Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.07.2019 10:52 | Prominenti | Domáci Prominenti

Unikol utajený zoznam celebritných súťažiacich do ďalšej série Tvoja tvár znie povedome: Kto sa nabalí najviac?!

Už čoskoro sa na obrazovkách Markízy odštartuje dlho očakávané pokračovanie veľkolepej šou Tvoja tvár znie povedome, v ktorej sa predstaví osem osobností.

Tak ako po minulé roky televízia do svojich radov povolala veľké mená, za ktoré si však bude musieť priplatiť. Podľa informácií Nového Času si tak herečky Nela Pocisková (28) a Karin Haydu (42) či herec Pavol Topoľský (58) a moderátor Rasťo Sokol (49) poriadne pomastia vrecká.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Osvedčený scenár zopakujú znova! Televízia Markíza je známa tým, že si svoje hviezdy úzkostlivo stráži a za lojalitu si ich vie kráľovsky oceniť. Nie je to inak ani v projekte Tvoja tvár znie povedome, kde vždy stavili na osvedčené mená, ktoré potom doplnili tými menej známymi. „Aj piatykrát sme do úspešnej a obľúbenej šou dali dokopy veľmi silnú zostavu účinkujúcich z rôznych prostredí a s naozaj rozmanitými skúsenosťami,“ povedal Novému Času šéf PR a marketinku televízie Markíza.

Do najnovšej série sa teda nechali zlákať herečky Nela Pocisková, Karin Haydu a Zuzana Kraváriková (18) zo seriálu Oteckovia, herci Pavol Topoľský, Noël Czuczor (30), Dávid Hartl (25) či moderátor Rasťo Sokol. Doplniť by mala tento tím aj modelka Alexandra Gachulincová (28). Do popredia však vystupuje najmä dvojnásobná mamička Pocisková, ktorá je neoficiálne avizovanou najväčšou hviezdou celej šou.

 

Niet divu, Nela je talentovaná, nielen čo sa spevu a pohybu týka, je známa aj svojím zmyslom pre humor a hereckým talentom. Prevalcovať by tak mohla bez prekážok ktoréhokoľvek celebritného kolegu. Za jej kvality však budú musieť v Záhorskej Bystrici poriadne zacvakať. Suma, ktorú budú musieť za jej účinkovanie v šou vysoliť, sa totiž šplhá vysoko.

„Za jednu časť dostane od 2 500 až 3 000 eur. Za desať plánovaných kôl by teda mala zinkasovať okolo 30 000 eur,“ prezradil Novému Času zdroj z okolia umelkyne. V jej tesnom závese by mali nasledovať Haydu, Topoľský či Sokol.

Zatiaľ čo veľké mená dostanú kráľovsky zaplatené, ostatní súťažiaci, od ktorých sa budú vyžadovať rovnaké výkony, sa budú musieť podľa našich informácií uskromniť len s ,,princeznovskými" honorármi. ,,Ostatní by mali dostať za jeden diel v šou niečo cez tisíc eur," doplnil zdroj. A práve rozdielne zárobky by mohli narobiť mierny prievan a dusnejšiu atmosféru medzi účinkujúcimi.

Stavili na istotu

Keďže Pocisková svoje nadanie v minulosti ukázala nielen v tanečnej šou Let´s Dance, ale aj v seriáli Búrlivé víno, výber bol jasný. Odmenou jej bude nielen návrat k milovanej práci, ale aj mastný honorár. Herečka, ktorú už tri roky zamestnávajú materské povinnosti, sa na svoj comeback teší.

„Projekt Tvoja tvár znie povedome spája všetko, čo milujem - herectvo, spev, tanec a šou. Už viackrát som ponuke účinkovať v ňom odolala. A hoci materstvo je stále u mňa na prvom mieste, tentoraz som si povedala: ,Kedy, keď nie teraz?´“ uviedla Pocisková. Tej robí najväčšie starosti fakt, že projekt si vyžaduje veľké nasadenie a je aj časovo náročný. „Priznávam, že najväčšou výzvou bude práve skĺbiť prípravu a nakrúcanie so starostlivosťou o moje deti,“ dodala Nela.

 

Nové mená Tvojej tváre

Otvoriť galériu

- Seriálová a muzikálová herečka, ktorá zahviezdila najmä v úlohe Niny Dolinskej v Búrlivom víne.

- Tvoja tvár znie povedome spája všetko, čo milujem - herectvo, spev, tanec a šou.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Je to tu, Trump priznal, čo by zrušil po nástupe do funkcie: Biden bude peniť od zlosti
(ilustračné foto)
Hrozivá nehoda v blízkosti Senice: Auto sa zrazilo s motocyklom! Na ceste vyhasol ľudský život
(ilustračné foto).
Tragédia počas splavu: Muž († 57) vypadol z kajaku, lekári mu už nevedeli pomôcť
Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Cena projektu sa pritom odhaduje na stovku miliárd dolárov.
Foto
Hanba na tri zimy! Postavili most, ktorý nikam nevedie: Šialené, koľko peňazí naň minuli
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu
USA pohrozili Izraelu, odkaz Netanjahua je jasný: Ostaneme v boji sami, ak budeme musieť!
Izzy problémy s menštruáciou značne komplikujú život.
Foto
Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás
Čínsky prezident Si Ťin-pching (vľavo) a maďarský premiér Viktor Orbán sa vítajú na letisku v Budapešti.
Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
Donald Trump s manželkou Melaniou a synom Barronom.
Najmladšieho Trumpovho syna čaká ťažká úloha: Prekvapujúce, do čoho ho otec navliekol
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov