Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.06.2020 17:15 | Správy | Zahraničné správy

Anna šla na rande s mužom, o pár dní sa zasnúbil s inou: Z jeho vysvetlenia sa smeje celý internet

Žena sa podelila so svetom o bizarnú správu od muža, s ktorým sa stretávala. Zistila totiž, že sa zasnúbil so svojou bývalou priateľkou.

Anna Hense z amerického Illinois bola na prázdninách v Los Angeles, kde sa zblížila s istým mužom menom Alex. Ako informuje Mirror, začali sa stretávať. O pár dní neskôr Alex zavesil na svoj Instagram príspevok, kde oznámil, že sa zasnúbil so svojou bývalou priateľkou.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Anna bola zmätená touto situáciou a tak sa ho rozhodla na to spýtať. "Ok, počkaj, čo mal znamenať ten tvoj príspevok na Instagrame? Si zasnúbený?" napísala mu. Muž odpísal rýchlo, no jeho správa bola plná bizarností.

"Striedavo sme spolu chodili a boli rozídení od Dňa vďakyvzdania. Dozvedela sa, že sme sa my dvaja stretávali, a povedala, že ak ju nepožiadam o ruku, tak ju už nikdy neuvidím. Sme tu v Mexiku kvôli oslave narodenín jej najlepšej kamarátky a posledné noci boli divoké vďaka drogám, priateľom a tak a nečakali sme to, ale proste dnes sme to spravili. Zatiaľ nie sme zasnúbení v USA, iba v Mexiku, no je mi jasné, že to musí byť zvláštne, dozvedieť sa to z Instagramu a veľmi ma to mrzí. Neviem, čo viac povedať, si strašne super, ale Franny je dokonalá," napísal Alex. "Žijem v súčasnosti, je to šialené, no... je to môj život a milujem ju celým svojím srdcom, som rád že som ťa stretol, ale budeme pokračovať ďalej každý vo svojom živote."

 

Anna zverejnila tieto správy na svojom profile na Twitteri. Okamžite obehli celý svet a zazdieľali ich tisícky ľudí. "Začala som sa stretávať s týmto chlapom minulý týždeň a dnes pridal fotku, že sa zasnúbil, hahaha, v Los Angeles to žije," pripísala k príspevku. "Ešte stále sa na tom smejem," dodala neskôr. 

Mnoho ľudí pripísalo svoj názor na túto situáciu. "Čo to znamená, že je zasnúbený iba v Mexiku, nie v USA, to nie je právna záležitosť, platí to všade," napísala jedna osoba. "Padla mi sánka, keď som si to prečítala. Vyhla si sa hlupákovi," píše ďalšia. "Ja... Ja by som sa veľmi rada porozprávala s týmto mužom. Mám pár otázok. Napríklad, ako to, že nevie, že keď sa zasnúbiš v Mexiku, tak si zasnúbený všade?" komentoval ďalší. 

"Raz som šla von s istým chlapom a zblížili sme sa, o pár dní neskôr ma začal sledovať na Instagrame a jeho posledný príspevok bol o tom, že bude otcom dieťaťa jeho spolubývajúcej, ktorá je v skutočnosti jeho bývalou priateľkou, ale ešte sa neodsťahovala. Sú opäť spolu a majú syna," pripísala ďalšia žena svoju skúsenosť.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ivt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Dominik Greif vychytal postup svojho tímu do 3. kola Španielskeho pohára.
Foto
Bývalý gólman Slovana môže podpísať životnú zmluvu: Chce ho TENTO veľkoklub!
Pri výsadbe nemusíte zostať len pri letničkách či trvalkách.
Foto
Vysaďte si najkrajší balkón v meste! TOP rastliny a bylinky do črepníkov
Stanka patrí v šou medzi favoritky.
FotoVáš Tip
Sexi Stanka z Ruže pre nevestu: Zbalila ju NAKA kvôli drogám!
vojaci
Máme nedostatok vojakov? Ministerstvo obrany pripravuje zmeny: Toto môže niekoho presvedčiť
Príhovor prezidentky Slovenskej filmovej a televíznej akadémie Kataríny Krnáčovej dohnal prezidentku SR Zuzanu Čaputovú k slzám.
Foto
Slzy prezidentky Čaputovej v priamom prenose: Toto sú slová, ktoré ju dojali!
woman holding liver paper cut, hepatitis vaccination, liver cancer treatment, world hepatitis day
Slováci majú problémy s pečeňou: Alkohol za tým nehľadajte! Vinník je jasný
Ilustračné foto
Slovensko zažije oteplenie: Na príjemnú zmenu sa môžete tešiť už počas víkendu
Brazílska modelka Gisele Bündchen
Foto
Svetoznáma modelka v slzách: PLAČ pred policajtom! Dôvod vás zarazí
(Zľava) Kristián Fedák (19), Dominik Horváth (21), Mário Horváth (24), Kristína Horváthová (30), Ada Horváthová (23), Tomáš Horváth (33), Miroslav Horváth (31)
FotoVáš Tip
Osem súrodencov rozhádzali po detských domovoch, teraz hľadajú stratenú sestru: Deniska, kde si?!
(ilustračné foto)
Veľké dopravné obmedzenia počas celého víkendu: V tomto úseku dajte radšej nohu dole z plynu
Slovensko neposilnia hráči z KHL na MS v Česku.
Foto
Slovenská reprezentácia obdržala skvelú správu zo zámoria: Ďalšie hviezdne posily?
Na dne jazera našli potápači aj kolobežku.
Foto
Šokujúci nález v Štrkovci: Pozrite, čo odtiaľ vylovili! Nebudete veriť vlastným očiam