Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.02.2020 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Mária Čírová je opäť tehotná: Sladké tajomstvo prasklo v priamom prenose

Babyboom v slovenskom šoubiznise! V poslednom čase sa akoby roztrhlo vrece s prominentnými tehuľkami.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Najnovšie sa totiž medzi ne zaradila aj sympatická speváčka Mária Čírová (31), ktorá toto svoje sladké tajomstvo skrývala. Až doteraz! Novému Času sa podarilo zistiť, že krásna blondínka nosí pod srdcom bábätko a stane sa tak trojnásobnou mamou - ďalší drobec onedlho pribudne k jej synčekovi Hugovi (10) a dcérke Zoe (7). Ako toto krásne obdobie prežíva, nám exkluzívne prezradila samotná Mária!

Čírová je šťastnou mamou dvoch krásnych detí. Sama sa však v minulosti netajila tým, že by s manželom, producentom Marošom Kachútom, chceli veľkú rodinu. A to sa nakoniec aj plní, keďže speváčka je opäť v radostnom očakávaní. „Mária je tehotná, vie to iba najbližšia rodina. Preto na sociálnej sieti od decembra nič neuverejnila,“ prezradil nedávno Novému Času jeho zdroj.

Otvoriť galériu
Tieto slová sa potvrdili včera, keď sa Mária po dlhšom čase objavila pred zrakmi divákov markizáckeho Telerána. Hoci chcela „zahladiť stopy“ a obliekla si voľné šaty, zvedavým očiam jej rastúce bruško neuniklo. Na vždy chudučkej umelkyni bolo vidno zmenu a aj jej plnšie líčka prezrádzali, že sa čosi deje.

Rozhodne jej to však pristalo. Keď sme sa Márie opýtali celkom priamo, či nosí pod srdcom tretie bábätko, so smiechom tieto informácie potvrdila. „Sme šťastní, celá rodina. Veľmi sme sa tešili, že počas takých tých vianočných sviatkov a vlastne celý január sme si to mohli užívať v rodinnom kruhu a s najbližšími priateľmi. Bábätko sme plánovali a veľmi sa s Maroškom tešíme, že sa to podarilo a že nás bude doma päť,“ priznala Čírová.

 

Reakcia syna a dcérky

Na svojho súrodenca sa tešia aj Hugo a Zoe. „Deti sú úplne nadšené. Už teraz riešia výbavičku, a pritom sme ešte len na začiatku. Tak sa veľmi teším, že mám za sebou úspešne prvý trimester. Takže je to celé ešte čerstvé. Dúfam teda, že budeme zdraví a všetko bude v poriadku,“ hovorí Mária, ktorá sa na priebeh tehotenstva nemôže sťažovať.

„Cítim sa výborne, samozrejme občas nejaká únava príde, ale to všetko k tomu patrí. Na to som už zvyknutá. Ako budúca trojnásobná mamina už poznám tehotenstvá. Každé je iné, aj toto je iné pre mňa, ale super...“ vysvetlila kráska, ktorá sa dozvedela radostnú správu v čase, keď bola najviac vyťažená. „Som rada, že som v prvých mesiacoch zvládla náročné vianočné turné. Celý december som išla od rána do noci, každý boží deň. Niekedy som mala aj dva koncerty za deň, takže keď sa ma následne môj gynekológ spýtal, aký som mala prvý mesiac, tak som povedala ,radšej sa ma ani nepýtajte‘,“ povedala so smiechom šťastná Čírová a na záver dodala: „Bábätko sa zjavne na svet veľmi teší, drží sa tam zubami-nechtami, tak sa veľmi teším aj ja.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Roman Wesserle, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci
Ilustračné foto.
Rozruch v Nemecku: Množstvo ľudí museli evakuovať! Znepokojivé, čo sa tam stalo
Princ Harry.
Foto
Harryho veľký NÁVRAT? Kvôli TOMUTO mieri späť do Spojeného kráľovstva! A čo Meghan?
(ilustračné foto).
Požiar na Kysuciach: Horieť má známy HOTEL! Na mieste zasahuje niekoľko hasičov