Prečo všetcia .ebikovia veria tomu, čo si človek uvedie do profilu??? Že by boli ozaj .rbnutí??? Ramzes124 pokojne si obhajuj ŠTBáčika DARA - ja kašlem na nejaký hokej, len som mal potrebu ŠTBákovi napísať, čo si o ňom myslím!!! ( A mimochodom je rovnako starý ako ja...HAHAHA)
Na tom zápase s Popradom som vtedy bol. Slovan zostúpil do slovenskej ligy, hral s Popradom a jeden z nich - meno už neviem, ale bol to jeden z bratov s nejakým nemeckým menom, ho surovo zrazil na zem. Okamžite bol ľad plný krvi, hrôza. A mám od neho hokejku- Titan . Hrával s ňou len on a Uvíra...Inak - pán hokejista. S tou politikou to už bolo horšie...
Daro, nech vidia našich aj Košičania.... Blbosť!!!!! Bol som tam!!! Bolo tam celé Slovensko!!! Kopa Blavakov, Seredanov, Nitranov, Trencanov a pod.
Košičania pred zimakom držali obálky z názvom "Free tickets" nižšia kategória 125- vyššia 175 ks... Tak to je... Bol som tam....
A tie specialne vlaky sú nasadzované pre Kosicanov že?
Nemci nezabudnite že sme s Vami bojovali vo vojne bok po boku...spolu s vami sme napadli Polsko...a preto vas žiadam aby ste dnes porazili USA v mene našho spojenectva.
Máš pomýlenú históriu,,Poľsko napadlo po boku Nemecka Československo,a konkrétne To Poľsko okupovalo Tešínsko a časť Oravy a Spiša,až keď napadlo Nemecko Poľsko,tak si Slovenskí vojaci na spiši vypýtali to čo nám bolo ukradnuté poľskom,Slovenskí vojaci na rozkaz Hitlera museli ísť na boj do Sovietskeho zväzu zahynúť,bojovať nechceli
ZSSR si len zobralo nazad svoje územie vtedy okupované Poliakmi,Ukrajinské a Bieloruské až po Minsk bolo okupované Poľskom,ba dokonca Minsk aj vypálený,viď historiu,,,medzivojnové Poľsko,,
brit pomylene to maš ty .naco spiminas československo.ja hovorim o utoku Nemecka a aSlovenska zo dna 1 septembra 1939 slovenska armáda začala utok o 15min neskor ako nemecka...na utoku sa podielala polna armáda Bernolak ktora mala 3 divizie.Jánošik,Rázus a Skultety...
Ja spomínam Československo,lebo 1 oktobra 1938 začala okupácia Československa Nemeckom a Poľskom,až potom bola republika rozkrájaná na český protektorát a slovensko,čiže tvoje tvrdenia boli o rok neskôr a po okolnostiach ktoré neprekrútiš,že poľsko aj slovensku územie ukradlo,čiže ten útok bol u nás doma a nie v poľsku,,
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.