NČ zabudli ste nás informovať aký má spermiogram tento vinčenzo - či sa mu vylepšil a aké má predstavzatia na tento rok? nechce sa dať preoperovať na ženu????
a ty si z ktorej planéty? koľkokrát za deň druhého súdiš, kritizuješ a ohováraš? aj teraz svojím komentom...hodnotíš druhých a márniš svoj život a serinkaš do papuľky.....nech somárik vie, že ho nie každý žerie ....aj o tom je život...akcia-reakcia
leri33---ty tomu chalanovi normalne zavidis a asi to budes prave ty ktoru ako ženu nezerie ziaden muz co ?Preto tie nervy z vysmiateho Vinczeho a Vavrincikovej
nevzdavajsa04, dobre som sa zasmiala....ja mám rodinu a mam doma normálneho CHLAPA!...ale keby aj nie o takého narcisa a komedianta by som nestála....radšej byť sama......ešte že sú ženy zúfalky, ktoré berú všetko
jkjk31755 tak prečo si si ten clanok o nom vobec čital ak si taky vysmiaty a šťastny?boze ludia kolki z vas si tu se---rie---te do ust...JE NOVY ROK TAK SKUSTE NAHODIT POZITIVNE MYSLIENKY A AJ ZIVOT SA VAM ZLEPSI a nebudete zavidiet inym
Vincze sa tvári ako keby vzal nejakú princeznú!!! Adela už vystriedala toto dosť,tak môže byť rada že ju niekto zobral.....stejne o pár rokov sa rozvedu!!!
Tv Narkozu už nepozerám,nemá to žiadnu úroveň!!!!
No a co. Ved aspon daky humor bol v tv na toho Silvestra. Inak uz roky nuda,nuda,nuda.Same reprizy. Keby aspon dali dokopy a zreprizovali stare scenky a relacie z 80 a 90 rokov. Pavelekova,Krizikova,Bindas,Krajicek...Sip-Bohdalova,Wimmer-Cernoch,Maly-Nahlovsky, Holzman,Kaiser,Novotny. ...
Tlačová agentúra SANA uviedla, že militanti dostanú na výber možnosť zostať a zmieriť sa s vládou prezidenta Bašára Asada alebo možnosť odísť autobusmi na územie kontrolované Islamským štátom vo východosýrskej púšti.
O ponuke ministerstva vnútra sa doposiaľ len hovorilo. Túto informáciu však portálu iDNES.cz pred stretnutím členov ČSSD, na ktorom sa majú dohodnúť, či budú s ANO pokračovať v rokovaniach o vládnej spolupráci, Onderka potvrdil.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.