Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.09.2019 18:30 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Michael je muž, po ktorom túži každá žena: Uvidíte, čo urobil pre svoju frajerku, pochopíte

Keď drhnete toaletu alebo po večeri škrabete posledné pripálené zvyšky z panvice, slovo „sexi“ je to posledné, ktoré vám napadne. Michael však svojimi fotografiami dokazuje, že neexistuje lepšia cesta, ako presvedčiť svoju drahú alebo celý internet o tom, čo je sexi, než sa pustiť do domácich prác. A celkom mu to aj ide!

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Michael Oonk (39) z mesta Plano v Texase má priateľku, ktorá pracuje ako realitná maklérka a, ako o nej povedal, je veľmi zaneprázdnená. Laine Murray prežila domáce násilie, preto sa rozhodla pracovať ako dobrovoľníčka v ženskom podpornom centre Genesis Women’s Shelter and Support, uvádza portál Best Kife. Tam pomáha ženám, ktoré zažili domáce násilie, získať späť svoj život v bezpečnom priestore. Do centra majú povolený vstup len ženy.

Jednu piatkovú marcovú noc Laine pracovala v centre a Michael si uvedomil, že má nejaký voľný čas. „Sedím doma a nemám čo robiť. Napadlo mi, že síce môžem 5 hodín pozerať na telku, ale okolo mňa je neporiadok. Pomyslel som si, že by bolo pekné, keby sa Laine vrátila do čistého domu,“ spomína Michael.

Urobil všetko to, čo k domácim prácam patrí. Upratal kuchyňu, vydrhol toaletu a dokonca opral aj bielizeň, čo je jeho najmenej obľúbená činnosť. Počas toho si však nezabudol urobiť celkom uštipačné selfie fotky, aby mohol ukázať svojej priateľke, že sa tvrdo nadrel. Slovíčko sexi si vysvetlil po svojom.

„Potom som urobil to, čo by urobil každý človek v mojom veku a bol by z toho nadšený,“ povedal so smiechom Michael a pokračoval: „Fotky som hodil na Facebook.“ Nenechal nič na náhodu a k fotkám pridal aj výstižný popis: „Ako sa posielajú sexi fotky svojej dáme“.

Fotky sa stali okamžite obrovským hitom a ženy nazvali Michaela dokonalým partnerom. V komentároch nezabudli označiť vlastných priateľov a povedať im, aby si z neho brali príklad. Michael sa vyjadril, že bol šokovaný z toľkých ohlasov, pretože išlo o úplne bežnú činnosť. „Myslel som si, že príspevok bude mať 7 až 20 lajkov. Laine a rovnako aj ja sme prevzali zodpovednosť za chod domácnosti. Bolo to niečo, čo som pre ňu v tú noc urobil, pretože robila niečo iné a ja som s ňou byť nemohol,“ znejú Michaelove slová.

 

Michael a Laine sa stretli pred viac ako rokom a zoznámili sa cez Facebook. „Zostali sme v kontakte a potom som sa jej opýtal, či by sa so mnou niekedy nešla plaviť na mojej plachetnici. Zvyšok je už len história,“ povedal Michael. Zaľúbili sa a "dokonalý partner“ ju plánuje požiadať o ruku. „Každý deň sa musím uštipnúť. Tvrdo pracuje, má hodnoty a ideály, za ktorými si stojí. Som požehnaný, že môžem byť s ňou,“ povedal Michael.

Laine však Michaelovi nič nedlží. Každý deň robí maličkosti, aby mu dokázala, že ho miluje. V chladničke mu necháva milostné kartičky a posiela mu správy o tom, ako je na neho pyšná. Michael dúfa, že fotografie ľuďom pripomenú, že často sú to malé každodenné gestá, ktoré našim partnerom ukážu, ako veľmi ich milujeme a vážime si ich. „V konečnom dôsledku sú vaše činy súdené nie podľa vašich slov, ale podľa toho, čo robíte. Ak má ťažký deň, kúpte jej kvety. Ja ich kupujem Laine každý deň. Malé veci sa sčítavajú,“ zakončil Michael.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Spice Girls
Foto
Spajsky opäť spolu? Spev, tanec a dobrá nálada: VIDEO od prominentného manžela hovorí za všetko
(ilustračné foto)
Rodinná dráma v Rohožníku: Milan († 47) mal mať viaceré bodné rany! Z bytu sa mal ozývať krik
(ilustračná foto)
Kamión pri Trebišove skončil v priekope: Vodiči, TENTO úsek bude úplne uzavretý!
Hrad v Starej Ľubovni
je pýchou východného
Slovenska.
Váš Tip
Na hrade Ľubovňa otvárajú letnú turistickú sezónu: Návštevníkov čaká takýto sprievodný program!
Foto
Predčasné odchody: Ktoré slovenské športové hviezdy odišli priskoro?
Stašák spomína na svojho dobrého priateľa Grúňa († 81)
Foto
Stašák spomína na svojho priateľa Grúňa († 81): Prezradil, čím spolu dostávali ľudí do kolien
Turisti môžu ísť do hôr len za svetla.
Váš Tip
Najstarší slovenský národný park oslávi 75. výročie založenia: TANAP pripravuje pre návštevníkov jedinečnú akciu!
Tim Peake strávil vo vesmíre viac ako 185 dní.
Tim strávil vo vesmíre 185 dní: Šokujúce slová o mimozemšťanoch! O jednej veci je presvedčený
(ilustračné foto)
Na východe Indonézie vybuchla sopka Ibu: Chrlila oblak popola vysoký viac než tri kilometre
Fanúšikovia do hráčov hádzali rôzne predmety.
Šokujúce zábery z Košíc! Fanúšikovia neuniesli prehru: Útok na hráčov!
(ilustračné foto)
Čínu zasiahlo tornádo: Katastrofa si vyžiadala si viacero obetí
Sun on blue sky with clouds
Máj už klope na dvere: Čo nás čaká? Najskôr bude teplo a potom... Na TOTO sa pripravte