Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.11.2019 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Emily neustále zdúvalo, až teraz však zistila dôvod: Nepríjemný nález v tenkom čreve

Fitness modelka, ktorá so svojimi 2,5 miliónmi sledovateľmi pravidelne zdieľa svoje problémy so žalúdkom, konečne odhalila príčinu hrozného nadúvania.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Emily Skye z austrálskeho štátu Queensland, ktorá je od decembra 2017 matkou Mie Elise Redmondovej, pravidelne uverejňuje informácie o problémoch so žalúdkom a s fanúšikmi zdieľa snímky svojho nadutého bruška. Je známa zdieľaním nijako neupravovaných záberov, a to najmä po pôrode. Chce, aby jej fanúšikovia vedeli, že aj ona bojuje so svojím telom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I KNOW WHAT HAS BEEN CAUSING MY GUT BLOATING/PAIN! - sorry I felt the need to write that in bold! 😝 Haha! In case you didn’t see my story, I have parasites & SIBO (Small Intestinal Bacterial Overgrowth) & also have been sick from being run down. It’s a great feeling to know I’m on the right track to getting my gut healthy again. It may take a long time though (could take a year or so) which is hard since I am a bit impatient, especially about my health. 🙈 I’m working on getting rid of the parasites & balancing my good & bad bacteria in my belly. Did you know that you can even have too much of a “good” strain of bacteria!! I have way too much of the Lactobacillus strains! So I’ve switched my probiotics to one without them! It’s funny but I’m so in tune with my body that I had a feeling that was the case! It’s so good to know for sure. ☺️ Your gut microbiota is the name given to the microbe population living in our intestine (we used to call it gut flora). It consists of trillions of microorganisms and their genetic material that live in our intestinal tract mainly comprising bacteria - or what we commonly refer to as “good & bad bacteria”. Our microbiome is like an ecosystem which needs diversity. Having good quality probiotics will help ensure you have a diverse blend of the right strains of bacteria so you can have a happy & healthy gut & feel happier & healthier all over. When a specific species in your gut ecosystem are missing your entire system is compromised. That’s why I believe in changing up your probiotics! An imbalance of gut bacteria can affect almost everything in your body - even your mood & mental health! Anyway I could go on and on about this as I find it all so interesting. I want to do a podcast episode on “gut health” with a gut health specialist! Would you be interested? . #guthealth #microbiota #microbiome #gutbacteria #gutbloating #bloating #tummybloat #bloatedbelly #beatthebloat #gutproblems #probiotics #parasites #sibo

Príspevok, ktorý zdieľa EMILY SKYE | Fitness + Health (@emilyskyefit),

"Aj ja by som vám chcela ukázať len to najlepšie, avšak je normálne, že telo takto kolíše," napísala 34-ročná tvorkyňa online fitness programu v jednom zo svojich príspevkov. V poslednom príspevku na sociálnej sieti odhalila príčinu nadúvania, ktorou je syndróm bakteriálneho prerastania čreva, teda porucha nadmerného rastu baktérií v tenkom čreve, nazývaná SIBO.

„Je to skvelý pocit, keď viem, že som na správnej ceste k zdravému tenkému črevu. Môže to však trvať dlho (asi rok), čo je nesmierne náročné, pretože som trochu netrpezlivá, najmä pokiaľ ide o moje zdravie,“ napísala Emily, ktorá sa snaží zbaviť parazitov vyvážením svojich dobrých a zlých baktérií v čreve. „Vedeli ste, že dokonca môžete mať príliš veľa dobrých baktérií?" povedala takmer trom miliónom fanúšikom a vysvetlila, že má priveľa Lactobacillus baktérií, ktoré produkujú kyselinu mliečnu.

„Je dobré to vedieť. Vaša črevná mikrobiota je daná. Pozostáva z biliónov mikroorganizmov a ich genetického materiálu, ktoré žijú v našom črevnom trakte a ktoré obsahujú hlavne baktérie. Také, čo nám prospievajú viac, iné menej, ale aj také, ktoré nám škodia. Ak chýba ich určitý druh, celý systém je ohrozený. Preto verím v zmenu probiotík," napísala Emily v príspevku v pondelok dopoludnia. Ten doposiaľ získal 38 000 lajkov a fanúšikovia pod ním zanechali komentáre a zároveň zdieľali svoje vlastné "parazitné" zážitky.

 

Vo svojom poslednom príspevku uviedla, že sa stále cíti vyčerpane, ale zároveň veľmi dobre, nakoľko je odhalená príčina jej žalúdočných problémov. Emily teraz uvažuje o vytvorení podcastu týkajúceho sa črevného zdravia s odborníkom z tejto oblasti. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: bam

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí