26.09.2022 22:46 | Správy | Zahraničné správy < späť na článok Diskusia: Česko obnoví kontroly na hraniciach so Slovenskom: Začnú platiť už o pár hodín Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Dezinformácie ovládajú nejednú slovenskú myseľ: Ministerstvo zahraničia plánuje zakročiť Ministerstvo zahraničia plánuje bojovať proti dezinformáciám Turecko varuje občanov pred cestovaním do európskych krajín: Obáva sa jedného Turecko varuje občanov pred cestovaním do európskych krajín Desivá nehoda: Autobus sa zrazil s plne naloženým nákladiakom! Šesť ľudí to neprežilo Desivá nehoda: Autobus sa zrazil s plne naloženým nákladiakom Foto Speváčka Nora Blahová: Niekedy som mamu až neznášala, potom som pochopila, že všetko mal na svedomí otec Nora Blahová: Niekedy som mamu až neznášala Váš Tip Katka Koščová stojí pri zrode zaujímavého projektu v Prešove: Keď vyjdete z tohto klubu, nič nebude, ako predtým! Keď vyjdete z tohto klubu, nič nebude, ako predtým! Sudca Mazák si opätovne polepšil: Štyri roky bude zastávať miesto v európskej inštitúcii Sudca Mazák bude štyri roky zastávať miesto v európskej inštitúcii Odporúčame z TIVI.sk Dezinformácie ovládajú nejednú slovenskú myseľ: Ministerstvo zahraničia plánuje zakročiť Ministerstvo zahraničia plánuje bojovať proti dezinformáciám Turecko varuje občanov pred cestovaním do európskych krajín: Obáva sa jedného Turecko varuje občanov pred cestovaním do európskych krajín Desivá nehoda: Autobus sa zrazil s plne naloženým nákladiakom! Šesť ľudí to neprežilo Desivá nehoda: Autobus sa zrazil s plne naloženým nákladiakom Foto Speváčka Nora Blahová: Niekedy som mamu až neznášala, potom som pochopila, že všetko mal na svedomí otec Nora Blahová: Niekedy som mamu až neznášala Váš Tip Katka Koščová stojí pri zrode zaujímavého projektu v Prešove: Keď vyjdete z tohto klubu, nič nebude, ako predtým! Keď vyjdete z tohto klubu, nič nebude, ako predtým! Sudca Mazák si opätovne polepšil: Štyri roky bude zastávať miesto v európskej inštitúcii Sudca Mazák bude štyri roky zastávať miesto v európskej inštitúcii Odporúčame z TIVI.sk 0 Stanislav († 53) mal plánovať vraždu ženy a detí dlhšie: Tajomstvá rodiny! Čo sa dialo dni pred drámou? Najčítanejšie 24h / 3d / 7d 1. Ožratá Mária mala nožom zabiť muža Juraja († 38): Prečo bodla manžela rovno do srdca?! Hrozivé detaily Ožratá Mária mala nožom zabiť muža Juraja († 38)! 2. Narodeninový koncert Dary Rolins: Na pódiu s ex Rytmusom! Neuveríte, aké slová mu venovala Dara Rolins na pódiu s ex Rytmusom: Takýmito sovami ho uviedla 3. Rakovinu môžete spozorovať i počas jedenia: Všímajte si tieto 3 príznaky Rakovinu môžete spozorovať i pri jedení: Všímajte si tieto 3 príznaky 4. Ďalší nechutný prípad! Mladé dievča na diskotéke v Humennom znásilnili: Rodičia sú zdrvení Ďalší nechutný prípad! Mladé dievča na diskotéke znásilnili 5. Príznaky 6 najsmrteľnejších foriem rakoviny: Lekári sú zdesení, ako málo ľudí ich pozná Príznaky 6 najsmrteľnejších foriem rakoviny: Pozná ich málo ľudí 6. Viete odpovedať na týchto 12 otázok zo šou Riskuj? Ukážte, aké máte všeobecné znalosti! KVÍZ: Viete odpovedať na týchto 12 otázok zo šou Riskuj? 7. Peter Sagan oznámil smutnú správu: Prečo končí s cestnou cyklistikou?! Slová brata Juraja vás prekvapia Prečo končí Sagan s cestnou cyklistikou?! Prvé slová brata Juraja 8. Rozvod ho vyjde poriadne draho! Mirgovej nasadil manžel parohy, o čo všetko teraz príde? Mirgovej nasadil manžel parohy: Rozvod ho vyjde draho! 1. Rozvod ho vyjde poriadne draho! Mirgovej nasadil manžel parohy, o čo všetko teraz príde? Mirgovej nasadil manžel parohy: Rozvod ho vyjde draho! 2. Mirgová v šoku deň po prevalení nevery svojho muža: Teraz budem hovoriť ja! Koniec alebo šanca? Mirgová: Teraz budem hovoriť ja! 3. Až tak veľmi sa nezmenil: Spoznáte v mladíkovi na fotografii dnešného vášnivého štátnika? Až tak veľmi sa nezmenil: Spoznáte v mladíkovi vášnivého štátnika? 4. Žena vďaka fotke zistila pravdu o svojom priateľovi: 3 mesiace jej tajil zásadnú vec! Vidíte to i vy? Žena vďaka fotke zistila pravdu o svojom priateľovi: Vidíte to i vy? 5. Vodička vpálila do mladučkej Viktórie, keď si išla po narodeninový darček: K otcovi už dievča nedošlo Auto vpálilo do mladučkej Viktórie, keď si išla po darček! 6. Eurokomisia zažalovala Slovensko: To, čo naša krajina spravila, je v rozpore so smernicou Únie! Eurokomisia zažalovala Slovensko: Toto je v rozpore so smernicou Únie! 7. Zvyšovanie dôchodkov môže byť v januári 2024 rekordné: Aha, o koľko si môžu penzisti prilepšiť! Zvyšovanie dôchodkov môže byť v januári 2024 rekordné 8. Horor v Handlovej: Mária zavraždila manžela Juraja († 38)! Všetko videl jej 12-ročný syn Mária zavraždila manžela Juraja († 38), všetko videl jej 12-ročný syn 1. Mirgová v šoku deň po prevalení nevery svojho muža: Teraz budem hovoriť ja! Koniec alebo šanca? Mirgová: Teraz budem hovoriť ja! 2. Rozvod ho vyjde poriadne draho! Mirgovej nasadil manžel parohy, o čo všetko teraz príde? Mirgovej nasadil manžel parohy: Rozvod ho vyjde draho! 3. Eriku († 44) s detičkami († 14, † 12) už pochovali: Brat zosnulej prehovoril! Túži len po jednom Eriku († 44) s deťmi († 14, † 12) už pochovali: Brat zosnulej prehovoril 4. Rodinná tragédia v Michalovciach: Prečo žil Stanislav († 53) v byte s mŕtvou rodinou dva dni?! Prečo žil Stanislav († 53) v byte s mŕtvou rodinou dva dni?! 5. Michal z Michaloviec prežil najkrvavejšie sviatky v živote: Rodinu s deťmi zbili traja muži v ich byte! Rodinu s deťmi zbili traja muži v ich byte! 6. Až tak veľmi sa nezmenil: Spoznáte v mladíkovi na fotografii dnešného vášnivého štátnika? Až tak veľmi sa nezmenil: Spoznáte v mladíkovi vášnivého štátnika? 7. Stanislav († 53) mal plánovať vraždu ženy a detí dlhšie: Tajomstvá rodiny! Čo sa dialo dni pred drámou? Tajomstvo tragédie v Michalovciach: Čo sa dialo dni pred drámou? 8. Žena vďaka fotke zistila pravdu o svojom priateľovi: 3 mesiace jej tajil zásadnú vec! Vidíte to i vy? Žena vďaka fotke zistila pravdu o svojom priateľovi: Vidíte to i vy? Dnes 10:20 | Domáce správy Dezinformácie ovládajú nejednú slovenskú myseľ: Ministerstvo zahraničia plánuje zakročiť Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) SR sa chce tento rok okrem iného zamerať aj na ochranu informačného priestoru. Dnes 10:10 | Zahraničné správy Turecko varuje občanov pred cestovaním do európskych krajín: Obáva sa jedného Turecko vydalo cestovné varovanie pre svojich občanov, ktorí žijú v európskych krajinách alebo do nich plánujú cestovať. Odvoláva sa v ňom na islamofóbiu a protiturecké demonštrácie, informuje TASR na základe nedeľňajšej správy agentúry AP. Dnes 10:05 | Zahraničné správy Desivá nehoda: Autobus sa zrazil s plne naloženým nákladiakom! Šesť ľudí to neprežilo Pri sobotňajšej zrážke nákladného auta s autobusom v severnej časti amerického štátu New York neďaleko hraníc s Kanadou zahynulo šesť ľudí. Ako uviedla tamojšia polícia, ďalšie tri osoby utrpeli zranenia. Foto Dnes 10:00 | Prominenti Speváčka Nora Blahová: Niekedy som mamu až neznášala, potom som pochopila, že všetko mal na svedomí otec Speváčka Nora Blahová sa 4. februára dožíva okrúhleho jubilea – 80 rokov. Fyzickú kondíciu jej môžu závidieť aj o desaťročia mladšie dámy, a nielen to. Umelkyňu osud rozhodne nešetril, no svoje trápenie si necháva na doma. Naopak, na verejnosti rozdáva úsmevy a jej dobrá nálada je doslova nákazlivá. Aký bol život sympatickej osemdesiatničky? Váš Tip Dnes 10:00 | Tip od Vás Katka Koščová stojí pri zrode zaujímavého projektu v Prešove: Keď vyjdete z tohto klubu, nič nebude, ako predtým! V poradí tretím klubom pre mladých z dielne psychológov a psychologičiek IPčka na Slovensku je Kreate klub, ktorý otvorili vo štvrtok v Prešove. Dnes 09:55 | Domáce správy Sudca Mazák si opätovne polepšil: Štyri roky bude zastávať miesto v európskej inštitúcii Rada EÚ na návrh Európskej komisie vymenovala Jána Mazáka opätovne za člena výberovej komisie pre Európsku prokuratúru na obdobie štyroch rokov. Kancelária Súdnej rady SR o tom informovala na svojom webe. Dnes 09:45 | Domáce správy Slovenskú ekonomiku čaká začiatkom roka recesia: Analytici však majú aj dobré správy Slovenskú ekonomiku pravdepodobne čaká recesia na prelome rokov 2022 a 2023, prípadne v prvom polroku 2023, s následným veľmi miernym a postupným zotavením. Dnes 09:05 | Zahraničné správy Trump odštartoval kampaň pred prezidentskými voľbami: Som odhodlanejší ako kedykoľvek predtým Bývalý americký prezident Donald Trump odštartoval svoju kampaň k prezidentským voľbám, ktoré sa v Spojených štátoch uskutočnia na budúci rok. Dnes 09:00 | Politika Záplata pre ambulancie! Lekári a vláda sa dohodli na dofinancovaní, analytik: Pripravte sa na budúci rok Zdá sa, že ambulancie sú nateraz zachránené. Niektoré už začali zatvárať, iné uvažovali o vyberaní poplatkov od pacientov. Vláda sa však napokon s ambulantnými lekármi dohodla na dofinancovaní. Foto Dnes 09:00 | Domáce správy Spravte si mäsko pre náročných: Tu sú tri recepty, ktoré vás odmenia gurmánskym zážitkom Stejk, kotlety alebo na ražne. Ponúkame vám trojicu receptov z kvalitného mäsa, ktorých príprave treba venovať zvýšenú pozornosť, no na konci vás čaká zaslúžená odmena. Foto Dnes 08:50 | Domáce správy Horskí záchranári opäť úradovali: Pri zostupe z Hrebienka pomáhali viacerým turistom Horskí záchranári pomáhali v sobotu (28. 1.) na Hrebienku vo Vysokých Tatrách viacerým turistom. Informuje o tom Horská záchranná služba (HZS) na svojej webovej stránke. Dnes 08:20 | Zahraničné správy Autobus po páde z mosta explodoval: Na mieste je najmenej 40 mŕtvych, ich telá sú na nepoznanie Po nehode autobusu na juhozápade Pakistanu je na mieste najmenej 40 mŕtvych. Vozidlo explodovalo po páde z mosta. Podľa agentúry AFP to uviedol zástupca vlády. Ďalšie správy