Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.09.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Legendárny hokejista a exposlanec Vincent Lukáč skončil v cele: Drsná hádka s milenkou!

Lieta v poriadnych problémoch. Bývalý skvelý hokejista a exposlanec Národnej rady Slovenskej republiky Vincent Lukáč (65) skončil v policajnej cele.

Mal sa nebezpečne vyhrážať svojej partnerke. Ako Lukáč priznal pre Nový Čas, priateľka Natália (45) na neho po hádke zavolala policajnú hliadku! Lukáčovi pred necelými desiatimi rokmi zomrela milovaná manželka Eva. Nejaký čas trvalo, kým sa z tejto straty spamätal. Našiel si nový vzťah, ktorý ale po čase skrachoval. Exmilenka Kamila ho v médiách dokonca obvinila, že jej po rozchode posielal výhražné sms-ky... Prešlo osem rokov a všetko nasvedčuje tomu, že mu to škrípe vo vzťahu aj s jeho nedávnym blonďatým objavom!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová informovala, že v nedeľu večer sa podozrivý muž slovne vyhrážal poškodenej 45-ročnej žene, čím u nej vzbudil dôvodnú obavu o život a zdravie i obavu z toho, že podpáli osobné motorové vozidlo. „Podozrivého muža policajti zadržali a obmedzili na osobnej slobode, následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ potvrdila hovorkyňa. Polícia záležitosť vyšetruje ako trestný čin nebezpečného vyhrážania. „Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol dnes dopoludnia muž po predchádzajúcom súhlase prokurátora zo zadržania prepustený. Vyšetrovanie tohto prípadu však naďalej prebieha, preto bližšie informácie nie je možné poskytnúť,“ doplnila Mésarová.

 

Priznal hádku

Nový Čas oslovil Lukáča, aby sa k incidentu vyjadril. „Včera som bol na hokejovom ligovom zápase Košice - Zvolen. Prišiel som domov a mal som výmenu názorov s mojou priateľkou a tá na mňa zavolala 158-čku!“ priznal pre Nový Čas bývalý hokejista a exposlanec Lukáč. Hliadka sa s ním nemaznala a zobrala si ho so sebou na vypočutie. „Došli po mňa, zobrali ma a noc som strávil v cele. Ráno ma prepustili domov. Nehnevajte sa, ale viac sa k tomu nechcem a nebudem vyjadrovať,“ dodal zronený Lukáč, ktorý je už na slobode, ale vyšetrovanie prípadu pokračuje.

 

Hokejista, tréner a politik

- Vincent Lukáč (65) sa preslávil ako hráč VSŽ Košice, kde hrával s bratmi Jozefom a Imrichom, ale aj ako reprezentant ČSSR. Stal sa majstrom republiky, majstrom sveta (1977 a 1985) a olympijským medailistom.

- Snažil sa presadiť aj ako tréner. V roku 1996 sa stal s Jozefom Golonkom trénerom reprezentácie SR. Neskôr (2000) viedol aj národný tím JAR.

- V roku 2004 bol uvedený do Siene slávy slovenského hokeja.

- Vo voľbách v roku 2010 sa stal poslancom Národnej rady SR za SNS.

 

Otvoriť galériu

Nečakaná smrť manželky Evy v roku 2009 na zápal pľúc búrliváka Vincenta Lukáča tvrdo zasiahla. Oplakával ju dlho. Neskôr skončil v náručí viacerých atraktívnych žien, no vo vzťahoch ho stretávajú len samé patálie. Najskôr sledovalo celé Slovensko jeho výstrelky s temperamentnou Kamilou, teraz pre zmenu s Natáliou. V roku 2010 médiá informovali o roztržke na stužkovej slávnosti v Košiciach.

Vtedajší poslanec parlamentu za SNS tam vtrhol a podľa svedkov vyvolal konfl ikt s bývalým manželom jeho priateľky Kamily. „Napadli ma a zbili,“ tvrdil naopak Lukáč, ktorý mal podľa svedkov vyzerať ako pod vplyvom alkoholu. Poslanec trestné oznámenie nepodal. Polícia riešila podnet od účastníkov stužkovej len ako priestupok. Neskôr sa Vincent s Kamilou rozišli, po čase sa po jeho boku začala objavovať Natália...

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mko, mib, jč

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!