Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.03.2020 11:30 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Heidi Klum čaká na výsledky testov na koronavírus: Dojímavé video s manželom

Heidi Klum sa musela kvôli koronavírusu zatvoriť pred svojím manželom Tomom Kaulitzom, známym zo skupiny Tokio Hotel. Na sociálnej sieti zverejnila video, na ktorom si dávajú bozk cez sklo.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Nemecká modelka mala všetky príznaky ochorenia Covid-19 a lekári jej nariadili ihneď karanténu. Než budú mať výsledky testov, nesmie sa štyridsaťštyriročná rodáčka zo Severného Porýnia-Vestfálska stýkať ani so svojím manželom, za ktorého sa vydala pred rokom.

,,Ako mnoho z vás, bola som chorá celý týždeň a bohužiaľ, môj manžel, ktorý sa vrátil zo svojho turné pred pár dňami, sa cíti tiež chorý. Aby sme sa poistili, sme radšej každý sám, kým nebudeme mať výsledky testov na koronavírus. Nechceme šíriť vírusy a riskovať ochorení iných ľudí... Ani pri sebe navzájom," napísala Heidi na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Like many of you, I also have been sick all week and, unfortunately, my husband who returned from his tour a couple of days ago is also feeling ill. To be safe, we are staying apart until we get the results of our Coronavirus tests (that we were finally able to get today) back. We don’t want to spread germs and risk others getting sicker... even each other! As much as I want to embrace him and kiss him, it is more important to do the right thing and not spread further. ❤️ These are strange times... but in these moments, you remember what’s really important- the people you love and keeping them safe. Social distancing is what we all need to do right now to be responsible citizens of the world. We are all in this together and it is up to us to protect our loved ones, and our neighbors and our communities. Please listen to the officials and stay at home if you can and physically distance yourself from other people… especially if you are not feeling well. I see all the beautiful things people are doing for each other all over the globe and that gives me hope! Sending all of you love and positivity and healing vibes… together we can get through this but we need to be proactive so that we can all have a bright and healthy future. 🥰😷✌🏻🧼❤️ #socialdistancing #washyourhands #stayput #bekindtoeachother

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Modelka tiež vyzvala, aby si fanúšikovia vzali z jej správania príklad. ,,Hoci by som sa s ním chcela objímať a bozkávať, je dôležitejšie zachovať sa správne a nešíriť ten vírus ďalej. Sú to ťažké časy... Ale v týchto chvíľach si človek musí uvedomiť, čo je naozaj dôležité, sú to ľudia, ktorých milujeme, a aby boli v bezpečí. Izolácia spoločnosti je to, čo teraz všetci musíme robiť, byť zodpovední občania tohto sveta. Všetci sme v tom spolu a je na nás, aby sme ochránili svojich milovaných, svojich susedov a našu spoločnosť," napísala Heidi na Instagrame.

 

 

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Famous

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť