Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.09.2019 19:30 | TOP Čas
Foto

Chlapík mesiac žiadal priateľku o ruku, ona si nič nevšimla: Fotku č. 11 musíte vidieť!

Pokiaľ ide o zábavné a nezvyčajné požiadanie o ruku, 30-ročný Edi Okoro sa určite nemá za čo hanbiť. Nebojácny mladík strávil celý mesiac navrhovaním sobáša svojej priateľke bez toho, aby si to čo i len všimla. Ako sa mu to podarilo?

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Edi Okoro z anglického Hertfordshire kúpil začiatkom roka 2019 diamantový prsteň na znak lásky svojej 28-ročnej priateľke Cally Read, píše portál LADbible. Rozhodol sa však, že nechce zostať len pri klasickom pokľaknutí na koleno a opýtaní sa tej tradičnej otázky, ale že chce urobiť niečo vzrušujúce. Nebojácnemu Ediemu sa podarilo nafotiť nesmierne veľa tajných fotografií, ako drží prsteň v prítomnosti svojej nastávajúcej. A to všetko bez toho, aby si to čo i len všimla.

Našťastie jej nebolo nič podozrivé a jedného dňa Edi na koleno predsa len pokľakol a po všetkom tom úsilí mu Cally povedala svoje áno. „Všetci tí, ktorí ste si tým prešli (alebo sa tak čoskoro stane), určite ste chceli navrhnúť sobáš spôsobom, ktorý vyjadruje vás ako pár. Niektorí plánovali prekvapiť svoju polovičku uprostred davu, pri vynikajúcom jedle alebo si vytvorili nápis: Vezmi si ma. A presne toto som urobiť nemohol, pretože Edi nikdy nič neplánuje. Som proste spontánny improvizátor,“ znejú slová 30-ročného zaľúbenca.

 

Edi totiž vedel, že keby si chcel čokoľvek naplánovať, jeho priateľka by ho určite odhalila, a tomu sa chcel vyhnúť. Rozhodol sa preto pre niečo úplne iné. „Práve preto som prsteň bral všade so sebou a dúfal som, že ten pravý moment vznikne v súlade s mojím spontánnym štýlom. Asi po mesiaci, čo som čakal na správny okamih, som sedel na pohovke a obdivoval som moje zlatíčko (áno, za ten čas som sa k tomu prsteňu celkom pripútal),“ opisuje Edi. 

„Cally ma raz takmer prichytila pri tom, ako prsteň obdivujem, a to ma dostalo. Všetky tieto premrhané príležitosti ma doviedli k myšlienke, že ona vlastne nevie, že ten prsteň mám. A tak mi napadlo, že všetky tieto situácie začnem dokumentovať,“ opisuje svoje myšlienky Edi a pokračuje: „Mojím zámerom bolo odfotiť toľko fotiek v čo najodvážnejších situáciách, až pokiaľ nenájdem ten správny okamih, kedy by som ju o ruku požiadal, alebo by som aspoň prišiel na to, kde to je najvhodnejšie.“

Tento bláznivý nápad zahŕňal napríklad situácie, kedy ho musel pred Cally schovávať, ale dokonca aj také, keď jej ho počas spánku vložil do ruky. Nakoniec, aj keď presnú situáciu Edi necháva zahalenú pod rúškom tajnosti, sa odvážil opýtať sa jej, či si ho zoberie. A ona súhlasila. Svoju strastiplnú cestu za hľadaním najvhodnejšieho okamihu ukončil až fotografiou, kde má Cally svoj prstienok na ruke. Edi však všetkých ubezpečil, že konečný návrh bol „rovnako dobrý ako celý príbeh“.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Je to tu, Trump priznal, čo by zrušil po nástupe do funkcie: Biden bude peniť od zlosti
(ilustračné foto)
Hrozivá nehoda v blízkosti Senice: Auto sa zrazilo s motocyklom! Na ceste vyhasol ľudský život
(ilustračné foto).
Tragédia počas splavu: Muž († 57) vypadol z kajaku, lekári mu už nevedeli pomôcť
Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Cena projektu sa pritom odhaduje na stovku miliárd dolárov.
Foto
Hanba na tri zimy! Postavili most, ktorý nikam nevedie: Šialené, koľko peňazí naň minuli
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu
USA pohrozili Izraelu, odkaz Netanjahua je jasný: Ostaneme v boji sami, ak budeme musieť!
Izzy problémy s menštruáciou značne komplikujú život.
Foto
Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás
Čínsky prezident Si Ťin-pching (vľavo) a maďarský premiér Viktor Orbán sa vítajú na letisku v Budapešti.
Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
Donald Trump s manželkou Melaniou a synom Barronom.
Najmladšieho Trumpovho syna čaká ťažká úloha: Prekvapujúce, do čoho ho otec navliekol
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov