Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.10.2019 05:55 | Správy | Krimi | Domáce krimi

Jozef († 43) sa upálil pred oknom svojej priateľky: Keď horel, kričal na svoju lásku!

Nešťastná láska sa skončila obrovskou tragédiou. Zamilovaný Jozef († 43) prišiel v pondelok skoro ráno v Šali pred panelák, v ktorom býva jeho láska Renáta (46).

Fotogaléria
5
fotiek v galérii
Na tráve si odložil osobné veci, polial sa horľavinou a zapálil. V ukrutných bolestiach kričal meno milovanej ženy a žiadal ju o pomoc. Nešťastného muža s ťažkými popáleninami previezla sanitka do nemocnice, kde však po niekoľkých hodinách prehral svoj boj o život.

 

Nikto nevie, čo sa v osudné pondelkové ráno odohrávalo v hlave Jozefa z Bratislavy. Muž s povesťou dobráka nemal ľahký život. Podľa jeho bývalých kolegov roky trpel v nevydarenom manželstve, v ktorom zotrvával len kvôli deťom. Nový zmysel života našiel v o tri roky staršej Renáte zo Šale, do ktorej sa bezhlavo zamiloval. To, či bola jeho láska opätovaná a čo sa medzi nimi v posledných dňoch dialo, ostáva tajomstvom.

Otvoriť galériu
Mysleli si, že horí kôš

„Ráno, približne o štvrť na päť videla policajná hliadka na sídlisku niečo horieť. Mysleli si, že je to nejaký smetný kôš. Keď ale prišli bližšie, zistili, že tam horí muž. Okamžite ho začali hasiť a zavolali záchranku a hasičov,“ povedal Novému Času zástupca náčelníka mestskej polície v Šali Miroslav Martinček.

Podľa neho bol vedľa horiaceho kanister a jeho osobné veci – hodinky, doklady, mobil, kľúče od auta a bunda. „Auto značky Nissan Qashqai mal zaparkované neďaleko,“ dodal Martinček. „Po príchode na miesto záchranári ošetrili a stabilizovali muža, ktorý mal rozsiahle popáleniny a previezli ho do nemocnice v Galante,“ potvrdil Jozef Minár, hovorca záchranárov. V špitáli sa potom začal márny boj o Jozefov život. „Muž bol v kritickom stave, mal popáleniny 2. a 3. stupňa na 90 percentách tela,“informovala Jana Fedáková z galantskej nemocnice.

Otvoriť galériu
Priateľka je zdrvená

Z hrozného činu sú obyvatelia sídliska v šoku. „Bolo to hrozné, ľudia bežali von a nevedeli, čo sa deje. Len sme videli niečo horieť, trvalo to, kým nám došlo, že to je človek,“ krúti hlavou Natália (18) a ukazuje na miesto, kde muž horel. Jeho láska Renáta je z toho, čo sa stalo, zdrvená. Po synovi nám odkázala, že sa k  tomu nebude vyjadrovať.

Svedkovia vravia, že keď Jozef horel, zúfalo kričal meno svojej milovanej: „Reni, pomôž mi...!“ po čom podľa svedkov vybehla von. „Utekala k nemu, ale čo sa potom dialo, nevieme. Zhŕklo sa tam veľa ľudí, policajtov, hasičov, záchranárov,“ krúti užasnuto hlavou Renátina suseda. Jozefovo auto s bratislavským evidenčným číslom stálo ešte niekoľko hodín po tragédii zaparkované pred oknami jeho lásky, ktorej najhroznejším spôsobom ukázal svoje utrpenie.

Chcel, aby videla jeho utrpenie

MUDr. Danica Caisová, sexuologička a psychiatrička

Ak mal viac problémov v živote, tak mohol v tej žene vidieť východisko zo svojej situácie. Na riešenie problémov tu však nie je partner, ale odborníci. Odmietnutie zažíva takmer každý, ale nerieši to takýmto radikálnym spôsobom, ak je človek vyrovnaný a nemá psychické problémy.

Možno sa tam tých problémov nakulminovalo viac a v nej videl spásu. Ten dôvod mohol byť aj úplne iný, ale ako posledné chcel vidieť ju, ktorú miloval. Toto vyzerá skôr, ako keby ju chcel vystrašiť, prejaviť ľútosť, akoby ho ona mala zachrániť, toto je obzvlásť krutý spôsob. Určite jej chcel ublížiť, aby videla jeho utrpenie, ktoré takto demonštroval aj fyzicky.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mf

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
Chodkyňu v Pezinku zrazilo auto, skončila v nemocnici: Polícia hľadá svedkov!
Polícia zverejnila video zo zadržania mladého chlapca.
Polícia zverejnila video zo zadržania 14-ročného chlapca: Mal nahlásiť bombu na škole!
Na prvý pohľad bežná križovatka sa zmení na nehodový úsek. Cyklisti, šoféri či motorkári si tu musia dávať obzvlášť pozor
Prekliata križovatka! Toľko nehôd na jednom mieste ste nevideli: Vedeli by ste cez ňu prejsť?
(Ilustračné foto)
Zbadali ste na dieťati vyrážku? Takto zistíte, či je dôvod na paniku: Jednoduchý trik!
Rakety do raketometov
Členské štáty Európskej únie sa dohodli, čo spravia s výnosmi z ruských aktív: Skvelá správa pre Ukrajinu!
NAKA zadržala 14-ročného mladíka: Na základnú školu mal poslať výhražný mail o bombe!
Rakety do raketometov
Zbierka Munícia pre Ukrajinu má úspech: Toto nakúpia z prvých vyzbieraných peňazí
Robert Fico vytiahol zo škatuľe bielu holubicu.
Foto
Fico priniesol na Slavín veľké škatule: Neuveríte, čo z nich vytiahol! To vám niečo pripomenie
Foto
Ostrava pár hodín pred MS: Ako na stavenisku!
Chcel zavtipkovať, no skoro prišiel o život: Toto na vlakovej stanici nikdy neskúšajte
Chlapec chcel na nástupišti zavtipkovať, takmer ho to stálo život: Toto bol fakt zlý nápad!
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajina nemá inú možnosť, parlament odhlasoval nový zákon: Do armády budú môcť nastúpiť aj ONI!
Ursula von der Leyen chce byť opäť v prestížnej funkcii.
Šéfka Európskej komisie sa vyjadrila jasne: Toto Číne nemôžeme dovoliť!