Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.11.2019 00:00 | PR články
Sponzorované

Módne dámske hodinky, ktoré zatienia všetky dizajnové hodinky

Najžiadanejšie hodinky inšpirované Parížom.

Módni odborníci sa dohodnú, že hodinky nie sú len úkažkami času, ale aj nevyhnutnými módnymi doplnkami. Či už ide o športové, každodenné alebo elegantne navrhnuté hodinky, pri nákupe hodiniek treba mať na pamäti niekoľko vecí.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Nákup lacných kópií dizajnových značiek hodiniek je úplne nesprávny prístup. Napodobneniny hodiniek sa dajú ľahko zistiť, takže nezanecháte dobrý dojem. Kvalitné hodinky nemusia byť dizajnové, ale musia spĺňať základné štandardy kvality. Na začiatku je, samozrejme, dôležitá kvalita hodiniek. Materiál remienka by mal byť pohodlný a mäkký, aby netlačil a aby trval dlho. Puzdro by malo byť pevné a chránené odolným sklom. Samozrejme, že existuje harmónia prvkov - remienok a puzdro by mali byť pri bližšej úvahe tak, aby dokonale vyzerali na zápästí a pri akejkoľvek príležitosti. Ďalší, ale nie najmenej dôležitý prvok je dizajn. Je žiadúce, aby hodinky boli moderné, ale zároveň elegantné, minimalistické. Takéto hodinky nedávno boli v novej kolekcii luxusných hodiniek Hugo Gerard. Toto je limitovaná edícia dámskych hodiniek Paris Night.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Zatienia všetky dizajnové hodinky

Nová kolekcia hodiniek Hugo Gerard priniesla neočakávané novinky týkajúce sa sofistikovaných hodiniek. Paris Night prichádza ako špeciálna limitovaná edícia a dámy strátili rozum kvôli týmto nadčasovýi klasickým hodinkám elegantného dizajnu. Môžeme s istotou povedať, že tieto hodinky sú rovnaké ako najdrahšie a najluxusnejšie hodinky slávnych dizajnových značiek. Ale s jedným veľkým rozdielom, ktorý vás poteší. Cena hodiniek Paris Night je veľmi lákavá. Nemusíte mať veľa peňazí, aby ste si dopriali tieto hodinky.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Hodinky sú určené predovšetkým pre ženy, ktoré od hodiniek očakávajú praktickosť, modernosť a najvyššiu kvalitu za dobrú cenu. Sú ideálne pre všetky dámy, ktoré sledujú módne trendy, pretože aj dizajnéri týchto hodiniek sa o to starajú. A ide o nadčasové trendy. Vďaka harmonickému dizajnu hodinky Paris Night sledujú všetky trendy, pretože ide o klasické hodinky, ktoré nikdy nevyjdú z módy.

Exkluzívne hodinky úžasného dizajnu

Každé hodinky by mali vyhovovať vášmu duchu a charakteru, pretože tak ich budete najlepšie nosiť v kombinácii s každým oblečením. S týmito hodinkami sa nemôžete pomýliť. Či už uprednostňujete klasickú eleganciu, ste dobrodružkou, máte mierne divoký charakter, alebo preferujete minimalizmus - hodinky Paris Night sú vašou nezameniteľnou voľbou. Doplnia varianty denného a obchodného oblečenia, rovnako ako večerné a slávnostné príležitosti.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Okrem toho, že hodinky skvelé vyzerajú, dizajnéri použili aj najkvalitnejšie dostupné materiály. Pohodlný a mäkký remienok je nastaviteľný, takže pri pohybe ruky nekĺzne a nezanecháva žiadne stopy. Puzdro a rám majú zlatú farbu, sú pevné a odolné, zatiaľ čo je vnútro puzdra chránené pevným sklom. Tým sa zabezpečí, že nové hodinky vám budú slúžiť celé roky.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Hodinky, ktoré vyžarujú nádheru a luxus

Tieto hodinky sú inšpirované romantikou Paríža. Preto Paris Night vyžaruje romantiku, krásu a eleganciu. Luxus a jedinečnosť tiež prinášajú libačky vo vnútri puzdra. Toto všetko je doplnené o kombináciu farieb, ktoré sa ľahko kombinujú so všetkým - klasická čierna a vždy moderná zlatá farba. Vďaka minimalistickému dizajnu, skvelým detailom, kvalitnému spracovaniu a nádychu elegancie, tieto hodinky sú zvláštne a jedinečné. Pritiahnu pozornosť všade, kde sa objavíte.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Ak aj vás potešili tieto úžasné hodinky, ktoré nebude mať každá iná žena, máme ďalšiu dobrú správu. Originálne hodinky Paris Night si môžete objednať online na oficiálnej stránke. Hodinky do dvoch až troch dní skrášlia vaše zápästie a doplnia vašu každú kombináciu oblečenia. Bez rizika, pretože za hodinky zaplatíte po doručení! Ak vás to všetko nepresvedčilo, určite bude nasledujúca informácia. Pre čitateľov tohto článku sme pripravili špeciálne prekvapenie. Distribútor si vybral niekoľko hodiniek z tejto limitovanej edície práve pre vás a rozhodol sa poskytnúť vám 50% zľavu.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Upozornenie: Paris Night prichádzajú v limitovanej edícii a sú jednými z najpredávanejších modelov tejto sezóny z kolekcie dámskych hodiniek Hugo Gerard! Vzhľadom na to, že zásoby sú obmedzené, je dôležité, aby ste reagovali rýchlo. Objednajte si teraz

Objednajte si Paris Night a každej kombinácii oblečenia pridajte nádych luxusu, elegancie a romantiky

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Súd vzal do väzby ukrajinského ministra poľnohospodárstva: Znepokojivé obvinenia
(ilustračné foto)
Šokujúci krok Japonska kvôli nevychovaným turistom: Zakážu najväčšie lákadlo dovolenkárov!
Thoughtful female high school student sitting at the desk in the classroom and looking away with hand on chin.
Po prvé alebo za prvé? Odpoveď nájdete TU! Pravopis si nemýľte s češtinou
Vďaka role Julesa v Pulp Fiction bol nominovaný na Oscara.
FotoVáš Tip
Do bratislavskej reštaurácie zavítal svetoznámy herec Samuel L. Jackson: Čo si objednal?
Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Ako obstál Slafkovský v hodnotení draftových jednotiek? To snáď nemyslia vážne!
Withdraw cash from an ATM.
Neďaleko Bratislavy vykradli bankomat! Na mieste zasahuje polícia
Kolárovského prepustili po troch mesiacoch z psychiatrickej nemocnice v Hronovciach.
Nízlovej ex prepustili z liečenia: Najintímnejšia SPOVEĎ Kolárovského! Padli silné priznania
S Aňou sa dojatý Mário stretol v Piešťanoch.
Mário s leukémiou prišiel o zuby: Onkopacientka Aňa chce mladíkovi vrátiť úsmev!
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un
Kim Čong-un testoval smrtiacu mašinériu! Pohrozil vojnou: Slová, z ktorých ide strach
Telo muža bolo nájdené 14. apríla.
Brutálna vražda Roberta († 47): Andrea ho mala bodnúť priamo do srdca! Prekvapivé tvrdenia obvinenej
Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?