Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.05.2020 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Razantné rozhodnutie rodičov predčasne narodenej Emky: Šmahelove dcérky musia na toto zabudnúť

Povedali razantné nie! Moderátor a fitnesák Martin Šmahel (37) je otcom dvoch dievčatiek a za svoju považuje aj Lily (7), dcéru partnerky Beáty.

Ich spoločná dcérka Emka (11 mes.) prišla na svet predčasne, no napriek mnohým problémom sa má malá bojovníčka dobre. Nedávno vláda spustila uvoľňovanie 4. fázy okolo koronavírusu, v ktorej sú aj školy a škôlky. Dcérky Mia (6), ktorú má z bývalého manželstva a Lily (7), ktorú do vzťahu priviedla Šmahelova nová láska Beáta, sú vo veku, keď by mali zasadnúť do školských lavíc.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Práve kvôli Emke však dievčatká do vzdelávacieho zariadenia nenastúpia. Šmahel je otcom troch krásnych dievčat. Zatiaľ čo dcérku Miu má s moderátorkou a bývalou manželkou, markizáčkou Miriam Kalisovou (34), Lily mu priviedla do jeho života priateľka Beáta. Napriek tomu však fitnesák nerobí žiadne rozdiely a dievčatká berie rovnocenne. Koncom júna minulého roka sa mu ešte narodila tretia princezná Emka.

Dievčatko, ktoré sa narodilo predčasne, mu porodila jeho nová láska Beáta. Drobná princezná sa však o miesto na tomto svete musela poriadne pobiť. Nielenže prišla na svet len v šiestom mesiaci tehotenstva, ale aj jej prevoz dva dni po pôrode do inej nemocnice bol plný drámy a napätia. Sanitka, v ktorej sa totiž Šmahelovo dievčatko viezlo, havarovala a len vďaka pohotovému prístupu lekárov sa ho podarilo zachrániť. Nakoniec teda všetko dobre dopadlo a Emka rastie ako z vody.

 

Riziko nepodstúpia

Od minulej stredy sa otvorila 4. fáza uvoľňovania reštriktívnych nariadení, čo znamená, že od 1. júna nastupujú škôlkari a deti prvého stupňa do škôl. Je pritom na rodičoch, či svoje ratolesti do kolektívu detí pustia aj vzhľadom na hrozbu pandémie koronavírusu. Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na Šmahela, ktorý nám prezradil, že u nich doma padlo jasné rozhodnutie, keďže on aj jeho partnerka Beáta sú veľmi opatrní.

Otvoriť galériu
Martin má s exmanželkou šesťročnú Miu.
Zdroj: instagram/martinsmahel

„Určite nebudeme prví, čo vezmú deti do školy/škôlky. Keďže máme doma rizikové bábätko, ktoré sa narodilo s respiračnými ťažkosťami, nechceme ho ohroziť,“ vysvetlil nám starostlivý otec. U nich doma sa teda nič meniť nebude a rodinka bude fungovať v rovnakom štýle ako doteraz. „Tri mesiace sme to zvládli, ten jeden už nebudeme riskovať,“ dodal Šmahel.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci
Ilustračné foto.
Rozruch v Nemecku: Množstvo ľudí museli evakuovať! Znepokojivé, čo sa tam stalo
Princ Harry.
Foto
Harryho veľký NÁVRAT? Kvôli TOMUTO mieri späť do Spojeného kráľovstva! A čo Meghan?
(ilustračné foto).
Požiar na Kysuciach: Horieť má známy HOTEL! Na mieste zasahuje niekoľko hasičov
Ilustračné foto
V dome vládli nadprirodzené sily, tínedžerka to mala zažiť na vlastnej koži: Žena, ktorá v ňom býva, prezradila detaily