Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.01.2020 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Studenková opísala život po boku Kostku: O špinavom prádle na verejnosti

Povedala toho dosť! Herecká legenda Zdena Studenková (65) tvorí pár s dirigentom Braňom Kostkom (48) už 25 rokov. O svojom súkromí obaja hovoria len málokedy.

Umelkyňa si ho dokonca stráži ako oko v hlave. Len pred pár dňami však Zdena hosťovala v šou Petra Marcina (53) Neskoro večer, kde porozprávala zaujímavé veci zo života s uznávaným dirigentom. 

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Studenková a Kostka sú nerozlučná dvojica. Aj po rokoch je na nich vidieť, že sa majú veľmi radi a dirigent sa k svojej partnerke správa ako ku kráľovnej. Herečka je známa tým, že jej súkromie zostáva vždy za zamknutými dverami a v rozhovoroch pre médiá odkrýva svoju trinástu komnatu len ťažko. Nedávno ju však Peter Marcin pozval do svojej šou, kde sa rozprávali aj o Studenkovej vášni k opere. Zdena nielen že zbiera DVD-čka, ale aj v iných ohľadoch ide s dobou.

„Za pár eur si kúpite aplikáciu a máte 600 opier z Metropolitnej opery,“ priznala Zdena, z ktorej vzápätí vyšlo, že je technický antitalent. „To ti tam niekto dal. Asi Braňo,“ povedal zabávač a hostka odpovedala: „No pochopiteľne. Niečo musí doma robiť aj on. Veď nič iné doma nerobí,“ prekvapila vyjadrením Studenková, čím rozosmiala všetkých prítomných, vrátane seba samej.

 

Téma Braňo

Marcin sa chytil šance, aby herečku v téme Braňo poriadne povyzvŕtal. „Každú nedeľu chodí dochrontaný, lebo hrá stále futbal. V živote nebol šťastnejší, ako keď MUFUZA vyhrala bronzovú medailu. A Branko bol strelec gólu. To bola najväčšia trofej v jeho živote. Ja som v poradí druhá,“ šokovala opäť s poriadnou dávkou vtipu Studenková. Nato Zdena opísala Braňovu ďalšiu vášeň, čím poodhalila ich spoločný život.

Otvoriť galériu

„On sa rozhodol, že zabehne triatlon. Celé leto trénoval, tak ja som si užívala perfektnú dovolenku. Ale zasa predtým, keď sme chodili na dovolenky, on sedel stále v hale na počítači, takže sme sa videli pri raňajkách a pri večeri,“ rozprávala pred divákmi umelkyňa. Kostka tak trénoval plávanie, beh či jazdu na bicykli.

„Vtipné bolo, keď mi hovoril – ideš so mnou? No ešteže to tak, do nejakej dzedziny išiel na ten triatlon,“ zasmiala sa a dodala: „Vieš si ma predstaviť, že by som čakala v cieli na triatlone? Však by si ma rozobrali do domácností,“ doplnila herečka, ktorá ukončila túto tému svojsky so smiechom: „Aj ja mu držím palce. Len z toho nič nemám. Čo ja z toho mám? Akurát tak špinavé prádlo.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Veronika Rajek je známa slovenská modelka.
Krásna Slovenka prijala pozvanie od tímu F1: TAKTO rozžiarila jednu zo stajní!
Princ Harry ešte v deň korunovácie odfrčal domov do USA.
Harryho TAJOMSTVO po roku ODHALENÉ: Ako je možné, že si to nik nevšimol?
Ich cesta sa rýchlo zmenila z dovolenky snov do nočnej mory.
Odleteli na dovolenku snov, domov sa vrátila iba ona: Jej manželovi teraz hrozí 12 rokov za mrežami!
Čínsky prezident Si Ťin-pching a jeho manželka Pcheng Li-jüan mávajú na schodoch lietadla po pristátí na parížskom letisku Orly.
Foto
Čínsky prezident po dlhšom čase opäť v Európe: Vieme, čo bude kľúčovou prioritou návštevy
Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Na izraelskú vládu sa valí kritika: Porušuje ľudské právo?!
Pálenie záhy trápi mnoho ľudí.
Foto
Neustále pálenie záhy? Nezúfajte: 4 TRIKY, ktoré trápenie zastavia!
Na archívnej snímke z 25. apríla 2024 kamióny, ktoré privážajú humanitárnu pomoc pre obyvateľov Pásma Gazy
Humanitárna kríza v Gaze: Teraz to bude ešte horšie, aha, k čomu sa priznal Hamas
V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE