Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.12.2019 11:55 | Správy | Domáce správy

Na Štedrý deň sa deťom splnili najväčšie želania a túžby: Milý Ježiško, ďakujeme ti za skvelé darčeky!

Bol to pre nich ten najkrajší deň! Pod stromčekom si totiž našli kopec darčekov. Z najkrajších sviatkov v roku majú najväčšiu radosť a najviac si ich užívajú najmä tí najmenší. Niet sa čo čudovať, okrem sladkého ničnerobenia si užívajú všakovaké dobroty, rozprávky a kopec zábavy.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Každé dieťa chcelo nájsť od Ježiška pod vianočným stromčekom to, čo si veľmi prialo. Mnohé mu napísali aj list so svojimi želaniami. Nový Čas zisťoval, či si drobce odbalili to, po čom tak veľmi túžili. Splnil im Ježiško ich túžby?

Otvoriť galériu
Z veľkej pištole od Ježiška sa tešil aj Nicolas, ktorý už skôr dostal od rodičov policajný výstroj. „Ježiško mi priniesol aj ps4, auto na diaľkové ovládanie a spolo čenské hry, ktoré si zahrám s  ockom a maminou.“

Otvoriť galériu
Alex z Lučenca
Zdroj: den
Usmievavý blondiačik si želal poriadne veľkú kolobežku, na ktorej by jazdil, kade by chcel. „Skutočne som ju aj od Ježiška dostal. Veď som mu aj povedal, že som bol celý rok dobrý. Ešte som si pod stromčekom našiel  pištoľ a spoločenské hry, ktoré budem hrať s bračekom,“ dodal Alex.

 

Otvoriť galériu
„Najviac ma potešilo, že som si našla pod stromčekom klavír s mikrofónom, lebo môžem zaspievať svojej maminke. Dostala som aj bábiku Baby Anabell, knižku a omaľovánky Frozen, ako aj krásne šatočky a korunku, v čom vyzerám ako princezná,“ prezradila spokojne.

Otvoriť galériu
Už pred sviatkami zhodnotila, že celý rok poslúchala a dobre sa učila, mali by sa jej aj splniť. „Bola som veľmi šťastná, keď som to tam uvidela. Presne ako som si to vysnívala, Lol bábiku a monopoly, to som si želala najviac. A aj keď som si myslela, že to dostanem, lebo vždy keď som celý rok dobrá a aj v škole mám dobre známky, tak dostanem, čo si želám, trochu som sa aj bála. Ale vyšlo to,“ povedala nám so šťastnými očkami Viktória.

Princeznovské šaty, Linduška (3,5), Šamorín

Okrem pexesa, puzzle, bábiky a laku na nechty si priala krásne princeznovské šaty, ktoré napokon dostala ako prvé. Zvyšné darčeky rozbaľovala už prestrojená za princeznú.

Otvoriť galériu
Mikina a puška, Riško (10), Šamorín

Hoci si malý školáčik želal pod stromček elektrickú kolobežku, hru do playstation a futbalový dres aj kopačky s mikinou, nakoniec sa veľmi tešil aj z mikiny a novučičkej pištole. „Kopačky dostane až v marci, lebo mu dovtedy narastie noha,“ prezradila jeho mama Iveta.

Otvoriť galériu
Malá škôlkarka si vysnívala klavír, aký má v škôlke pani učiteľka Kamilka. „Skutočne som si ho pod stromčekom aj našla a hneď som si na ňom zahrala. Potešila ma aj knižka, šaty, lego a žehlička. Teraz už môžem pomáhať svojej mamičke žehliť,“ tešilo sa dievčatko.

Otvoriť galériu
Najväčšou túžbou malého nezbedníka bola veľká autodráha a Ježiško mu ju aj priniesol. „Teším sa aj z tabule, na ktorej sa budem učiť písať písmenká a z hasičskej lego stanice, pretože sa chcem stať hasičom,“ povedal.

Otvoriť galériu
Rado z Košíc
Zdroj: db
Pod stromček si tento štvrták želal pušku „nerfgun“, ktorá vie rýchlo strieľať plastové náboje s gumenou koncovkou. „Už som ju aj stihol otestovať, funguje výborne. Starší brat má už teraz konečne rešpekt! Ďakujem Ježiškovi,“ prezradil nám šťastný chlapec.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: sk, Nový Čas, den, db, mf

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Daniela Peštová
FotoVáš Tip
Peštová spomína na najťažšie obdobie svojho života: Zaspávala som s plačom! Silný odkaz pre fanúšikov
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť
predseda českého Senátu Miloš Vystrčil
Predseda českého Senátu Vystrčil: Štáty V4 kedysi v EÚ trucovali, Česko sa zmenilo
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko malo zasiahnuť vlak so zbraňami zo Západu! Nová taktika Putina?
(ilustračné foto)
Rozhodnuté: Nemecký Bundestag prijal kontroverznú reformu! Kritici upozorňujú
(ilustračné foto)
Čo sa stalo? Propalestínski aktivisti dostali stopku: Zásah 150 policajtov
Po nehode troch vozidiel na diaľnici zostalo auto prevrátené.
Foto
Hromadná zrážka na D1: Auto ostalo prevrátené na streche! Hasiči sa zapotili
Obec Krivá
FotoVáš Tip
Mrazivý príbeh zázračnej dediny na Orave: Okolité obce cez vojnu vypálili, v Krivej nik nezomrel! Ako spomínajú preživší?
Alena Heribanová a Ľuboš Machaj
Foto
Moderátorka Alena Heribanová k situácii v RTVS: Silné slová! Čo si myslí o Machajovi?