Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.08.2019 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Pocisková pred návratom v šou Tvoja tvár musela priznať: Potrebujem pomoc

Návrat posily! Herečka a speváčka Nela Pocisková (28) sa už čoskoro objaví znova na televíznych obrazovkách, keďže kývla na ponuku do piatej série šou Tvoja tvár znie povedome.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Mladá mamička však má doma dve deti - syna Hektora (3) a dcérku Lianku (1), o ktoré sa musí postarať. A keďže je jej partner Filip Tůma (41) pracovne vyťažený, Nela si na pomoc privolala staronovú opatrovateľku, ktorá od rodinky koncom minulého roka odišla.

Nela si v nasledujúcich týždňoch prejde doslova pracovným očistcom, keďže sa po troch rokoch vracia pred televízne kamery. Upísala sa totiž hneď na niekoľko mesiacov do relácie Tvoja tvár znie povedome, kde bude stvárňovať svetové celebrity.

Nakrúcanie, nácviky a tanečné tréningy si preto vyberú svoju daň a z času, ktorý mohla doteraz venovať deťom, bude musieť poriadne ukrojiť, aby stíhala aj milovanú prácu. To je jeden z hlavných dôvodov, pre ktorý Pocisková privolala na pomoc ďalšiu osobu - opatrovateľku, ktorá jej s deťmi už v minulosti pomáhala. „Je to inštruktorka lyžovania, ktorá od nás v novembri odišla, no v apríli sa mi vrátila späť,“ priznala Novému Času mamička, ktorá už pociťovala aj krízové obdobie, keďže na ratolesti bola sama.

Otvoriť galériu
Hviezda seriálu Oteckovia Filip Tůma, s ktorým herečka deti má, je totiž pracovne zaneprázdnený. „Moji aj Filipovi rodičia sú pracujúci, takže som na deti bola v podstate sama, lebo Filip je momentálne veľmi pracovne vyťažený. Za tých 5 mesiacov som si uvedomila, že to ani nie je dobré byť stále doma,“ dodala Pocisková, na ktorej sa toto obdobie aj nepekne podpísalo. „Už toľko nevládzem, som podráždená, nevyspatá, nonstop dookola to isté. Ale každá mamička to má asi rovnaké,“ prezradila Nela, ktorá potrebuje pomoc najmä kvôli mladšej Lianke. „Je stále maličká, tak ju nechcem úplne odstaviť. Obe deti sú mojou najväčšou prioritou. Sem-tam si ale odbehnem a, samozrejme, pomáha mi aj rodina, mamina, tatino, Filipovi rodičia. Nemôžem to však využívať pravidelne, majú kopec práce,“ povedala na záver Nela, ktorá teda stavila na istotu s opatrovateľkou.

 

Lukratívny zárobok

Aj keď sa Pocisková musí vzdať nejakého času s deťmi, aspoň malou útechou jej bude zárobok, ktorý jej Markíza ponúkla. „Za jednu časť dostane 2 500 až 3 000 eur. Za desať plánovaných kôl by teda mala zinkasovať okolo 30 000 eur,“ prezradil Novému Času zdroj z okolia umelkyne.

Okrem toho sa pre obľúbený formát v modro-žltej televízii vzdala aj muzikálu Ôsmy svetadiel, v ktorom mala ako jedna z hlavných postáv opäť účinkovať. To už by však pri dvoch deťoch a veľkolepom projekte bolo nad jej sily, a tak nakoniec ponuku odmietla.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mrh, dv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť
A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!
Na archívnej snímke z 8. júla 2018 osobný vlak, ktorý sa vykoľajil v provincii Tekirdag,
Hrozivá nehoda vlaku po sebe zanechala 25 mŕtvych: Dočkajú sa pozostalí spravodlivosti?!
Na archívnej snímke z 12. mája 1986 helikoptéra  rozprašuje chemikálie na elimináciu radiácie.
Výbuch v atómovej elektrárni v Černobyle navždy zmenil svet: Tieto chyby sa už nikdy nesmú opakovať
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj mal na linke významných mužov USA: Okrem vďaky nezabudol ani na dôležitú výzvu
"Gera, Germany - September 29, 2012: empty banana cardboard boxes on a pile. Rest of a fleamarket. In this boxes were books for a fleamarket and now they are empty and on a pile for waste."
V prepravkách s banánmi objavili šokujúci náklad: Zamestnancom supermarketov takmer oči vypadli!
Ilustračné foto
Kyjev získa obrovskú podporu: Krajina sa rozhodla zvýšiť sumu na vojenskú pomoc
Polícia zadržala vnuka obete krátko po čine. Podľa susedov nejde o žiadne neviniatko.
Krvavý kúpeľ v Dlhej nad Váhom: Zabil Marek dedka Ernesta († 67) valčekom na cesto?!