Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Foto

Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jones v Šamoríne: Hollywoodske hviezdy stihli preteky aj návštevu ministra

Jeden z najkrajších a najznámejších párov sveta zavítal na Slovensko! Uplynulý víkend sa v Šamoríne niesol v znamení pretekov krásnych a ušľachtilých koní.

Okrem množstva zvedavých návštevníkov si ich nenechali ujsť aj dvaja špeciálni hostia - na parkúrové preteky totiž zavítal oscarový pár Michael Douglas (74) s manželkou Catherine Zeta-Jones (49)!

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Jedna z najznámejších hereckých a manželských dvojíc sveta trávi posledné týždne na cestách po Európe. Pred niekoľkými dňami prijali Michael Douglas (74) s manželkou Catherine Zeta-Jones (49) pozvanie bohatého kanadského podnikateľa Lawrenca Strolla (60) na jeho obrovskú narodeninovú párty, ktorá sa konala na talianskom ostrove Capri. Pár dní nato zdieľala krásna herečka na svojom instagrame zábery z rodného Walesu, do ktorého sa vybrala spoločne s manželom a synom Dylanom (18).

A nedeľu sa rozhodli stráviť u nás na Slovensku! Populárny americký herec, známy z filmov Wall Street či Základný inštinkt a jeho krásna polovička sem zavítali pri príležitosti parkúrových pretekov v Šamoríne. Do redakcie Nového Času nám čitatelia zaslali fotografie, ako si dvojica užíva príjemné popoludnie v priestoroch x-bionic®sphere.

 

Zábery z návštevy prominentných manželov na sociálnej sieti zdieľal i samotný rezort: „Hviezdy dnes boli v presile na x-bionic Summer Tour, kde sa herci Michael Kirk Douglas a Catherine Zeta Jones pripojili k zakladateľovi x-bionic® sphere Máriovi Hoffmanovi v prvom rade na Grand Prix CSI4.“ Sexi herečka si konskú Grand prix evidentne užívala, a hoci si tvár zakrývala štýlovým klobúkom a slnečnými okuliarmi, rozdávala úsmevy na všetky strany. Dvojica následne nasadla do súkromného vrtuľníka a odletela preč.

Návšteva u Lajčáka

Nebola to však zďaleka jediná víkendová štácia dvojice. Privítal ich u seba totiž aj minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák (56) s manželkou Jarmilou Lajčákovou Hargašovou (52). „Známy americký herec, ktorý je zároveň aj mierovým veľvyslancom United Nations, pricestoval na Slovensko na súkromnú návštevu spolu s manželkou Catherine Zeta-Jones.

S ministrom sa rozprávali o aktuálnom dianí vo svete, odzbrojovaní, ochrane práv detí, ale aj o spoznávaní Slovenska,“ informoval rezort diplomacie. S filmovou dvojicou sa minister Lajčák zoznámil v New Yorku počas svojho pôsobenia vo funkcii predsedu 72. zasadnutia Valného zhromaždenia OSN. „Michael Douglas je veľmi aktívny mierový veľvyslanec OSN, jeho angažovanosť je veľmi prínosná a rozhovor s ním inšpiratívny. Catherine Zeta-Jones je zase aktívna v charitatívnych organizáciách, ktoré sa venujú ochrane práv detí vo svete,“ uzavrel Lajčák.

Minister oboch označil za veľmi citlivých a vnímavých ľudí. „Oni zasa na Slovensku ocenili pocit pokoja a bezpečia,“ citoval slová Miroslava Lajčáka riaditeľ Tlačového odboru ministerstva zahraničných vecí SR Juraj Tomaga.

 

Michael Douglas (74)

- dátum narodenia: 25. septembra 1944, New Jersey, USA

- jeho otec Kirk Dou­glas (102) je tiež svetoznámy herec

- najznámejšie snímky: Wall Street (2x Oscar), Základný inštinkt, Vojna Roseovcov, Voľný pád, Osudová príťažlivosť, Hra...

- je druhýkrát ženatý, má 3 deti

- majetok: 269 mil. eur

 

Catherine Zeta-Jones (49)

- dátum narodenia: 25. septembra 1969, Swansea, Wales

- s hraním začínala v detstve v divadlách, neskôr presedlala na filmy

- najznámejšie snímky: Zorro, Dannyho dvanástka, Chicago (Oscar), Traffic...

- s manželom Michaelom Douglasom má syna Dylana (18) a dcéru Carys (16)

- majetok: 94mil. eur

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Čínsky prezident Si Ťin-pching a jeho manželka Pcheng Li-jüan mávajú na schodoch lietadla po pristátí na parížskom letisku Orly.
Foto
Čínsky prezident po dlhšom čase opäť v Európe: Vieme, čo bude kľúčovou prioritou návštevy
Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Helena Vondráčková.
Foto
Helena Vondráčková je v Bardejove! A takúto FOTO by ste od divy teda nečakali
Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Na izraelskú vládu sa valí kritika: Porušuje ľudské právo?!
Pálenie záhy trápi mnoho ľudí.
Foto
Neustále pálenie záhy? Nezúfajte: 4 TRIKY, ktoré trápenie zastavia!
Na archívnej snímke z 25. apríla 2024 kamióny, ktoré privážajú humanitárnu pomoc pre obyvateľov Pásma Gazy
Humanitárna kríza v Gaze: Teraz to bude ešte horšie, aha, k čomu sa priznal Hamas
V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE
Český minister zahraničných vecí Jan Lipavský.
Rázny krok z Česka! S tým Putin nebude spokojný: Znamená to len jednu vec
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší výskyt MEDVEĎA: Sem na prechádzku nechoďte!