalo
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
19-krát súdne trestaný a stále mu nestačilo! Nenormálne, čo muž vyvádzal: Vošiel do cudzieho domu a...