Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.04.2022 09:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend

Bezdedu prekvapil v Let´s Dance najviac Koleník: Vyhlásenie, ktoré herca pobaví aj mu zalichotí

Tomáš Bezdeda (36) moderuje každú nedeľu po 19.00 na facebooku Nového Času a webe cas.sk live stream z tanečnej šou Let´s Dance. Na jeho zvedavé otázky odpovedajú mnohé známe tváre, ktoré prichádzajú ako hostia na priamy prenos. Spevák priznáva, že je to preňho stresujúce, napriek tomu si svoju novú rolu naplno užíva.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Prečo ste prijali ponuku Nového Času na moderovanie live streamov z Let’s Dance?

Nikdy v živote som nerobil live stream ani na svojom facebooku alebo instagrame, takže som sa dlho okúňal, než som vašu ponuku prijal. Najskôr som do toho vôbec nechcel ísť, nemal som s tým naozaj žiadnu skúsenosť. Na druhej strane je to veľmi príjemná príležitosť, stretnúť svojich kamarátov, s ktorými sa vo voľnom čase nestretneme, lebo nie je kedy. Na Let’s Dance mám krásne spomienky, je to veľmi pekný program, v ktorom som tiež tancoval, takže mám k tancu blízko. Viem, čo čaká účinkujúcich, aký to je nápor na psychiku, a tak sa viem lepšie vcítiť do ich kože a pýtať sa zaujímavé veci. Vašu ponuku som teda nakoniec prijal, lebo som si uvedomil, že v podstate budem robiť rozhovory s kamarátmi. 

Drobné moderátorské skúsenosti však už máte z minulosti...

Bolo to už veľmi dávno. Moderoval som ešte nejako tesne po SuperStar hitparádu XXL pre Slovenskú televíziu. Live streamy pre Nový Čas sú iné v tom, že nemám žiaden scenár ani osnovu, od ktorej by som sa vedel odraziť. Nikdy dopredu v podstate neviem, kto príde pred mikrofón, a musím teda hneď spontánne reagovať. Niekedy je to naozaj veľmi ťažké, lebo sa nemôžem pýtať každého tie isté otázky. Okrem toho je to naživo a vyžaduje si to teda veľkú dávku improvizácie. 

Vysielať naživo je navyše veľký stres...

Určite je to dosť stresujúce a zároveň je to aj obrovská zodpovednosť. Začiatky bývajú ťažké, ale keď nabehnete potom na nejaký systém, tak už viete, čo a ako. Som človek, ktorý rád rozpráva a vykecáva sa, aj keď to tak možno nevyzerá. Na začiatku som sa trošku bál, ale potom to už išlo ľahko. Bral som to tak, ako keby som sa bavil so svojimi kamarátmi niekde na pive a zabudol som, že bola zapnutá kamera. Možno to bolo trošku cítiť, že to bolo priveľmi uvoľnené. Chcel som, aby to nebolo také strohé a škrobené. 

Mali ste aj trému, keď zasvietila červená?

Mal som trému najmä preto, že som najskôr do toho nechcel ísť. Naozaj nie som moderátor, ale spevák. Lákalo ma vyskúšať si to a hlavne live streamy sú o tom, že je to v podstate na mne, ako budú vyzerať, nemusím sa štylizovať do niečoho, čo mi nie je prirodzené. Je to uvoľnené a to mi je príjemné. Mal som, samozrejme, veľký rešpekt, lebo som netušil, ako to bude celé prebiehať.

Napadnú vám hneď otázky, keď vidíte v diaľke známu tvár, ktorá kráča k vášmu mikrofónu?

Zo začiatku som sa vyhováral na to, že to bol môj prvý live stream: Prosím ťa, zachráň ma, už neviem, čo sa mám pýtať. (smiech) To som napríklad povedal Romanovi Pomajbovi, s ktorým sa poznáme dlhé roky. Tak mi Roman z ruky zobral mikrofón a začal sa pýtať on mňa. To bola celkom vtipná situácia. Niekedy to nie je ľahké, najmä preto, aby ste sa neopakovali. Na šou však chodia rôzni ľudia, speváci, herci, modelky, takže asi bude toho dosť, čo sa ich budem môcť opýtať. 

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Mzdy rastú, ale rastú aj výdavky.
Ratingová agentúra potvrdila Slovensku rating s negatívnym výhľadom: Čo to pre nás znamená?
(ilustračné foto).
Najvyšší súd USA klepol po prstoch majiteľom zbraní: Veľké zmeny, na toto môžu zabudnúť
Žena plače na cintoríne v bosnianskej obci Potočari pri Srebrenici. (archívna foto)
Múry veľvyslanectiev SR a Maďarska v Sarajeve terčom útokov: Posprejovali ho tvrdým odkazom
Historický moment: Na olympiáde sa môže už čoskoro objaviť TENTO šport!
Foto
Najsexi fanúšička sveta už dorazila na EURO: Jej polonahé fotky vám vyrazia dych!
Vedúci predstavitelia krajín skupiny G7 na summite v Taliansku počas piatkových rokovaní.
Samit G7 je na konci: Lídri zverejnili záverečné vyhlásenie! Potvrdili to, o čom sa hovorilo
(ilustračná fotografia).
USA uvalili sankcie na izraelských extrémistov: Hrozné, čo robili! Mohli trpieť nevinní
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Nemecko podáva Ukrajine pomocnú ruku: Pozrite sa, čo posielajú! Nie je toho málo
Foto
Dievča bolelo brucho: Matka si myslela, že je tehotná! To, čo jej v tele našli, ju bude mátať v snoch
(ilustračná foto)
Konečne sú pri rodičoch: Na Ukrajinu sa z oblastí okupovaných Ruskom vrátilo 12 detičiek
(ilustr. foto
Medzinárodný vyšehradský fond bude mať novú generálnu riaditeľku: Došlo aj k podpisu memoranda o porozumení s Južnou Kóreou
Peter Pellegrini hovorí, že Hlas chce byť v akejkoľvek koalícii garanciou, že Slovensko nepôjde do extrému.
Foto
TAJNÉ zábery z príprav inaugurácie Petra Pellegriniho! Všetko musí byť do detailov: Pozrite si FOTO