toto je vyjadrenie odborníka a s tým sa dá iba súhlasiť: Pokiaľ bude vyšetrovateľ naďalej tolerovať Lipšicove a Kvasnicove robenie politiky cez únik informácií, bude existovať reálna obava, či sú vyšetrovatelia a prokurátori tejto vraždy naozaj nestranní. Z uznesenia som sa totiž dozvedel, že Lipšic a Kvasnica, chceli nazerať do spisu už v marci, respektíve apríli 2018 teda len mesiac po vražde. Vyšetrovanie bolo v tom čase v štádiu, kedy nebolo vznesené obvinenie žiadnej osobe, a kedy sa zvyčajne takéto nazretie odmieta. Na pokyn prokurátora im však bolo umožnené nazeranie do spisu a vyhotovovanie kópií
🐗🐗🐗🐗🐗🐗bankove konta prevody a tajne sluzby co nenehaju nic nahode.Ak viem od koho ku komu isli prachy a kolkp viem i za co a posteazim si moznosti.Korzika to rob
La cez vobakov a preto jej nic nehrozilo.VOLAKEDY...
🐯po pravde itala si na mna najal zid a ja v pravy cas som sa DEBILOVY SNAZIL PREDAT INFORNACIE.NO PRACHY SU DOBRA MOTIVACIA A MOZNO I SEX.JA SAMOZEM UZ DNES ODPMtit len smrtov.To bola vasa volba a ja som len figurka.HOCI NAJVISIA.
Kuciak bol hacker a vypocul cez telefon ktory som udal na mojej azet stranke rozhovory u rodschildov.Stetku treba udrbat.Macron je Rodschildov kon.Svina co zaobchaza zo statnou sluzbov viacerich krajin sa nikdy nepostavy ako chlap.Iba ako stetka cez policiu a omerta je v pixi tyz***.Hras sa na zachrancu pritom si planoval svinstvo.ALEXANDER TY DEFKA.😀😀😀A Therri tvoja prava zbytocna ruka.Navise si ho isto nejak potrestal a to ani neviem ako.No teba ty s*** syn z trochov prachov a zo zbranov dostanem.Ci?
Dvacat rokov zivota a nejaky *** kalinak posluhovac hajzlov...No co posles policiu ty dement?O kolko ma este okradnes od stracgu?Ty asi nechapes ze aj takvdaka tvojim aktivitam peide ku konfliktu.Ze SWAINE.
Vies preco.Lebo stetky ako ty ma bavia.Vyvolali vojnu medzi tymi ktory ma pouzivali ako odpad a taky ako ty si uzivali.A teraz vas pochytame a budete skakat od radosti.
Lenze ja som medzi ludmi i v krimonale i v civile.Navise zo mna robiatakkzvany levy:fizli.zlocinci a celebrity a ty budes tiez ich obwt.Ja chcem vymazat vsetko.chcem toho hlavnwhi🐯🏠🏠🏠🏠
Ozaj preco som pracoval u spravodajskej *** vo franci a pomizli z zaznami z uradu prace co co spojovali taluansku mafiu zz rodschildmi.Vies mne su pracy v pixi nie som taluan ani financnik a vase problemy ma nezaujmaju.Ale v pravde omerty ak my doda opacna strana vsetok matwri tak pridem si po twba ty ***.Nwch ma to stoji hoci i zbutocny zivot.Zabijem nasepkavaca podrazakov lwgion etrangere.HONOR DE LEGIONERE.
Nebudem plakat ani za prachmi ani za zivotom.Najdem si niekoho kto ta nenavidi A JA TA ODPRACEM.NEMAM CIEL ANI BUDUCNOST.SOM MOSLIM A RODSCHILDOVSKA LUZA JE MOJ NEPRATEL.FASISTI.
Uz vies *** ze nevihras?Nuz nic musim niekoho zabit a vypovedat?UROBIM TO
.JA TA ZNICIM AKO TY MNA BEZ AKEJ KOLVEK MOZNOSTI SA BRANIT.Dam ti tocky ty krimunalnik.No hybaj dve zbrane a my dvaja.Si *** a j.e.b.em. na emocie.🐗🐯
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.