Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.01.2020 11:15 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Bývalá asistentka Meghan dobre pozná a škandál ju neprekvapil: Zvládne toto Harry?!

Gina Nelthorpe-Cowne spoznala herečku Meghan Markle v roku 2014, keď hviezdila v seriáli Kravaťáci.

Fotogaléria
17
fotiek v galérii

Stala sa jej asistentkou a pomáhala jej získavať sponzorov a zmluvy so značkami. S Meghan sa stali aj dobrými priateľkami a ona sa nečuduje, že princ Harry čaru herečky podľahol. ,,Nepochybovala som o tom, že Harry je do nej po uši zamilovaný, keď mi Meghan zverila, že sa už tak zblížili, že idú na svoju prvú dovolenku. To bol rok 2016. Aj ja som podľahla kúzlu Meghan, ako všetci ostatní. Mala srdečnú povahu, schopnosť upokojiť a vyvolať vo vás pocit, že ste jediný človek na svete, na ktorom záleží,“ opisuje Gina podľa Dailymail. ,,Vedela som hneď, že uchváti toho chlapca so zlomeným srdcom, ktorého sme v detstve videli kráčať za maminou rakvou,“ hovorí.

Ale asistentka začala mať obavy, keď začal byť ich vzťah vážny. ,,Spomínam si, ako sme popíjali víno v Londýne a vysvetľovala som jej, že sa bude musieť vyrovnať s obrovskými očakávaniami britského ľudu aj kráľovskej rodiny. Jej reakcia bola, že zdvihla ruku a umlčala ma,“ povedala Gina s tým, že Meghan reagovala, že je šťastná a nechce počuť nič negatívne. Asistentka sa v tej chvíli prvýkrát cítila v jej prítomnosti nepríjemne. ,,Vtedy som to netušila, ale to bol začiatok konca nášho priateľstva aj profesného vzťahu,“ uvedomuje si teraz.

 

Ginu škandál ohľadom odchodu Harryho a Meghan z kráľovskej rodiny neprekvapuje. ,,Keď som počula, že plánujú taký drastický krok, nebola som úplne prekvapená. Z prvej ruky som vedela, že Meghan je v prvom rade biznismenka a toto je pre ňu skvelý čas vrátiť sa späť, kde predtým skončila, a budovať svoju kariéru ako herečka a verejná osoba. A ak to znamená vytrhnúť Harryho z kráľovskej rodiny do jej sveta – podľa nej ,reálneho sveta´- tak to tak bude,“ zhodnotila. ,,Jediné, čo ma prekvapilo, bola rýchlosť, s akou ´Megxit´ prišiel. Myslela som, že to pár rokov vydrží a potom odíde.“

,,Jej rozhodnutie posunúť sa vpred v živote môže vyzerať náhle a bezohľadné k tým, ktorých nechá za sebou. Už zo spravila viackrát, aj mne,“ odhaľuje Gina tajomstvá Meghaninej povahy. ,,Je to veľmi ambiciózna žena a keď je čas posunúť sa v živote, Meghan vždy našla spôsob, ako zatvoriť dvere za minulosťou. Spravila to tak aj so svojím otcom, súrodencami, prvým manželom či so mnou.“ Otázka je, či má takúto schopnosť odpútať sa od minulosti a blízkych aj Harry, ktorý v Británii za sebou nechá všetko, čo pozná. ,,Som si istá, že je to jej vplyv na Harryho, čo ho odtŕha od rodiny. Nemyslím, že by nemal vlastnú vôľu, ale čo Meghan chce, to dostane,“ myslí si Gina.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti