Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.03.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

Kaufland pomáha rásť regionálnym výrobcom a hľadá ďalších

Projekt spoločnosti Kaufland na podporu regionálnych výrobcov úspešne funguje už 4 roky. Za ten čas Kaufland postupne nadviazal spoluprácu so 71 lokálnymi dodávateľmi po celom Slovensku.

Cieľom projektu je objavovať nápadité a kvalitné produkty od lokálnych výrobcov a prinášať ich bližšie k väčšiemu počtu zákazníkov. Ide o producentov, ktorí majú zväčša nižšie výrobné kapacity, preto svoje výrobky vedia dodávať len do predajní vo svojom regióne. Kaufland im prostredníctvom tohto projektu pomáha sa rozvíjať a podporuje ekonomiku v danom regióne.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kaufland

Tak to bolo aj v prípade trnavského minipivovaru Sessler. História výroby jeho humnových a špeciálnych sladov a piva siaha až do 18. storočia. Aktuálni majitelia ju píšu od roku 2004. „Spoluprácu s Kauflandom sme začali ako lokálni dodávatelia pre Trnavu. Hlavnou motiváciou bolo to, aby si zákazník mohol kúpiť pri bežnom nákupe aj remeselné pivo. V posledných rokoch totiž ľudia začali viac vyhľadávať nefiltrované a nepasterizované pivá a my im ich aj touto cestou vieme poskytnúť. Aktuálne už naše produkty dodávame aj do predajní Kauflandu v Bratislave, čo je pre nás významným krokom vpred,“ hodnotí spoluprácu riaditeľka pivovaru Dagmara Klasová.

Spoluprácu pozitívne hodnotia aj v mliekarni v Hornom Srní, ktorá patrí pod Poľnohospodárske družstvo Vlára Nemšová. „So zapojením sa do projektu sme vôbec neváhali. Dodávať do podstatne väčšej prevádzky, než na aké sme boli zvyknutí, bolo pre nás veľkou výzvou. S odstupom vyše dvoch rokov môžeme povedať, že to bol správny krok. Sme veľmi radi, že naše produkty pozná a nakupuje čím ďalej viac ľudí v regióne,“ hovorí vedúca mliekarne Veronika Schiszlerová.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kaufland

Zo Zámutova v okrese Vranov nad Topľou putuje do okolitých predajní Kauflandu čerstvé pečivo. Rodinný podnik Pekáreň Anna Mižovová, nesúci meno svojej zakladateľky, predajniam dodáva okrem klasických pšeničných chlebov aj rôzne „moderné“ varianty. „Žiadané sú celozrnné, špaldové, otrubové, tekvicové či diabetické chlebíky. Aby boli vždy čerstvé, naša prevádzka pracuje na tri zmeny,“ vysvetľuje samotná Anna Mižovová.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kaufland

Regionálne produkty nájdete už v 65 predajniach Kauflandu na Slovensku, vždy v lokalite, v ktorej pôsobia ich výrobcovia. Neprehliadnete ich vďaka špeciálne označenému regálu „Z našich regiónov“. Rovnako ako celý svoj sortiment aj ten regionálny spoločnosť Kaufland neustále rozširuje.

Ste hrdí na kvalitu produktov, ktoré vyrábate, a radi by ste ich dodávali väčšiemu množstvu ľudí vo svojom regióne? Reagujte na výzvu a staňte sa lokálnym dodávateľom toho „svojho“ Kauflandu! Viac informácií a prihlasovací formulár nájdete na webstránke spoločnosti.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kaufland

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Martin Pospíšil chýbal v zostave Slovenska: Ramsay ozrejmuje dôvod!
(ilustr. foto)
Klimatická zmena má na čmeliaky katastrofálny vplyv: Hrozí im... Toto neveští nič dobré
Na archívnej snímke z 22. apríla 2024 turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.
Turecko stoplo obchod s Izraelom: Nechceme tu vidieť konflikt, krv a slzy, vysvetľuje Erdogan
Foto
Fastfood do seba tlačila 5-krát denne: Vyjedla sa na 127 kilogramov! Uvidíte ju teraz, odpadnete
Šéf sekcie vzdušných síl USA letel v stíhačke F-16, ktorú ovládala umelá inteligencia.
Foto
Šéf sekcie vzdušných síl USA letel v unikátnom stroji: Pozrite sa, čo dokáže! Reakcia hovorí za všetko
Foto
Slováci rozhodli o triumfe už v úvodných minútach, Poliaci sa presadili iba raz
Generálna prokuratúra
Generálna prokuratúra si posvieti na reedukačné centrá: Vážne podozrenia! Čo sa tam malo diať?
66-ročná Mária Kyselová.
Foto
Mária odišla od dcéry a už jej niet: Nevideli ste ju? Akákoľvek informácia má cenu zlata
Ústnu hygienu by ste nemali zanedbávať.
Toto miesto si v ústach ZABÚDATE umyť: Kvôli tomu vám SMRDÍ z úst!
Close-up Focus on Person's Hands Typing on the Desktop Computer Keyboard. Screens Show Coding Language User Interface. Software Engineer Create Innovative e-Commerce App. Program Development
USA odsúdili ruské kyberútoky v Európe: Hovoria o zlomyseľnosti! Na pretrase bolo aj Slovensko
Dong Zhimin sa stal známym na čínskej platforme na zdieľanie videí Douyin.
Otec sa sám staral o 8 detí: Mrazivé TAJOMSTVO! Príde vám zle, čo skrýval doma v kôlni
Na archívnej snímke maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó.
Maďarský minister obhajuje svoju krajinu: Prstom ukazuje na Brusel, v tomto robí chybu