Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.04.2024 10:00 | Správy | Prezidentské voľby 2024
Foto

Zuzana Čaputová o dva mesiace odchádza z úradu: Kto skončí v Prezidentskom paláci!

Zostane poloprázdny palác? Prezidentka Zuzana Čaputová končí vo funkcii 15. júna. Aká bude jej ďalšia budúcnosť, známe nie je. „Prezidentka si chce najskôr oddýchnuť a stráviť čas s najbližšími. Vstup do straníckej politiky neplánuje,“ znela odpoveď z paláca. Prezidentské sídlo však neopustí sama.

Fotogaléria
20
fotiek v galérii

Nasledovať ju bude časť tímu, ktorý sa staral o fungovanie prezidentského úradu i o samotnú hlavu štátu. O prácu prídu ľudia, ktorí dbali na jej vizáž, a tiež celý desaťčlenný zbor poradcov. Kto medzi nich patrí? 

Boris Hanečka, módny návrhár

Otvoriť galériu

Hlavu štátu šatil módny guru Boris Hanečka. Na Zuzanu Čaputovú nedá dopustiť. Ako nám prezradil, niekedy mal len 15 minút na to, aby jej dokázal vybrať vhodné šaty či topánky. Tiež prezradil, že prezidentka si vždy od neho dala poradiť a nemala žiadne maniere. „Pracovať s pani prezidentkou bolo jedinečné a nezabudnuteľné. Išlo o obohacujúcu skúsenosť, ale aj výzvu a myslím si, že sme tú úlohu reprezentovať v rámci našich možností splnili do bodky. Veľkou odmenou a akousi skúškou správnosti boli aj ohlasy od ľudí, ktorí nepatrili medzi jej fanúšikov, ale ocenili našu prácu rešpektom. Neviem, či pre ňu budem ešte niekedy šiť, ale táto spolupráca mi dala naozaj veľa a som za ňu vďačný,“ ozrejmil Novému Času Hanečka, ktorého outfity vyhľadávajú hviezdy, ako sú moderátorka Adela Vinczeová i bývalá miss Lucia Hablovičová.

Ján Molnár, kaderník

Otvoriť galériu
O dokonalý účes prezidentky sa staral kaderník Ján Molnár. Aj on sa bude musieť so svojou prácou dôverného kaderníka hlavy štátu rozlúčiť. „Určite mi bude tá práca chýbať, pretože prezidentka je aj ľudsky veľmi príjemná. Vždy bola na mňa milá. Pre každého kaderníka je pocta robiť s prvou dámou. Čo sa týka vlasov, tak tie stilingy som sa vždy snažil robiť podľa témy a bude mi to chýbať. Myslím, že sme spravili veľa a zožali aj veľa chvály. Nič by som nezmenil,“ skonštatoval pre Nový Čas Molnár. Ako v minulosti prezradil, prezidentka presadzovala najmä rozpustené vlasy. To sa na začiatku jej funkcie nestretlo s pochopením a roky bolo zaužívané, že dáma by mala mať zviazané alebo vypnuté vlasy. Popredný slovenský kaderník sa pravidelne stará o vlasy moderátorky Jasminy Alagič, modeliek Daniely Peštovej i Andrey Verešovej.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: silvo, id, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Sisa je pri manželovi v móde odvážnejšia.
Foto
Juraj Lelkes prekvapil: Povedal TO na plné ústa! Sise diktujem... Jeho odpoveď by ste nečakali
(ilustračné foto)
Strach narastá: Nakazili sa ľudia ZOMBIE vírusom?! Znepokojivé zistenia
Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
Zuzana a Vlasto oslávili rok od začiatku svojho podnikania.
Foto
Belohorcová po kauze s NEVEROU vracia úder: Smršť vykonštruovaných a vymyslených sr*čiek!
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
S Oľhovou sú dlhoročné priateľky.
Foto
Herečky Eva Pavlíková a Jana Oľhová o dlhoročnom priateľstve: Kamošky už z intráku?!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Úbohé politikárčenie a zúfalstvo poslancov? Dolinkovú chcú odvolávať, ministerka reaguje