Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.07.2019 06:00 | Správy | Domáce správy

Z bodnutia Petra († 45) je obvinená manželka, prehovoril kamarát: Život so Zuzanou bol preňho peklo!

Nezhody v manželstve vyvrcholili krvavou tragédiou! Polícia obvinila z vraždy trénera boxu Petra († 45) jeho manželku Zuzanu (44). Podľa mužov zákona ho usmrtila zo soboty na nedeľu bodnutím do hrudníka.

Smrteľne zranený Peter si ešte dokázal privolať pomoc, komunikoval s privolanými policajtmi, no o niekoľko hodín v nemocnici skonal. Podľa jeho blízkych bol preňho spoločný život so Zuzanou doslova utrpením.  Miroslav (53) poznal Petra od jeho 18 rokov a stali sa veľmi dobrí kamaráti. Dnes je presvedčený, že Peter urobil veľkú chybu, keď osobné problémy a všetko, čo prežíval v domácnosti, v sebe celé roky dusil.

„Doma prežíval peklo,“ hovorí Miroslav a ďalej tvrdí, že pred 2 rokmi sa dozvedeli, že jeho manželka má údajne problém s alkoholom a liekmi. „Peter ju však stále ospravedlňoval a jej konanie odôvodňoval tlakom jej matky, s ktorou mala konflikty. Kvôli nim aj Zuzana Petra vyhodila z domu. Neskôr na neho začala podávať trestné oznámenia za vyhrážanie sa smrťou. Súd jej vyhovel a Peter mal zakázané vstupovať do domu a stretávať sa s ňou. Z jej strany padol aj návrh na rozvod, s čím Peťo súhlasil pod podmienkou striedavej starostlivosti o ich syna.“

 

Syn ostal u otca

Synček Dušan-Matej (10) nakoniec ostal od apríla v starostlivosti otca, keďže matka si ho po jednom víkende neprevzala. „Peter ho mal cez víkend, v nedeľu večer ho išiel vrátiť, ako bolo dohodnuté. Volal mi, že čo má robiť. Nikto mu neotváral, ani matka, ani babka. Informovali sme políciu a tí mu odporučila, nech si syna ponechá u seba. Matka si po pár dňoch uvedomila, že nemá dieťa a obvinila ho, že syna uniesol,” dodal Miroslav s tým, že neprevzatím syna porušila predbežné opatrenie o starostlivosti o dieťa. „Peťo mi písal, že to už nezvláda, že ho bombarduje a terorizuje, že je z nej psychicky na dne,“ tvrdí Miroslav.

 

Zmierili sa

Peter si len prednedávnon našiel novú prácu osobného kondičného trénera a podľa Miroslava si po dlhom čase dával život dohromady. „K ich rozvodu malo dôjsť 16. júla. Týždeň predtým ho však manželka vyhľadala a ospravedlnila sa mu za všetko. Stiahla žiadosť o rozvod. Varoval som ho, že ona sa nezmení. S Peťom som naposledy osobne hovoril 14. júla, keď mi oznámil, že Zuzana uňho žije a sú znovu spolu,“ dodal smutným hlasom Miroslav, ktorý už viac svojho kamaráta živého nevidel.

 

Hrozí jej doživotie

Krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová Nový Čas informovala, že po vykonaní potrebných procesných úkonov, na základe výsledkov pitvy a po vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov obvinili 44-ročnú Zuzanu z Michaloviec z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Manžela Petra († 45) mala jedenkrát bodnúť do oblasti hrudníka. „Muž v nedeľu krátko po 4. hodine ráno v nemocnici v Michalovciach zraneniam podľahol. Obvinená žena je umiestnená v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny jej za spáchaný skutok hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie,“ uzavrela hovorkyňa.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: sk, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto
To snáď nie: Irán sa dohodol na bližšej vojenskej spolupráci s TOUTO krajinou!
(ilustračné foto)
Nečakaný krok USA: Sťahujú časť svojich vojakov! Čo sa to deje?
Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
Daniela Peštová
FotoVáš Tip
Peštová spomína na najťažšie obdobie svojho života: Zaspávala som s plačom! Silný odkaz pre fanúšikov
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
(ilustračné foto)
Večerný beh prinesie dopravné obmedzenia! V tomto meste sa pripravte
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť
predseda českého Senátu Miloš Vystrčil
Predseda českého Senátu Vystrčil: Štáty V4 kedysi v EÚ trucovali, Česko sa zmenilo