fajn toto ciselko by bol asi super do nejakeho klubu kde je party rozjasenych zien aaale do telky???!! vrchol trapneho nevkusu TV Hnoj..co je talentovaneho na parti 4 obnazenych ,,chlapoch,, v minislipkoch?predpokladam,ze ti styria maju dokopy asi tak 4528 selficok ma face a insta.
trapne vystupenie 4 narcisov a este trapnejsie spravanie Morovej..co malo toto vystupenie spolocne s TALENTOM? ok je tam drina v posilke,nejake tie stereoidy,hodiny pri taterovi a dni pred zrkadlom zamilovane pozerajuc sam na seba ale..TALENT ????
Rehot Moorovej nemal chybu. No zaujala ma Lujza. Masaker. Pozerala som od číňana. Smiech a ústa dokorán. Asi ich nedokázala zavrieť. A v kuse ju trhalo dozadu pri rozhovore. Zachraňoval to ten Čech. Správala sa ako amatérka, opakovala po moderatoroch z minulých rokov, nepriniesla nič zaujímavé
Šestnásť amerických štátov podalo žalobu na vládu prezidenta USA Donalda Trumpa v súvislosti s jeho rozhodnutím vyhlásiť stav núdze a zaistiť tým financie na výstavbu múru na americko-mexickej hranici.
Zemetrasenie s magnitúdou 5,9 zaznamenali v utorok pri indonézskom ostrove Jáva. Obete na životoch ani materiálne škody zatiaľ hlásené neboli, varovanie pred cunami úrady nevydali.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.