Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.07.2019 18:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Mladá žena si dala kompletne prerobiť tvár, no to ste ešte nevideli jej telo: Pohľad na jej prsia nerozdýchate

28-ročná IT špecialistka Kristen Snider z Virgínie utratila viac ako 150 000 libier (167 000 eur) na premenu svojho tela a plánuje minúť ďalších 25 000 libier (28 000 eur).

Ona sama sa označuje za závisláčku plastík, pretože vďaka ním sa dokáže vysporiadať s extrémnymi problémami so sebaúctou pri pohľade do zrkadla, píše portál Metro. Odkedy bola Kristen tínedžerkou, nenávidela to, ako vyzerala. Často si ju za jej vzhľad doberali, a to jej podlomilo sebavedomie.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

V marci 2010, keď mala 18 rokov, podstúpila svoju prvú operáciu prsníkov. Keď videla výsledky zákroku, plakala od šťastia, a to ju podnecovalo k ďalším procedúram. Od tej doby má Kristen viac ako 20 vylepšení, vrátane dvojnásobného zväčšenia prsníkov, odstránenia rebier, dvojnásobného podvihnutia a zavedenia implantátov do zadku, troch plastík nosa, lícnych implantátov a tiež úpravy čela, odstránenia tuku a vyplnenia pier.

Napriek tomu, že Kristen si vyslúžila vlnu kritiky od rodiny a priateľov, so svojím vzhľadom je spokojná. Tvrdí, že svojimi operáciami nikomu neubližuje, a tak by mali jej voľbu rešpektovať. „V škole si zo mňa často robili srandu, a to ma naučilo nezaujímať sa, čo si o mne a mojich rozhodnutiach myslia ostatní ľudia,“ povedala Kristen.

 

Keď som mala 18 rokov, mala som dosť malý hrudník s veľkosťou podprsenky 32B. Chcela som ho mať plnší, a tak som na prvú operáciu utratila 5 800 libier (6 470 eur). Zotavenie nebolo náročné a operácia mi dokázala, že to čo chcem, je možné. Obraz ideálneho tela, ktoré som mala v predstavách, sa dá dosiahnuť,“ opisuje svoje začiatky Kristen.

Kristen uznáva, že je na plastikách závislá. Jej šťastie z výsledkov ju prinútilo vidieť svoje telo ako plátno, na ktorom môže vytvoriť akýkoľvek obraz, ktorý jej len napadne. Na svoje operácie doteraz vynaložila viac ako 150 000 libier (167 000 eur) a neplánuje v tom prestať. „Vždy som chcela extrémne krivky,“ hovorí Kristen.

„Mojej rodine sa to nepáči, pretože to, čo považujú za atraktívne je pre mňa úplne obyčajné. Obávajú sa, že jedného dňa by ma to mohlo zabiť. Dostávam veľa pohľadov od mužov, ktorí si ma premeriavajú a niekedy dokonca aj od žien. Avšak, žijem vo Virgínii, kde sú ľudia veľmi konzervatívni, a tak si často vyslúžim nepríjemný pohľad. Som na to zvyknutá, pretože som už celkom odolná – musím to pre svoje telo urobiť,“ opisuje reakcie svojej rodiny a okolia.

Kristen tiež hovorí, že je ešte veľa procedúr, ktoré by chcela v budúcnosti podstúpiť: „Chcela by som si dať zúžiť rebrá, implantáty do bokov a stehien, opäť zväčšiť prsníky a ďalšie úpravy tváre. Neustále sa učím novým postupom a pridávam si ich zoznamu, takže som si istá, že bude naďalej rásť.“

„Chirurgické techniky sa stále zlepšujú, takže vždy existuje spôsob, ako niečo zmeniť. Myslím, že by sme sa mali všetci zamerať na svoj rast a rozvoj. A čo je najdôležitejšie, akceptovať voľbu iných ľudí. Buďme láskaví, všetko čo je dôležité, je šťastie,“ dodáva Kristen.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Súčasný manžel Štefan Margita.
Foto
Štefan Margita sa po 35 rokoch vrátil na vychytené miesto: Pozrite sa, čo žiada od fanúšikov!
A glider against a blue sky
Aktualizované
Hrôza! V Martine došlo k pádu vetroňa: Nešťastie má minimálne jednu obeť
(ilustračné foto)
Prietrž mračien narobila v slovenskom meste poriadnu paseku: Mimoriadna situácia, hlásia značné škody
Britney Spears sa dostala do problémov pre svoje nezodpovedné správanie.
Foto
Britney Spears sa SÚDILA s vlastným otcom: Desivá reakcia po ukončení sporu! Skončí na mizine?
Amputáciu odmieta, no lekári hovoria, že by mu pomohla.
Foto
Nicholas pred 10 rokmi havaroval a ostala mu VISIEŤ noha: Fakt mu TOTO povedali lekári?!
Nemecký kancelár Olaf Scholz
Útoky na politikov exponenciálne rastú, Scholz má toho plné zuby: Nemeckí predstavitelia avizujú, čo bude nasledovať
Rolins doťukáva posledné detaily pred koncertami v Prahe.
Foto
Dara ukázala novú FOTO po plastike, ľudia nechápu: HANBÍŠ sa za to?
(ilustračné foto).
Rozruch v Dubline: Študenti zabarikádovali kampus univerzity
Ryhtářov žiaľ je stále rovnaký aj po 10 rokoch.
Záhada Bartošovej († 48) čísla, zdrvený vdovec: Prečo aj 10 rokov po samovražde funguje!
Ilustračné foto
Aktualizované
Užívate si slnko? Úsmev vám klesne: Do týchto okresov sa rúti LEJAK!
Rodina sa s úmrtí Laury a bábätka nevie spamätať (ilustračné foto).
Smutná TRAGÉDIA: Laura († 22) zomrela pri pôrode, syn († 2 mes.) neskôr v tatinovej posteli
Odíde zo Slovana? Juraj Kucka má na stole viacero ponúk!