Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.03.2020 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Hokejista Bartek reaguje na tvrdé slová exmanželky Sándorovej: Teraz budem hovoriť ja!

Slová jeho exmanželky ho naštartovali! Nový Čas len včera informoval o vojne medzi Miss Slovensko 2004 Máriou Sándorovu (35) a hokejistom Martinom Bartekom (39).

Ich súdne ťahanice nekončia ani po rokoch. Hlavnou tému sú totiž alimenty na deti, ktoré boli na žiadosť športovca znížené. A kým Mária otvorene o problémoch hovorila, jej exmanžel poskytol vyjadrenie až teraz. Krásnej brunetke posiela poriadne tvrdý odkaz!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Jablkom sváru Barteka a Sándorovej sú alimenty na deti. „Žiadal o zníženie alimentov, pretože podľa jeho slov nemá príjem a má problém zaradiť sa po hokejovej kariére do bežného života,“ vysvetlila Sándorová, podľa ktorej mal Bartek poberať 2 400 až 2 889 eur dva roky v Nemecku za maródku. On sa však bráni. „Bol som v Nemecku na nemocenskej rok a pol. Chodilo mi 2 400 eur mesačne, čo bolo zdokladované na súde. To mi skončilo, potom som sa prihlásil v Nemecku na úrad práce, na čo som mal nárok, kde mi chodilo 1 120 eur,“ povedal exhokejista, ktorý tvrdí, že platil na deti 1 000 eur mesačne.

 „To bolo do rozsudku v minulom októbri. Potom som žiadal o zníženie, nakoľko hokej nehrám od roku 2017. Na súd sme chodili skoro trištvrte roka. Lustrovali mi komplet všetky účty,“ hovorí otvorene Bartek. Jeho exmanželka sa ohradila, že sudkyňa rozhodla bez jej prítomnosti. „Ospravedlnila sa, že je chorá. Aby rozsudok oddialila. Na čo sudkyňa povedala, že bude pojednávať aj bez nej. Sociálna pracovníčka, ktorá tam bola za deti, povedala, že súhlasí s rozsudkom s tým, že som platil doteraz nadštandardne na svoje deti a peniaze neboli použité na ich potreby,“ šokuje Bartek. Ten teraz platí na obe deti približne 360 eur. Okrem toho platí ešte na jedno dieťa, ktoré má z predošlého vzťahu.

 

Exekúcia na missku

Sándorová ešte v utorok prízvukovala, že by bola rada, keby s nimi trávil viac času. „Za deťmi chodím minimálne každých 14 dní, nakoľko bývam inde. Zoberiem ich kľudne k sebe na noc, podľa toho, ako chcú, do ničoho ich netlačím,“ hovorí hokejista. Konflikt medzi exmanželmi sa vyostril do exekúcie na Sándorovú. „Je to exekúcia, čo ma dala na súd v jednej veci. Tento súd prehrala s tým, že musí uhradiť súdne trovy a zaplatiť môjho právnika,“ reagoval na túto tému Bartek. Na svoju exmanželku má ťažké srdce aj pre inú vec.

 „Nechal som jej džíp, aby mali na čom jazdiť deti. Dozvedel som sa, že to auto prenajíma cudzím ľuďom. Nechceli mi ho vrátiť. Nakoniec mi auto vrátili také, že som ho mohol dať do šrotu,“ povedal športovec a celú tému uzavrel: „Nikto jej nebránil, aby počas dvanástich rokov, ako sme boli spolu, pracovala. A nebola závislá celý život od niekoho iného. Život ide ďalej, stalo sa to. Na deti platím a vždy som platil.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Ako obstál Slafkovský v hodnotení draftových jednotiek? To snáď nemyslia vážne!
Neďaleko Bratislavy vykradli bankomat! Na mieste zasahuje polícia
S Aňou sa dojatý Mário stretol v Piešťanoch.
Mário s leukémiou prišiel o zuby: Onkopacientka Aňa chce mladíkovi vrátiť úsmev!
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un
Kim Čong-un testoval smrtiacu mašinériu! Pohrozil vojnou: Slová, z ktorých ide strach
Telo muža bolo nájdené 14. apríla.
Brutálna vražda Roberta († 47): Andrea ho mala bodnúť priamo do srdca! Prekvapivé tvrdenia obvinenej
Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť
A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!