Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.08.2019 19:40 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Mladá žena zúri od zlosti: Pozrite, s akým prsteňom ju požiadal priateľ o ruku

Mladá žena vybuchla od zlosti po tom, čo ju jej nádejný snúbenec požiadal o ruku s „miniatúrnym“ zásnubným prsteňom. V zápale hnevu napísala príspevok na sociálnej sieti Reddit, v ktorom sa pýta, či je hnusná a materialistická, ak ho odmieta nosiť.

„Sme spolu osem rokov a o tom, že sa zoberieme, sa rozprávame už takmer tri roky. Povedal mi, že na prsteň musel šetriť. Som hnusná a materialistická, ak mu poviem, že ten krpatý prsteň nechcem nosiť?“ posťažovala sa v príspevku. Na fotke, ktorú k príspevku priložila, ukazuje tenučký prstienok s malým diamantom vsadeným uprostred, uvádza portál The Sun.

Not sure if this belongs here or not, but is this lady justified in that she doesn’t want the ring? Would you accept it? from r/weddingshaming

Príspevok na sociálnej sieti okamžite vzbudil pozornosť a objavili sa pod ním stovky komentárov. „Čo sa týka takýchto vecí, nie som materialistická, ale ak by ma môj muž požiadal o ruku s niečím takýmto, zúrila by som a bola by som poriadne urazená. Vykľučkoval z toho a našiel najlacnejšiu možnú alternatívu, čo mi hovorí, že je taký asi vo všetkých aspektoch ich vzťahu a pravdepodobne bude rovnaký aj počas manželstva,“ súhlasila s postojom nevesty jedna z komentátoriek.

„Úprimne povedané, súhlasím s ňou. Dá sa kúpiť aj cenovo dostupný prsteň, ktorý nevyzerá ako keby ho vytiahol z automatu hneď vedľa nálepiek a žuvačiek. Dokonca aj s malým rozpočtom mohol zohnať niečo, čo sa okamžite nerozpadne. Neverím tomu, že ten prsteň vydrží viac ako týždeň pri každodennom nosení,“ znel ďalší komentár na sociálnej sieti Reddit.

 

„Nejde o cenu, ale o vzhľad prsteňa. Skutočne ma rozosmialo, ako malo a žalostne vyzerá,“ pobavila sa ďalšia používateľka sociálnej siete. Niektorí si myslia, že toto malé nedorozumenie môžu viesť k tomu, že medzi snúbencami zlyháva komunikácia. „Hovorili o manželstve 3 roky. Diskutovali o štýle, veľkosti a rozpočte prsteňa a rovnako aj o samotnej svadbe? Ak nie, mala by mu dať jemne vedieť, že to nie je jej štýl a ísť s ním do zlatníctva a ukázať mu, čo sa jej páči,“ ohodnotila situáciu používateľka sociálnej sieti Reddit.

Niektorí si však myslia, že žena je voči svojmu partnerovi nespravodlivá. „Neber si tohto muža. Je pre teba dôležitejšia veľkosť, tvar, farba alebo štýl prsteňa ako pocity tvojho budúceho manžela,“ okomentoval jej fotku muž, ktorý pracuje ako klenotník a ďalší ho doplnil: „Môj osobný názor je, že prsteň nie je tak dôležitý ako ten, kto ti ho dal.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ
Dara Rolins niesla záplavy veľmi ťažko.
Dara Rolins v centre šialených záplav v Dubaji: Taký EXTRÉM ešte nezažila
Rodinka vo chvíľach šťastia. Tie sú nenávratne preč...
Váš Tip
Janka bola zdravá mladá žena, po pôrode synčeka zomrela: Čo sa stalo v osudný deň?
(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Jana pustila do sveta nový album Obyčajnosti.
Foto
Úspech Jany Kirschner za hranicami: O takomto niečom môžu mnohí umelci len snívať!
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Herec si z toho ťažkú hlavu nerobí.
Milo Kráľ prezradil, koľko mu zarobí hudba: Za TOTO by máloktorý muzikant hral
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle