Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.11.2019 21:40 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Najnovšie fotky Chandlera neveštia nič dobré: Smutný pohľad na obľúbeného herca

Dlhé roky bol Matthew Perry (50) pre fanúšikov seriálu Priatelia pekným a hlavne svojským chalanom. Teraz im však spôsobuje vrásky na čele.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Na alarmujúcich fotkách sa herec známy najmä ako Chandler Bing objavil potácajúc sa po Los Angeles. Ako uvádza portál Fox News, namieril si to preč z reštaurácie, v ústach zvieral cigaretu a po boku mal neznámu ženu. Okamžite sa začalo riešiť, či bol Matthew Perry naozaj úprimný ohľadom svojich dlhoročných problémov s užívaním návykových látok a či do toho opäť nespadol.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Matthew was spotted in LA on Sunday, 3 November #MatthewPerry

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry F.R.I.E.N.D.S (@matthew.perry.f.r.i.e.n.d.s),

Raz dokonca povedal, že v časoch jeho najväčšej televíznej slávy si nepamätá natáčanie viacerých sezón obľúbeného seriálu Priatelia. „Myslím, že odpoveďou je, že si z nich nepamätám celé tri roky,“ povedal pre BBC Radio 2 v roku 2016. „Takže nič z toho... Niekde medzi 3. a 6. sezónou. Bol som z toho trochu mimo,“ zveril sa so svojím problémom.

Ako každý iný začínajúci herec v Los Angeles, aj Matthew Perry čelil mnohým odmietnutiam a pracoval na niekoľkých neúspešných televíznych šou. Svoju životnú rolu si zahral až ako Chandler Bing v seriáli Priatelia v rokoch 1994 až 2004.

„Bol som dosť naivný na to, aby som si myslel, že sa mi splnili všetky aspekty môjho života,“ povedal v roku 2002 v reakcii na úspech seriálu. Tri roky po seriálovej premiére mal herec  nehodu na vodnom skútri, ktorá v konečnom dôsledku znamenala začiatok jeho problémov so závislosťami na liekoch proti bolesti a alkohole. 

 

„Nemal som v úmysle s tým začať. Ale od začiatku sa mi páčilo, ako sa cítim, a chcel som sa tak cítiť ešte viac. Bol som mimo kontroly,“ uviedol herec Matthew Perry a dovolil si aj zažartovať: „Vrátil som sa k svojej pôvodnej pôrodnej hmotnosti“.

Herec narazil na tvrdé dno v roku 2001, keď si uvedomil, že už nedokáže fungovať a pracovať už vôbec nie. Nakoniec sa rozhodol požiadať o pomoc svojich rodičov. „Bolo to strašidelné. Nechcel som zomrieť. Ale som za to aj vďačný. Prinútilo ma to k tomu, aby som sa neúnavne snažil o zlepšenie,“ zveril sa so svojím zdravotným stavom 50-ročný herec.

Liečbou strávil dva a pol mesiaca a uvedomil si, že „šťastný život je možný aj bez alkoholu alebo liekov“. Od tej chvíle sa všetkému vyvaroval, avšak v roku 2011 uviedol, že dobrovoľne podstúpil ďalšiu liečbu, aby svoju triezvosť udržal pod kontrolou.

O dva roky neskôr sa Matthew Perry rozhodol meniť životy druhým, a tak premenil svoj dom na Malibu v Kalifornii na Perryho Dom (Perry House). Išlo o liečebné zariadenie pre mužov, kde ponúkal meditáciu a 12-bodový workshop. „Vo svojom živote som mal veľa vzostupov a pádov a rovnako som získal aj veľa ocenení. Ale najlepšie, čo dokážem, je to, že ak ku mne príde alkoholik a povie mi: ´Pomôžete mi prestať piť?´ Poviem mu: ´Áno. Viem, ako to urobiť´,“ pochválil sa Matthew Perry v roku 2015. O rok neskôr sa však Perryho Dom zatvoril.

V auguste v roku 2018 potvrdil jeho zástupca, že musel podstúpiť operáciu na opravu gastrointestinálnej perforácie a herec sa na Twitteri zveril, že strávil tri mesiace v nemocnici. Pozornosti verejnosti by sa však vyhol, keby sa v októbri 2019 Jennifer Aniston (50) neprihlásila na Instagram. Matthew Perry sa totiž objavil na ich spoločnej fotke.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Po tornádach v USA hlásia obete: Zanechali značné škody
Americký prezident Joe Biden a izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Telefonát medzi Bidenom a Netanjahuom: Pozrite sa, o čom hovorili
Novým francúzskym ministrom zahraničných vecí sa stal 38-ročný Stéphane Séjourné.
Šéf francúzskej diplomacie prišiel s novým návrhom: Posilniť by sa mala spolupráca v oblasti európskej obrany
Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia