Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.09.2019 09:30 | PR články

Inekafe ponúkne svojim fanúšikom niečo, čo tu ešte nebolo

Kapela Inekafe v januári 2020 oslávi 25 rokov na scéne. Síce s malými prestávkami, kedy s kariérou chceli definitívne skončiť, avšak ľudia si ich vydupali späť.

Už niekoľko rokov pravidelne koncertujú a na budúci rok si pre fanúšikov pripravili niečo skutočne špeciálne. Líder kapely Vratko Rohoň porozprával o veľkom koncerte so symfonickým orchestrom, ale aj veľa iného.

Štyridsať nástrojov symfonického orchestra bude hrať skladby ako Ráno, Úspešne zapojení, Čumil, Ružová záhrada a mnohé iné. Inekafe- 25 rokov Symphonic je oficiálny názov toho, čo si pre fanúšikov kapela pripravila k svojmu 25. výročiu.

„Je to moja životná výzva. Je krásne, keď človek hrá so symfonickým orchestrom. Keď sme začali robiť s človekom, ktorý nám to celé aranžuje a začal nám z toho posielať demo nahrávky, skoro sme zomreli. Povedali sme si, že do tohto musíme ísť. Padli nám z toho sánky,“ opisuje Vratko Rohoň, spevák Inekafe pre Ticketportal TV v relácii #uzmaslistok koncert, ktorý chystajú 15. januára 2020 v Bratislave.

Nech to má gule

Budú to vlastne dva koncerty, ďalší sa rozhodli odohrať v Prahe a zahrajú si v doteraz najväčších halách, v akých hrali. „V Prahe to bude Forum Karlín a v Bratislave NTC. Budú to len tieto dva koncerty, lebo je to veľmi náročné. Musíme tam orchester priviesť, nacvičiť to s nimi, tak sme to dali na dva termíny. Naše skladby, ktoré majú ľudia radi sa im budeme snažiť ponúknuť v takom vznešenom symfonickom aranžmáne a veríme, že to príjmu. Ale musí to mať gule,“ smeje sa líder kapely.

„Vstupenky sú už v predaji. Máme dve fázy predaja vstupeniek. Prvá fáza je limitovaná počtom predaných kusov. Na výber sú miesta na státie, aj na sedenie. Na český koncert do Prahy predáva vstupenky naša česká stránka ticketportal.cz,“ hovorí Dana Husárová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Chalani sa na koncert už veľmi tešia, lebo je to niečo úplne iné, čo doteraz fanúšikom ponúkli. V relácii #uzmaslistok porozprával Vratko aj o tom, ako kuriózne vznikol názov kapely, aký má názor na hudbu pred dvadsiatimi rokmi a teraz, ako fungovali kapely vtedy a zaspomínal si aj na top momenty v kariére Inekafe:

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Buckinghamský palác prelomil mlčanie: Ako je na tom kráľ Karol III.?! Takáto má byť PRAVDA
Novým francúzskym ministrom zahraničných vecí sa stal 38-ročný Stéphane Séjourné.
Šéf francúzskej diplomacie prišiel s novým návrhom: Posilniť by sa mala spolupráca v oblasti európskej obrany
Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente