Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.01.2020 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Misska Daniela Kralevich má po sérii útokov strach: Z domu si robí pevnosť

Nočná mora sa nekončí! Misska, módna návrhárka a podnikateľka Daniela Kralevich (34) si v posledných mesiacoch prešla poriadnym peklom.

Po tom, čo ju neznámi ľudia sledovali na jej pozemku, vyhrážkach smrťou, zabití psa a pokuse o vlámanie do domu, sa doslova obrnila. Ako prezradila Novému Času, už nikomu neverí a hlavne nič nenecháva na náhodu. Dom, kde býva, sa tak stal najstráženejším v celej obytnej štvrti. Rozhodnutia polície o začatí trestných stíhaní však zrušil prokurátor, ktorý žiada riadne vyšetrenie prípadov, ktoré Kralevich poriadne znepríjemňujú život.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Kralevich má od minulého roka bezsenné noci. Zažila prenasledovanie na pozemku, nebezpečné vyhrážky, pokus o vlámanie do domu a najviac ju ranilo, akým krutým spôsobom prišiel o život jej milovaný pes. Finalistka Miss Universe 2003 sa dočkala prvých výsledkov vyšetrovania, po ktorých v nej však vzkypela žlč. „Prišlo mi uznesenie, kde prokurátor rozhodol, že ruší uznesenie povereného príslušníka Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III,“ rozhorčila sa vo videu na sociálnej sieti známa brunetka, pričom dodala, že dôvodom bolo nedodanie fotodokumentácie.

 

„V predmetnej veci oznamovateľka podala trestné oznámenie na približne päť rôznych trestných činov. Trestné stíhanie bolo v danom prípade začaté, čo sa týka dvoch trestných činov, prokurátor zrušil uznesenie o začatí trestného stíhania a nariadil riadne preskúmať všetky podozrenia týkajúce sa všetkých dotknutých podozrení zo spáchania trestných činov,“ povedal Novému Času prokurátor Matej Izakovič, ktorý dodal, že všetky prípady budú odstúpené na kriminálku.

Otvoriť galériu
Zdroj: Infografika Nového Času

Samotnú Kralevich najviac nahnevalo, že ohľadne jej zabitého psa podľa prokuratúry prichádza do úvahy právna kvalifikácia skutku ako prečin týrania zvieraťa. „Toho psa predsa zabili. A keďže pes je v tom čase považovaný za vec, tým pádom je to už poškodzovanie cudzej veci a chcem, aby sa to tak aj posudzovalo,“ vyjadrila sa podnikateľka.

Chráni seba aj majetok

Samotná Daniela sa už bojí byť aj vo vlastnom dome. „Od začiatku je tam štrnásť kamier, ale aj ďalšie bezpečnostné systémy, ktoré boli závislé od elektriny, ale už nie sú. Upravili sme to tak, aby sme neprešli do štádia, že nám vypnú rozvodnú skriňu a skončíme bez všetkého, ako sa to už stalo. A potom si vypýtajú kamerové záznamy, ktoré budem ,cucať z prsta“ povedala nahnevane Kralevich, ktorá bezpečnostné opatrenia už nenechala na žiadnu firmu. „Už nikomu neverím. Môj otec je elektrotechnik, takže mi to robil jeho blízky kamarát. Musí to mať na starosti a pod kontrolou len jeden človek. Ak to zlyhá, budem vedieť, za kým mám ísť,“ uzavrela Kralevich.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Sokol kobcovitý priletel z Afriky.
Váš Tip
Na Slovensko sa vrátil významný návštevník: Čo všetko musel prekonať na ceste z Afriky?
(ilustračná foto)
Zbohom kritickým výtlkom: Mesto sa rozhodlo pre opravu, pomôžu im efektívne technológie
Foto
V NHL vystrelil ako kométa, za Slovensko ešte nehral: Nemám deti ani manželku, môžem reprezentovať
Predseda maďarskej vlády Viktor Orbán.
Maďarsko rokuje o sprísnení zákona: Týka sa pedofilov! Čo ich čaká?
V Rohožníku okrem polície zasahovali aj zdravotníci.
Tragédiu v Rohožníku postihol ďalší zvrat: Polícia prepustila obvinenú ženu! Dôvod vás zarazí
(ilustračné foto)
Poznáte históriu Sviatku práce? TOTO ste netušili! Korene má v Amerike
Zamestnanci DPMK majú staronového šéfa.
V Košiciach rátajte so zmenami: Novinky v cestovných poriadkoch, a to nie je všetko!
Vodič autobusu nafúkal 1,40 promile, hrozí mu päťročné väzenie.
Toľká nezodpovednosť! Ďalší autobusár siahol po poháriku: Pozrite sa, koľko nafúkal
(ilustračné foto)
Bezpečnosť celej Európy závisí od Poľska?! Zarážajúce slová Tuska: Aha, čo povedal o NATO
(ilustračná foto)
1. mája si pripomíname aj vstup do EÚ: Slovenský pas, patrí k tým najsilnejším na svete!
(ilustračné foto)
Muž s mečom útočil na ľudí! Pobodal niekoľko osôb, nezastavil sa ani pred policajtmi
Neznámy páchateľ posprejoval viaceré vozne odstavené v Bratislave.
Foto
Neznámy páchateľ sa pekne vyfarbil: Takto posprejované skončili vozne v Bratislave