Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.09.2019 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Žena mala problém zmestiť sa do auta: Po tom, čo schudla 110 kilogramov, je z nej iný človek

Norma Dibrell z Texasu bola denne schopná prijať až 30 000 kalórií a vážila vyše 190 kíl. Každý jeden deň si pochutnávala na jedle zo siete občerstvení McDonald’s alebo na iných nezdravých pochúťkach.

Ako informuje The Sun, kvôli svojej váhe sa Norma nemohla venovať svojej najväčšej záľube – cestovaniu. Už sa nezmestila do obyčajných sedačiek v lietadle, musela si kupovať dve miesta v lietadle a 

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

V roku 2017 sa rozhodla zmeniť svoj život. V decembri toho roku si nechala upraviť žalúdok a za pomoci chirurga, odborníka na diéty a psychiatra, zmenila svoj životný štýl. Po dvoch desaťročiach nezdravého stravovania a závislosti na jedle začala päťkrát týždenne cvičiť. Podarilo sa jej zhodiť vyše 110 kilogramov.

Norma priznáva, že denne bola schopná prijať aj 30 000 kalórií: „Bolo jedno, či som mala dobrý alebo zlý deň, vždy som si ho osladila jedlom. Ak sa počas dňa nič zvláštne nestalo, tak som aj to zajedla. Jednoducho som milovala jedlo a spoliehala som sa naň.“

 

Taktiež priznáva, že jedlo má stále veľmi rada, ale už sa v ňom viac obmedzuje. Ako vyzeral kedysi jej jedálniček? Na raňajky vypila veľké karamelové frapučíno a k tomu si dala kus citrónového koláča a vajíčkovo-syrovo-slaninový croissant.

Ako desiatu si dala snickersku a Cheetos. Na obed dve stehná s ryžou a veľkú malinovku, na olovrat veľké balenie Doritos a desaťkrát Oreo. Okolo piatej poobede si dala müsli tyčinku a ďalšiu malinovku a o siedmej večer zjedla dvadsať kuracích nugetiek, Big Mac, kurča, veľké hranolky a opäť malinovku. O desiatej večer si ešte pochutnala na pukancoch so zavarenými uhorkami a mandľami v čokoláde. V práci si v jednej zo zásuviek schovávala sladkosti, ktoré jedla neustále. Popri tomto svojom stravovaní vôbec necvičila.

Otvoriť galériu
Zdroj: northfoto

Norma sa zväčšovala a tým sa zmenšovala jej možnosť robiť niektoré veci, ktoré mala rada, napríklad surfovanie, chodenie do zábavných parkov. „Nemohla som liezť na skaly alebo surfovať, nemohla som skákať z vodopádov. Nemohla som ísť na húsenkové dráhy, nemohla som si obuť topánky alebo čižmy na opätku alebo si obliecť pekné oblečenie, ktoré som chcela.“ To všetko iba kvôli jej váhe.

Dnes sa už stravuje zdravo, denne prijme 1200 až 1500 kalórii. Každý deň prejde 10 000 krokov, taktiež cvičí a behá. „Ľudia sú v úžase, keď ma vidia. Dokonca ma ani nespoznávajú.“

Chcela by, aby jej príbeh bol inšpiráciou pre ďalších ľudí. Najdôležitejšie podľa nej je to, aby to človek chcel pre seba a pre nikoho iného.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ivt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Nočná dráma v Bratislave: Muž s podozrením na intoxikáciu drogami zomrel v sanitke
Šokujúci útok z hľadiska: Djokovič skončil na kolenách!
Heribana († 43) zradilo srdce v máji tohto roka.
FotoVáš Tip
Stavebný ruch na mieste posledného odpočinku Dana Heribana († 43): Čo sa deje s jeho hrobom?!
(ilustr. foto)
Starostlivosť o detské zuby je dôležitá: Vedeli ste, že k tomuto lekárovi vaša ratolesť nepotrebuje odporúčanie?
Experti sa zhodujú, fanúšikovia zúria: Gól Nemecka platiť nemal!
Komička má za sebou náročnú operáciu.
Evelyn po vážnej operácii tváre: Po mesiacoch bolestí je trápenie konečne preč!
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Peniaze za výsledky volieb: Pozrite sa, akú sumu si strany prerozdelia
(ilustračné foto)
Tragédia v Bratislave! V nočnom klube mal zomrieť muž: Hrozné, čo sa tam odohralo
ilustračné foto
Nové informácie ohľadom smrti muža v okrese Bytča: Toto ukázal výsledok pitvy
Ľuboš má ísť k Šimkovičovej na koberček.
Vojna medzi Kostelným a Šimkovičovou má dohru: Herci zúria, sociologička sa zastala ministerky!
Nečakané sťažnosti Slafkovského: Nie je to moje rozhodnutie!
Takto sa polárna žiara podarila zachytiť nášmu čitateľovi.
FotoVáš Tip
MAGICKÉ, čo sa v noci dialo na oblohe! Slováci s úžasom pozerali na nebo: Videli ste to aj vy?