Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.07.2019 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Adela bilancuje svoj milostný život: Na reči o ex by mnoho mužov nedokázalo reagovať ako Viktor

Adela Vincezová (38), jedna z našich najlepších moderátoriek, ktorá dostala do vienka nielen inteligenciu, autentickosť či dar slova, sa pred viac ako dvoma rokmi vydala za markizáka Viktora Vinczeho (28).

Doteraz je ich manželstvo bez zakopnutí a vyzerá to tak, že si obaja nažívajú v harmonickom zväzku. Adela však priznala, že zo svojho života svojich expartnerov nevymazala a dokonca sú na pretrase v jej domácnosti s Viktorom.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Vinczeovci sa brali 10. júla 2017 v kaštieli v Tomášove. V spoločnosti sa objavujú vždy dobre naladení a je vidieť, že sa veľmi ľúbia. Napriek tomu, že im doteraz nebolo dopriate stať sa rodičmi, hlavu nevešajú a od života si berú všetko krásne, čo im ponúka. Moderátorka je po boku Viktora šťastná a na jeho adresu sa vyjadruje len v superlatívoch.

„Je veľmi príjemný a je mi s ním dobre. Nemusím s ním riešiť žiadne spory, konflikty, naťahovačky a nedorozumenia. Už si ani nepamätám, aké to je odísť z domu, keď sú partneri pohádaní. Sme bezproblémoví a máme pohodu. A keď sa v tejto pohode časom predsa len vyskytnú výzvy, verím, že ich budeme vedieť s väčším pokojom riešiť,“ ospevovala manžela v rozhovore pre ženský web.

 

Diskutujú o ex

Moderátorke zabezpečuje každodennú pohodu manžel, pretože ako priznala, on sa stará o všetko. „Viktor je nesmierne starostlivý. Neriešim doma nič administratívne, šekové, technické, všetko vybaví on,“ priznala schopnosti manžela, ktorý si získal jej srdce. To však patrilo v minulosti aj iným mužom, ktorých ale Adela vôbec nezatratila, práve naopak.

„Voči žiadnemu partnerovi zo svojej minulosti nepociťujem negatívnu emóciu. Ak som aj bola na niekoho nahnevaná, tak to teraz vnímam s úprimnou vďakou. Ak nás totiž nejaký človek v niečom irituje, tak nám dáva veľkú informáciu o nás. Je to akési zrkadlenie. Mnohé veci som pochopila až neskôr,“ povedala moderátorka, ktorá si často na svojich ex zaspomína.

Otvoriť galériu

„Nedávno som videla fotku Rasťa Brezovského, ktorý je šťastný po boku jednej modelky. Som veľmi rada, že sa mu darí. Peťa Modrovského som od rozchodu, čo sú vyše tri roky, nevidela, a pritom žijeme v tom istom meste. Nedávno som zachytila fotky, kde bol šťastný po boku novej partnerky. Som šťastná, že je spokojný a prajem mu to. Veľakrát Peťa spomínam dokonca pred Viktorom. Smejeme sa, čo Peťo kedysi povedal alebo urobil, a aj Viktor uznáva, že je veľmi vtipný,“ uzavrela Adela.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mimi, dv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci
Ilustračné foto.
Rozruch v Nemecku: Množstvo ľudí museli evakuovať! Znepokojivé, čo sa tam stalo
Princ Harry.
Foto
Harryho veľký NÁVRAT? Kvôli TOMUTO mieri späť do Spojeného kráľovstva! A čo Meghan?
(ilustračné foto).
Požiar na Kysuciach: Horieť má známy HOTEL! Na mieste zasahuje niekoľko hasičov
Ilustračné foto
V dome vládli nadprirodzené sily, tínedžerka to mala zažiť na vlastnej koži: Žena, ktorá v ňom býva, prezradila detaily