Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.02.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Odkaz Voštinára Paulínymu obvinenému zo sexuálneho zneužívania: Dúfam, že si to vypiješ!

Povedal to na rovinu! Otrasný škandál s nechutnými praktikami v tábore Chachaland, ktorý otriasol Slovenskom, sa tak po takmer roku vyšetrovania pohol vpred.

Vtedajší vedúci Roman Paulíny (56), ktorý je známy aj z televíznych obrazoviek, je obvinený zo sexuálneho zneužívania. Tieto udalosti poriadne zamávali aj moderátorom Vladom Voštinárom (56), ktorý s Paulínym v minulosti spolupracoval. Netají svoj šok a zhnusenie a svojmu bývalému kolegovi prostredníctvom Nového Času adresoval tvrdé slová. 

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Bývalá účastníčka detských táborov Chachaland Katarína Danová (31) minulý rok vo svojej bolestnej spovedi prstom otvorene ukázala na Romana Paulínyho, ktorý bol jej vedúcim tábora a mal s ňou udržiavať nerovný intímny vzťah od jej trinástich rokov. Prvé ovocie policajného niekoľkomesačného vyšetrovania sa dostavilo koncom minulého týždňa, keď polícia Paulínyho obvinila z trestného činu sexuálneho zneužívania a hrozia mu dva až desať rokov za mrežami. Tento fakt veľmi zaujal aj Vlada Voštinára, ktorý od začiatku celú kauzu sleduje.

Otvoriť galériu

Mal bezsenné noci

Voštinár legislatívne v minulosti zastrešoval Chachaland takmer 5 rokov. „Bola to firma vo firme, to bolo pre mňa obdobie, keď som nebol s tým úplne ok, a tá naša spolupráca sa aj pre toto skončila,“ vysvetlil Voštinár, ktorý na bývalom kolegovi nenechal nitku suchú: Keď som sa o tom prvýkrát dopočul, vypadol mi telefón z ruky, tep mi stúpol na 250. Mne z toho bolo naozaj zle, to boli bezsenné noci, lebo som nechcel veriť tomu, že niečo také sa mohlo stať. Keby som niečo také vedel, bol by som prvý, ktorý by to riešil a oznamoval. Do toho Chachalandu som ani nemal prístup, oni boli samostatná jednotka,“ povedal moderátor, ktorý je z počínania Paulínyho zhnusený.

 

Žiadne slzy ľútosti

Ak mu to naozaj dokážu, ak sa toto dialo, nech sa páči, nech si nesie zodpovednosť. Ani nevyskakujem od radosti, že je obvinený, ale ani mi nevypadla slza ľútosti. Ak je to tak, tak nech si to vypije,“ vyjadril sa na Paulínyho adresu otvorene Voštinár, ktorého mrazí o to viac, že tiež vedie a organizuje letné tábory pre deti.

Otvoriť galériu
„Ako jediní z táborov máme trojáčkový certifikát vysokej dôveryhodnosti. Ale som presvedčený, že tí, ktorí robia letné tábory, ich nerobia preto, aby okukovali deti v plavkách, preboha! Ale aby im spríjemnili prázdniny, na ktoré sa tešia. No rodičia si samozrejme musia preklepnúť, kam dávajú deti,“ uzavrel moderátor. Po­dľa informácií Nového Času je Paulíny stíhaný na slobode. Paulínyho exmanželka, markizáčka Andrea (45) si po svadbe s novým manželom Miroslavom zmenila priezvisko na Fajnorová. Od celej záležitosti sa však dištancuje: „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ reagovala, keď ju Nový Čas oslovil.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!