Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.10.2019 00:00 | PR články

7 vecí, ktoré ženy očakávajú od partnera, no nikdy to nepovedia nahlas!

Večná nespokojnosť alebo nevyslovená túžba? Existujú veci, o ktorých ženy nechcú hovoriť, ale napriek tomu sa im bez nich žije ťažko. Ktoré to sú?

Partner stojí často na hrane nervového zrútenia, keď sa snaží z partnerky vypáčiť, čo jej je. Nič. Za týmto “nič” sa však môžu skrývať rôzne typy sťažností. Potrebuje viac pozornosti? Lásky? Objatí? Alebo túži po dlhšom sexe? Odhaľte s nami týchto 7 tajomstiev.

#1 Príliš málo pozornosti

Dávate si na Instagram fotky, ako veselo je s kamarátmi na víkendovom splave Hrona, ale romantický víkend s partnerkou už za zdieľanie nestojí? Keď nedáte viac dôležitosti veciam, ktoré robíte s ňou, pekne si koledujete - a to ani nemusia byť Vianoce. Toto vám nepovie, ale čierne bodíky sa dozaista zbierajú.

#2 Zabudnutá predohra

Sex je tak skvelý, že ho chcete vždy, všade a hneď? Ženy to majú inak, najmä s tým “hneď”. Potrebujú sa maznať, hladkať, bozkávať, jednoducho sa pripraviť. Partneri však v zápale vzrušenia často na predohru zabúdajú. Predohra a maznanie “po” musia byť, inak hrozí tichá domácnosť, ktorej dôvod si páni nebudú vedieť vysvetliť.

#3 Apropó sex

Keď už hovoríme o sexe, nedostatočnú erekciu bude chápavá partnerka pripisovať prepracovanosti, stresu a svojmu partnerovi samozrejme nebude nič vyčítať. Vnútorná nespokojnosť jej však hovorí: “Kam sa dočerta podela jeho pevná erekcia?”. Týka sa to aj predčasnej ejakulácie, ktorá môže skrátiť spoločné radovánky. Tento pocit ju bude nahlodávať, ale partnerovi nič nepovie, aby ho náhodou neranila.

#4 Maličkosti, drobnosti

Sused dnes domov priniesol kyticu. A hoci nevedno komu a prečo, vaša polovička vníma to, že mal kyticu a išiel s ňou domov. Bez toho, aby ste sa pričinili, máte problém, pretože vy ste nedoniesli nič. Nepovie vám nič, ale túto skúsenosť môže vnímať veľmi citlivo a v duchu závidieť susede, aký má doma poklad. Niekedy pomôže priniesť obľúbenú čokoládu alebo drobnosť, ktorá poteší.

#5 Pochvaly a uznanie

Tak, ako sú mimoriadne dôležité v práci, sú rovnako dôležité aj v partnerskom vzťahu. Pochváliť večeru, nový účes alebo vysloviť vďačnosť za prácu, ktorá ju denne čaká doma, je tak dôležité, ako príjem potravy a tekutín. Nevyhnutnosť. Niektoré ženy to vyslovia, väčšina však od partnera očakáva, že tak urobí automaticky.

#6 Viac viditeľných znakov, že ste spolu na verejnosti

Príslušnosť k svojej polovičke mnohí muži ukazujú aj širokej verejnosti v autobusoch, obchodoch, na ulici, najmä vtedy, keď sú čerstvo zaľúbení. Keď spoločne stretnete čerstvo zamilovaný pár, ktorý sa bude držať okolo pása, a počas rozhovoru s vami sa zaľúbenci stokrát pobozkajú, vaša partnerka to bude chcieť tiež. Túži, aby ste všetkým ukázali, že k sebe patríte a ľúbite sa.

#7 Akceptácia telesných zmien v dôsledku veku

Telo sa v priebehu rokov mení. Upozorňovanie na nové vrásky alebo šedivé vlasy nie je tak strašné, ako upozorňovanie na pokles libida alebo vaginálnu suchosť. Za túto extrémne citlivú záležitosť môžu najmä klesajúce hormóny, a ženy očakávajú, že pre tieto zmeny nájdete patričné pochopenie.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi