Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.09.2019 21:04 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Zúfalý krok Meghan na záchranu jej imidžu: Buckinghamský palác v šoku! To čo si dovolila?!

Vojvodkyňa Meghan (38) si najala špičkovú krízovú PR firmu, ktorá kedysi zastupovala filmového producenta Harveyho Weinsteina, ktorý je obvinený zo sexuálneho obťažovania. Tento zúfalý krok prišiel po sérii kontroverzií, ktoré na vojvodkyňu nevrhajú najlepšie svetlo, a tak sa snaží vylepšiť si svoj imidž pred verejnosťou.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Ako uvádza portál Daily Mail, vojvodkyňa zo Sussexu si najala špičkovú spoločnosť z New Yorku Sunshine Sachs a to všetko poza chrbát vlastných poradcov z Buckinghamského paláca. Hollywoodska firma patrí medzi najvýznamnejšie americké spoločnosti zaoberajúce sa krízovým riadením, avšak nie raz bola obviňovaná z toho, že na zlepšenie imidžu svojich klientov využíva aj nekalé taktiky.

Firma bude mať pravdepodobne za úlohu napraviť meno vojvodkyne Meghan, ktorá si počas tohto leta vytvorila pred verejnosťou celkom dosť nepríjemností. Na ňu a rovnako aj na princa Harryho (34) sa vzniesla vlna kritiky po tom, ako počas 11 dní cestovali štyrmi súkromnými tryskáčmi napriek tomu, že krátko predtým kázali občanom, aby robili čo najviac pre záchranu životného prostredia.

V roku 2019 zakladateľ spoločnosti Sunshine Sachs pripustil, že najímajú ľudí, ktorí budú mať na starosti odstraňovanie negatívnych informácií a komentárov na stránke Wikipedia o ich klientoch. Tento krok je však z hľadiska podmienok portálu zakázaný. Tváre PR spoločnosti Shawn Sachs a Keleigh Thomas Morgan zastupovali vojvodkyňu ešte v časoch, keď bola herečkou v seriáli Suits (Kravaťáci) a nedávno ju tiež doviedli k práci ako editorky v britskom magazíne Vogue.

 

Predpokladá sa, že vojvodkyňa Meghan má obavy z toho, že na verejnosť sa dostali informácie o údajnom negatívnom vzťahu s princom Williamom (37) a vojvodkyňou Kate (37). Sunshine Sachs majú riešiť aj plány týkajúce sa novej charitatívnej nadácie Sussex Royal, ktorú vojvoda a vojvodkyňa vytvorili po tom, čo sa rozhodli ísť vlastnou cestou. Predtým boli súčasťou charitatívnej organizácie, ktorú viedol princ William s manželkou.

Zamestnanci paláca sú podľa portálu Daily Mail šokovaní prijatím spoločnosti Sunshine Sachs vzhľadom na to, že kráľovskí predstavitelia majú k dispozícii globálnu PR odborníčku Saru Latham. Medzi jej bývalými klientmi bola napríklad Hillary Clintonová, s ktorou pracovala v roku 2016, a tiež pomáhala Billovi Clintonovi počas jeho pôsobenia v Bielom dome.

Aby si členka kráľovskej rodiny najala hollywoodsku firmu, ktorá ju bude zastupovať v PR, je prinajmenšom nevhodné,“ vyjadrila sa ku kroku vojvodkyne Meghan osoba blízka kráľovskej rodine. Meghanina dôvera v PR poradkyni Keleigh je však už dlhodobo známa a dokonca si vyslúžila aj čestné miesto počas ich kráľovskej svadby. Buckinghamský palác sa však k situácii vyjadril, že vojvoda a vojvodkyňa si najali spoločnosť Sunshine Sachs, aby im pomohli založiť vlastnú organizáciu v USA.

Medzi ich ďalších klientov patrili napríklad Natalie Portman, Bon Jovi, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez alebo Snoop Dogg. Avšak medzi najvýznamnejších klientov patril Justin Timberlake, ktorý si ich najal v roku 2004 kvôli tomu, že svoj šatník považoval za „nefunkčný“.

PR firma so sídlom v New Yorku si v roku 2007 otvorila kanceláriu v Los Angeles a na vedúcu pozíciu sa dostala Meghanina priateľka Keleigh Thomas Morgan. Morgan je sama o sebe vplyvnou osobnosťou, ktorá je známa napríklad z časopisu Marie Claire. Tam sa zapojila do hnutia #MeToo, ktorý zoskupuje silné hollywoodske ženy, ktoré sa postavili proti sexuálnemu obťažovaniu. Hnutie vzniklo, po prepuknutí škandálu hollywoodskeho producenta Harveyho Weinsteina, ktorý je obvinený zo sexuálneho obťažovania žien. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Novým francúzskym ministrom zahraničných vecí sa stal 38-ročný Stéphane Séjourné.
Šéf francúzskej diplomacie prišiel s novým návrhom: Posilniť by sa mala spolupráca v oblasti európskej obrany
Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!